Sizce ben abarttim mi?

Merhaba, bir konuda dışarıdan bir yorum almak istiyorum. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum?

Ben, kız kardeşim ve bir arkadaşım yaklaşık 3 yıldır yurt dışı tatili planı yapıyoruz fakat bir türlü denk getiremedik. Ya benim iznim olmuyor, ya kız kardeşimin ya da arkadaşımın.

Yaklaşık 1 ay önce arkadaşım bana yazdı. Bir kampanya gördüklerini, ani bir kararla Şubat ayı için tatil planladıklarını ve o gün bileti almaya gideceklerini söyledi. Kendisi ve erkek kardeşi gidecekmiş. Bana da “gelmeni çok isterim” dedi.

Ben de çalıştığımı, aniden izin alamayacağımı, mutlaka iş yerime sormam gerektiğini söyledim. Sordum ama izin alamadım. Bunun üzerine “başka bir zaman ayarlayalım” dedim. O da başka bir zaman gidemeyeceklerini, erkek kardeşinin okulu olduğunu, kendisinin de çalışmaya başlayacağını ve bu fırsatı kaçırmak istemediğini söyledi.

Ben de izin alamadığımı tekrar söyledim. Sonrasında “keşke daha önce söyleseydin, ben de kendimi ona göre ayarlardım; senin gibi pat diye tatile çıkamıyorum, arada birkaç ay olsa bile” dedim.

Bundan sonra bana bir mesaj attı ama sinirlendiğim için 3 haftadır açıp bakmadım.

Geçenlerde annesiyle birlikte çalıştığım yere geldi. Selamlaştık ama arada bir soğukluk vardı. Mesajını açmadığım için mi bilmiyorum ama hem o hem annesi bana karşı soğuktu.

Ben mi abarttım, yoksa kırılmakta haklı mıyım?

Dipnot: Daha önce kız kardeşimin nişanı ve kınası için bana çok yardımcı olmuşlardı.

Güncellemeler
6 ay
Aaa
Sizce ben abarttim mi?