Merhaba asosyal ol ol bir yere kadar insan artık sosyalleşmek istiyor Etrafıma bakıyorum Instagramda Facebookta okuldaki en kekonun bile 600 tane kız arkadaşı var birsürü arkadaşları var instada face'de herkes herkesle takipleşiyor ben ise instayada faceyede foto koymuyorum takipçimde 5-6 tane kimse sormuyor bana instamı facemi bende foto koymuyorum mecburen kimse merak etmiyor çünkü beni herkesin arkadaşı var benim yok sizce neden bu arada boyum 1.93 uzunum sarışın mavi gözlüyüm yaş 18 sizce neden hiç arkadaşım yok arkadaşlar dürüst olun?
Bu arada tipimi insanlar şu adama benzetiyor

Saç rengim yüz hatlarım göz rengim birebir böyle bende sarışın mavi gözlüyüm tipimde böyle sayılır ama benle arkadaş olmak için kimse çaba sarf etmiyor dürüst olun sizce neden
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence kendini üzmemelisin belki de en doğru zamanda karşına seni anlayacak, seninle arkadaş olacaka biri çıkabilir
Çıkmıyor 18 senedir
En azından türkiyede yok öyle biri
Elbet karşına biri çıkar ama hayatında biri olmadığı zamanda asla kendide arama suçu belki insanlar normal değildir, bencildir ya da yanlış yerdesindir
O kadarını bilemem türkiye İstanbul'da yaşıyorum türk insanının kafa yapısınıda bilemiyorum bana önyargılarını bilmiyorum yani en azından
Herkes ayrı bir kafada kendinden sonra başkalarını düşünen insan sayısı çok az , insanlar artık çevresel faktörlerin sebep olduklarından dolayı kimseye elini uzatıp yardım etmek istemiyor
Haklı sayılırsınız bencede sorun bende değil Avrupa'da olsam çevrem benimde olurdu kesin ama herkesin 800 900 arkadaşı var beni kimse tanımak istemiyor bu biraz bana koyuyor sadece
Arkadaşsızlık zor gerçekten ama bu bence sadece Türkiye'de yaşanan bir sorun değil bu tüm insanlardan kaynaklanıyor bence
Anlamıyorum sarışın mavi gözlüyüm boyum 1.93 neden beni tanımak istemiyorlarsa
Tipimde resmini attıgım adam gibi bir tip nerde hata yapıyorum acaba neden beni tanımak istemiyorlar
Bence sadece dış görünüşüne takmamalısın ama şu zamanda herkes dış görünüşe bakıyor
Dış görünüşe bakıyorlar doğruda benim boy 1.93 sarışın mavi gözlüyüm tipimde resimde gördüğünüz adam gibi o zaman neden benle konuşmuyorlar arkadaş oldukları kişiye bakıyorum at hırsızı tipsiz oluyor ama
işte dış görünüşe bakıyorlarsa neden arkadaşım yok sarışın mavi gözlüyüm boyum 1.93 falan
Belkide yanlış bir çevredesindir
Olabilir okuduğum okul meslek lisesi
Meslek liseleri nasıl bir yer az çok biliyorum ama karşına çıkacaktır doğru kişi
Meslek lisesinde okudun galba ölüm kalım savaşı veriyor insanlar o kadar berbat ve cahil insanların olduğu bir yer meslek lisesi neden arkadaşım yok peki sizce
Meslek lisesinde okumadım ancak tanıdığım kişiler var ve gerçekten çok az bir kısmı meslek eğitimi için geliyor arkadaş edinememekte haklısın
Sizce neden edinemiyorum? Peki sebeb nedir doğru kimseye adım atmıyorum ama kimsede bana adım atmıyor
Belki de senin onlarla arkadaş olmayacağını onlara şans vermeyeceklerini düşünüyorlardır yani önyargıları yüzünden yaklaşmıyorlardır , cesaret edemiyorlardır
Bilmiyorum o kadarını
Bir gün çıkacaktır karşına.
türkiyede zor Avrupada çıkar ama bence türk insanları ile kafa yapım pek uyuşmuyor mallesef
fake birini atınca ne desek bilemedik
Bana benziyor dedim bu benim demedim zaten abla
okumamıştım ablam pardon
Her şey dış görünüş değil yalnız jsjs
Biliyorumda arkadaşı olan bazı kişiler genelde ortam çocuğu ve kötü kişiler oluyor genelde asosyaller iyi oluyor ve ben bence iyi asosyalim