Lise mezunuyum 12 yıllık eğitim hayatım boyunca hiç arkadaşım olmadı şu an sadece 1 tane konuştugum arkadaş var kimse benimle numaralaşmıyor takipleşmiyorda bunun sebebi cidden ne olabilir bir insanı kimse merak etmezmi
Bu arada kısa değilim aksine Boyum 1.90 haftada 5 gün spor salonuna gidiyorum ama yinede arkadaşım yok herkes sosyalleşebiliyor ama kimse beni tanımak istemiyor ben yoksa bir ucubemiyim bir insanla sizce neden kimse arkadaş olmak istemez?
Kendimi ucube gibi hissediyorum bendemi bir sorun var acaba bazen sesimi kaydedip dinliyorum hatta insanlar bana yokmuşum gibi davranıyor sizce neden bu her ortamda böyle neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yalnızlık insanın karakteridir. Yalnız yalnız olduğu için yalnız değil yalnizlaştirildiğii için yalnız kalmıştır.
hiç anlamadım da ne arayan soran var ne konuşmak isteyen zor geliyor ama yanlızlık bana lise bitti lise mezunuyum ve hala hiç arkadaşım yok sadece spora gidiyorum o kadar
benim yanlız olma sebebim kendimmi?
genetik kodlamaya göre şekillendi her şey böyle olmayıda ben seçmedimki?
Bir insan yalnizsa hep yalnız kalır. Bunu değiştiremezsin. İstediğin kadar kalabalık olsa da etrafında insanlar yalnızca yalnız kalırsın
Hmm anladım sanırım kaderim böyle neden yanlızım ama bunun sebebi ne bunu merak ediyorum boyum 1.90 haftada 5 gün spora gidiyorum yaşım 19 lise mezunuyum ve işsizim ama yanlızım evet ne arayan ne soran var bunun sebebi ne ama bir sebebi olması lazım?
Kac yasindasin ki
19
Etrafındaki kişilerin seni anlamaması normal bu durumu yadırgama ilerleyen zamanlarda kafa yapınla uyusan bir çok insan çıkacak karşına başkalarını kazanmak için uğraşma kendini kazan önce diğerleri sonradan seni kazanmak isteyecektir emin olabilirsin 🤞🏻
Anladım
Okulda bazı insanlar vardı lise bittide aklıma geldi herkesle takipleşiyor lardı okuldan yumruk yumruğa kavga ettikleri hasımları ile bile numaralaşıyorlar Instagram dan takipleşiyorlar çok iyi rol yapıyorlar birbirlerine bendemi acaba insanlara rolmü yapsam?
Bazıları çok iyi rol yapıyor bendemi rol yapsam acaba çevre arkadaş edinmek için zorba serseri tiplere rolmü yapsam? Ama böyle bir karakterim yok rol yapamıyorum
Hayır asla böyle bsey yapma kendin ol yeter bnce
Evet ben rol yapamıyorum yapım gereği zorba insanlarla ne takipleşirim ne numaralaşırım ama okulda yumruk yumruğa kavga eden hasım çocuklar vardı Instagram dan sosyal medya dan takipleşiyorlardı numaralaşıyorlardı insanlar sinsi rol yapıyor ben neden yapamıyorum sizce?
evet rol yapmak çok saçma sevmedikleri elemanın fotosunu beğenen insanlar var okulda
Karakterine ters demekki
Okulda bir çocuk vardı sürekli yanıma geliyor du sosyal medya dan takipleşiyoruz numarası var sanalda hiç yazmıyor kalabalık ortamlarda sürekli yanıma geliyordu canımlı cicimli konuşuyordu sarılıyordu sanırım benim üzerimden prim kasıyordu kalabalık ortamlarda insanlar bunu işte neden yapıyor neden rol yapıyorlar?
kendim olduğumda da yanlız kalıyorum ama millet çok iyi rol yapıyor biz neden yapamıyoruz bir türlü çözemedim
Oyle insanların hayatında olmaması daha iyi aslinda
evet benim karakterime ters rol yapmak peki okuldaki insanlar neden rol yapıyordu? Sizce
Sizin kaç tane yakın arkadaşınız var rol sizde yaparmısınız ya da yapmazmısınız?
Çok yakın 4 tane var diğerleride kıymetlidir ama o4 kişi özeldir 🙂
İs yerinden okuldan yaşadığım yerden yani demem o ki zamanla karşına çok fazla insan çıkıyor ve sen bunların içinden seçeceksin gercekten
Anladım da bazı insanlar rol yapıyor yumruk yumruğa kavga ettigi elemanlarla sosyal medyadan instadan takipleşiyorlar numaralaşıyorlar
Birde okulda bazı tipler var tüm okulla Instagram dan takipleşiyorlar bunlar cidden işsizmi herkesle takipleşince numaralaşınca ellerine ne geçiyor basbaya rol yapıyorlar çok belli
Benim böyle bir yapım yok peki insanlar neden böyle?
orası kesin doğru da bazı insanlar rol yapıyor kendisine dayak atan elemanla takipleşiyor sosyal medyadan fotosunu beğeniyor hasım yumruk yumruğa kavgalı iki çocukta instadan takipleşiyordu bunlar neden rol yapıyor işte okulda milleti döven zorbalayan zorba kızlar vardı onlarda herkesle takipleşiyor bunu neden yapıyorlar?
Boş insanlar çünkü
2005 liyim liseyi geçen sene bitirdim evet demek istediğinizi anladım da bazı insanlar rol yapıyor acaba bunların hepsi art niyetli kötü niyetli mi ben rol yapamıyorum asla
hepsi kötü insanlar olabilir mi okulda iyi niyetli sandıgım asosyal hasta bir çocuk vardı
Okulda iftira atıyormuş saf insanlara yalandan bu anana küfür etti diye kavga çıkartmak için okulda meslek lisesi insanların gerçek yüzü gerçekten iyi değil bence