Lise mezunuyum hiç arkadaş yapamadım lisede bu sene mezun oldum işsizim şu an 1 tane yaptım liseden arkadaş oda lise bittikten 2 ay sonra engelledi ya sanalda konuştugum sanal arkadaş falan kişiler var telgram olsun Instagram olsun sanalda konuşucak çok kişi bulabiliyorum ama gerçek hayatta fazla arkadaş yapamıyorum insanlar benimle olmuyor nedenini bende bilmiyorum
Boyum 1.90 2 sene kickboks la ugraştım İngilizce kursuna gittim futbol oynamayı falanda biliyorum ama yani yaş 19 hala hiç arkadaşım yok avmye gidicek bir arkadaşım bile yok şu an Real hayatta bu kadar yanlız olma sebebim sizce ne olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Boy da iyiymiş hacı neden acaba ben de yalnızım
senindemi hiç arkadaşın yok ki nedenini bilsem buraya yazmam acaba insanlar bizi sevmiyormu ya da fazla zeki kurnazmı buluyorlar
Bilmiyorum
İnsanlar ben ce saf buldukları kişilerle samimi oluyor zeki üstün zeka kişilerle samimi olmaktan korkuyorlar belki fazla zekiyizdir ondan
Olabilir belki de
Başka bir şey de olabilir
Senindemi hiç arkadaşın yok
Benim sanal arkadaşlarım var sadece telgram dan Instagram dan biri Rus Rusya'da yaşıyor diğeri alman Alman ya da yaşıyor ama hayatımız boyunca asla yüzyüze gelemeyecegim onlarla birtanede türk var oda farklı ilde yaşıyor ama
Sanal arkadaş var ama gerçek hayatta arkadaş yok nedense
Liseden mezun olunca çok yanlız olduğumu fark ettim bende
Sendemi farkettin ben 05 liyim mezun olunca bende farkettim
Okulda herkes herkesle takipleşiyor koyun sürüsü gibi ben hala hiçbiri ile takipleşmiyorum mesela
Evet bende 06liyim bu sene mezun oldum normalde baya ortamciydim baya ortamım vardı 10-11deyken falan 12 oldu bazı arkadaşlarla ( o. evladlari) yla konuşmayı kestim bı iki arkadaşım kalmisti onlarlada konusmuyoruz cok
Ya benimde vardı arkadaşta lise bittince hepsi kayboldu
En samimi arkadaşım sırlaştıgım dedikodulaştıgım instadan takipleşiyorduk lise bittikten 5 ay sonra sebebsizce her yerden engelledi en çok buna şok oldum çocukla o kadar yemek yemeye giderdik okul çıkışı bunu neden yaptı hala anlam veremiyorum
Ama acaba neden bu kadar yanlızız neden sebebsiz yere nefret ediyorlar bizdemi sorun var sorun onlardamı
Bize ayrımcalık yapıyorlar hor görüyor lar sanırım ama 100 yıl sonra hepimiz ölücegiz hiçlige karışıcagız 200 yıl sonra bu dünyadaki insanların hiçbirinden bahsedilmiycek o yüzden boş ver mek en iyiside
bazı insanlar nedensizce bunu yapabiliyor diktir et kanka onune bak kalabalık ortamlara git ordan illa arkadaş edinirsin
İnsan sosyal bir hayvandır ya yanlızlık psikolojiyi mentalini insanın çok bozuyor nasıl arkadaş edinecegiz ki arkadaş edinmek de zor
Arkadaş edinmek bana göre sanalda çok basitde realde çok zorlanıyorum denemiyorum zaten
Kanka benim için zor değil komik samimi bir yapım var çevrem dolu aslinda hâlâ ama psikolojik olarak yanlız hissediyorum
Peki benim yanlız olma sebebim ne olabilir size göre yani en yakın arkadaşım bile lise bittikten 5 ay sonra engelledi
acaba beni hormu görüyorlar diycemde fiziksel olarak en güçlü hep bendim 2-3 sene de boks eğitimi aldım bilek güreşinde hepsini yeniyordum niye hor görsünler ama o var
Karakterleriniz artık uyusmuyordur ondan olabilir
Boyum uzundu güçlüydüm niye hor görsünler ama hiçte arkadaşım yok zekamda normal iyi bu arada sayı sayamayan insanların ve fiziksel olarak çok güçsüz olan insanların bile bissürü arkadaşı var benim yok ama bu en çok koyuyor bana fiziksel olarak güçlü ve zeki insanlar neden yanlızki millet hep saf güçsüz yakın arkadaş seçiyor dikkat ettiysen
İnsanlar zeki birini değil komik samimi hic bir konuyu doğru duzgun ciddiye almayan insanlarla konusur arkadas olur kanka
Ben 2 sene boks eğitimi aldım boyum 1.90 civarı uzunum güçlüyüm zekiyim ama yine yanlızım hiç arkadaşım yok avmye gidip gezicek samimilikte bir arkadaşım bile yok şu an size göre neden
benim karakterime uyan insan türkiyede yokmuki ben analamadım
Valla en asosyalinin en delisinin en güçsüzünün bile çevresinde bissürü arkadaşı var bir benim yok
Seninde avmye gidip gezicek arkadaşın bile yokmu senide arayıp soran yokmu hiç
Var arkadaşım psikolojik olarak yanlizim ortamım da var
tamam işte ne güzel arkadaşın var benim şu an o bile yok
Benim sanalda bissürü arkadaşım var ama realde hiç yok
Acaba neden insanlar benimle mesajlaşmak sohbet etmek istemiyor nerde hata yapıyorum bir bilsem kimsede sebebini demiyor
Sebebini kendin bulman lazım umarım en kısa surede arkadaşın olur
Lise mezunuyum işsizim birde üniversite düşünmüyorum arkadaşım olucagını sanmıyorum sadece sanal arkadaşlarım var biri Rus diğeri alman biride türk ama farklı ilde sanal arkadaşlarıda realde hiç göremeyecegim
Buluş turk olan arkadasinla
Rus olan Rusya'da ünlü tiktoker alman olan Almanya'da ünlü biri nasıl tanıştığımı sorma uzun hikaye türk olan da türkde başka ilde
Ya valla ugraşmak istemiyorum ben bana göre değil realden istiyorum sanaldan tanımadığın insanlarla istemiyorum buluşmak
sebebi bulabileceğimi de pek sanmıyorum ben neden bu kadar yanlızım bunun sebebinide bilmiyorum
Ya yok ya ben kilo alsam kas yapsam herkül gibi olsam yine arkadaş olmazlar sıfır beden olsam manken gibi gezdim 8 tane karın kaslı yine arkadaş olmazlar ben anlamadım nerde hata yapıyorsam bir insanlara sevdirmedim kendimi