Güncellemeler
+1 yıl
Başka hiç arkadaşı olmayan var mı
Hiç arkadaşım yok 27 yaşındayım kısa dönem bir iki arkadaşım oldu. Başka hiç ypk itici biri miyim acaba dışardan gerci kalabalığı da sevmiyorum. Erkekler desen zaten çoğu sapık çıkıyor ve amaçları kötü olabiliyor normal arkadaş kanka olmak isteyen karşıma cıkmadı. Ama kız arkadaşımda yok. Ben yalnızlığı seviyorum diye mi acaba arkadaşlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yalnizligi seviyosan o dan olabilir bu durumu problem etmiyosundur boş ver ozmn
Aynenya
Arkadaş olmak için merasime gerek yok tatlım ya. Bi selam dersin ya da yazarsın sohbet akar gider. Herkes sapık değil ki.
Bılmem yok işte benım
Bilemedim ya arkadaş dediğin nedir ki yok ta kalasın. Sohbet etmeye ihtiyacın var mı peki. Ne bileyim belki de kimseyle sohbet etme ihtiyacın veya isteğin yoktur.
Sanırım yok ondan
Burada sohbetini beğendiğin kız erkek farketmez ekle birini sohbet et. Eğer bundan keyif almıyorsan demek ki böyle birşeye ihtiyacın yok aslında. Bilinç altın seni engelliyor.
burada da zor gibi ya
Genel site yazıları bel aşağı olduğu için herkesin aklı orada. Ama şartları baştan koyarsın karşındaki sınırlarını bilirse sıkıntı olmaz merak etme
burada fazla kalmam herhalde ama
İstediğin zaman yazabilirsin bana. Yürümem merak etme evliyim zaten. Al sana evli kanka😂😂
Ekledim
Soğuk davranıyorsundur ve yalnız olmayı seviyorsundur.
Sogukta degılım aslnda
kısmet
Hayırlısı😅
valla benım de yok dıyebılırız senınle cok guzel kanka olmak ısterım bak benden bıkmazsın kanka :)
Nerde yasıyosun
Hatayda yasıyordum unıden dolayı su an dıyarbakırdayım yakın zaman da sehır degısıklıgı yapabılırım bellı degıl
Anladım
sen pekıı kanka
İstanbul
Kanka kuru kalabalıktansa sadelik iyidir
Haklısınız
Teşekkürler kanka 🙏🏻elbet ama kafa denginde birileri çıkar karşınaa
Teşekkür ederim umarım 🙏
Rica ederimm 🙏🏻
peki çözümün var mı
Yok
hiçmi konuştuğun bir arkadaşın yok bayan ya da erkek
Yok ya
peki talebiniz ne yani sohbet arkadaşı gibi bir şeymi.
Normal arkadaş
dışarda v. s öğlemi
Evet
bunu da sosyal mecralardanmı bulucaksınız
Yok ya öyle bı sart koymadım genel anlamda dedim
özür dilerim ama kaç yaşındasınız
27 bucuk😅
çok garip değilmi bayan buçuk insan yalnız kalmayı sevdiğini söylüyor fakat yalnızlıktan da korkuyor. bir söz vardı yalnızlığın güzel olduğunu söyleyenler bir gün mutlaka gerçek yalnızlıkla yüzleşicekler diye. benim çok arkadasım yok 2 bilemedin 3 bence çok değerliler eskisi kadar görüşemiyorum onlarla ama varlıkları anılar hatıralar mutlu ediyor ne garip ki insan buralarda dahi bir yalnızlığını giderme arayışında dışardan da baksan burnundan kıl aldırmaz.
Ya aslında pek kafama takmıyorum ama sorum bende mı dıye de merak ettim 😂
sorun şu ne istediğini bilmemek
Olabilir 😅😂
gel arkadaş olalım böylelikle bu mesele kapanır :)
Takıp attım
bende seninle ayni durumdayim istersen sohbet edebiliriz kizim bu arada🌙
Benimde sıfır
İlginciz 😅
Napalım işi düşmüyor kimsenin o yüzden umurlarında değilim
İş vs nasıl
Daha işe baslamadım tam
Meslek ne
İç mimarlık
Hayırlısı
Dertleşek mi istersen gizliden cokayım😂
Olur