Karın kasları sıkı bir egzersiz ve sağlıklı beslenmeyle ev koşullarında yapılır mı? Böyle baklava çıkaracak kadar. 6-8 tane falan.
1 ay
Karın kasları evde yapılır mı?

Yapılabilir ama irade ve disiplin ister. Özellikle beslenmene dikkat etmelisin. hiçbir şey yememelisin demek değil bu daha sağlıklı besinler yiyip;yağlı, unlu, şekerli gıdalardan uzak durmalısın. Bol su içmelisin ve planlı bir egzersiz programın olmalı.
Yapılmaz değil ama ev rahat bi ortam ve ister istemez 6 8 tane yapman imkan dışı gibi bence yok ben çok dikkatliyim her gün düzenli yaparım hiç kaçırmam dersen bilemem...
Kendi vücut ağırlığını kullanarak her yerde yapabilirsin. Ev de spor yapmanın en zor yanı vücudu ısıtmak. Çözebilirseniz bu sorunu ekonomik de olur..
Cevap
11Cevap
Evet yapılabilir. Alkolden, gereksiz yağ alımından, yüksek karbonhidratlı besinlerden uzak durup, protein ağırlıklı beslenirsen 2-3 aya etkisini çok sağlam bir şekilde hissedebilirsin. Bu program ile. ✌️
https://www.youtube.com/embed/jJ8o0qWmQusKafaya takabilen, gereğini yapabilen, kadın programlarını izleyip aburcubur tıkınmak yerine mekiğini şınavını çekebilen; yapar.
Cloe Ting'in youtube'da abs challenge var şiddetle tavsiye ediyorum. İyi bir beslenme programıyla da kısa sürede sonuç alırsınız.
Karın kasının asıl olayı antrenman değil beslenmedir. Ne kadar çalışırsan çalış belli bi yağ oranının altına düşmedikçe belli olmaz
karın kası zaten kolay gelişen bi kas ve yağ oranı düşünce belirginleşir. evde tabiki yapılır asıl karın dışındakiler evde olmaz
Karın kası, karın çalışarak yapılmaz. Yağ oranının düşük olması lazım. İstersen 40 sene karın çalış, beslenmen bozuksa bi cacık olmaz.
Düzenli ve disipli bir çalışmayla yapılabilir beslenme de önemli.
Gayet de yapılır da kas mas yapmayın Peta Jensen’ciyiz
Her koşulda bu yapılır ama dediğiniz gibi sağlık da dikkat eğitimde istikrar gerektirir
Tek istediğin karın kasıysa evde mümkün
Çeşitli YouTube videoları var bu konuyla ilgili
Zor ama olabilir
yapilir
Program atim istersen
Yapılır
En güzel spor salonu
En İyi Cevap