Diğer Karın kasları nasıl çıkacak? BIYIKLIAMCA Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fazla takıntı yapmaya başladım bu karın kasları nasıl çıkacak? Karın kasları nasıl çıkacak? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl beslenme programını düzenle karın kası için beslenme programı çok önemli 0 1 Yorumla BIYIKLIAMCA +1 yıl Ekonomi ne bulursan ye diyor ondan zor galiba 😃 Yorumla
karanlıkSxX Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Squat ve plank yaparak başlayabilirsin 0 4 Yorumla BIYIKLIAMCA +1 yıl 60 sn plank yapabiliyorum reis anca bu kadar artırabildim Yorumla karanlıkSxX +1 yıl Sürekli tekrarlarsan Cok daha iyiye gidecektir mekikle birlikte devam edersen faydası olur Yorumla BIYIKLIAMCA +1 yıl Eyw reis sağolasın Yorumla karanlıkSxX +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cirkinsin zorlama 0 2 Yorumla BIYIKLIAMCA +1 yıl Ha ha ha keşke ortaya koyabileceğin bir şeyin olsaydı 😃 Yorumla BIYIKLIAMCA +1 yıl En çirkini Benim kanka 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
beslenme programını düzenle karın kası için beslenme programı çok önemli
Ekonomi ne bulursan ye diyor ondan zor galiba 😃
Squat ve plank yaparak başlayabilirsin
60 sn plank yapabiliyorum reis anca bu kadar artırabildim
Sürekli tekrarlarsan Cok daha iyiye gidecektir mekikle birlikte devam edersen faydası olur
Eyw reis sağolasın
Rica ederim
Cirkinsin zorlama
Ha ha ha keşke ortaya koyabileceğin bir şeyin olsaydı 😃
En çirkini Benim kanka 😃