Henüz 29 yaşında olan İcardi için Paris Saint Germain, Galatasaray’dan 17,5M€ bonservis talep ediyor.
Sizce İcardi’nin bonservisi alınmalı mı?
#kafamıngüzelligi

Henüz 29 yaşında olan İcardi için Paris Saint Germain, Galatasaray’dan 17,5M€ bonservis talep ediyor.
Sizce İcardi’nin bonservisi alınmalı mı?
#kafamıngüzelligi

Galatasaray icin bu rakam cok fazla. Hatta tüm Turkiye futbol takimlari icin bu rakam cok fazla. Yalnız Icardi yaşı ve tekniği ile de bu ülkede resmen fark yaratıyor. Gercekten böyle elit seviyede futbolculari cok gormuyoruz ulkemizde ne yazik ki. Maksimum 12-13 milyon Euro verilebilir. Yaşı sebebiyle en az 5 yil ust duzey oynayabilecek bir futbolcu. Ki 2-3 yıl Galatasarayda bu tempo ile oynarsa 32-33 yasinda iken arap ulkeleri Icardi ye en az 20 milyon euro verebilir. Yani kendi parasini cikartabilecek bir topcu Icardi hala.
@Nwo_666 sıkı bir pazarlik ve anlasmayla 12 civarına dahi alabilir Erden Timur. Umarım alınır gercektende ust seviyede bir golcü.
Böyle devam edecekse bu para eder ancak bizim takıma bu para çok fazla gelir.
Baştaki biri çıkartırsak bu iş tamamdır:)
Hee şu da var Nelson ve boey iyi fiyatlara satılacak diyorlar.
Özellikle boey'i 15m avroya satarsak oradan gelecek parayla 1 dakika bile düşünmeden icardiyi alırım
Pazarlık yapsınlar 20 milyon liraya alsınlar bu krizde ülkeden o kadar döviz çıkartılır mi ya 🤣🤣🤣
Bana kalırsa sakat yatırım o kadar etmez😉😉
Cevap
20Cevap
Bence alınmalı kaliteli oyuncu
O kadar para bir şekilde bulunup verilmeli 5 sezon Gsye o paranın fazlasını katkı olarak verir
2 sene şampiyonlar liginde oynasın rahat 20 ye satarsın bu adamı hem atıyor hem attırıyor uzun zamandır bu kadar kaliteli forvet izlememiştim
yani alınırsa bir sene sonra satabilirsin iyi bir fiyata
lakin maaş ne isteyecek o önemli..
Güncel maaşı 6 milyon Euro yanlış hatırlamıyorsam. Yıllık 5 milyona anlaşırlar bence
Bence değer seneye şampiyonlar liginde icardi gibi bir oyuncuya çok ihtiyaç olucak
Bence onyekuru gibi hızlı bir şey ve muslera arkasına iyi kaleci
Erden başkan 10 milyona kapatır o transferi❤️
O bonservisi veremeyiz ama tekrar kiralayabiliriz..
Bence alınmalı falcao diagne gibi çöp adamlara onca para verdiler bare bu adama parasını versinler de tutsunlar ellerinde bence bu kadro çok iyi
Kesinlikle alınmalı arsa mi satacak yer mi satacak ne satacaksa satsın alınmalı bu adam
2000 yılında GS, Jardel'e öyle bir para vermiş zarar etmemişti sonrasında 1 yıllık aranın ardından satıp. Oyunca da kalmak isterse riske girilebilir.
Sat mostafa mohammed i al icardi yi şampiyonlar liginde lazım olacak sana
ilgilenmiyorum
Hayır 17.5 m euro çok fazla
Ayrıca maaşı rahat 6,7 den aşağı olmaz bu riske girmeye gerek yok
Alınmalı bence süper bir golcü
Diagneye 13 verdik zamanında 15 e düşerse alınır
Tarihin kazığını yedik orada
Nah alır gs.
İcardiyi ne yapıp edip alsınlar aşığımmmmmmm
Evet
Ne paralar boşa verildi 15 e ikna edilsin nolacak
Kolundaki dövmeye ne demeli