Galatasaray, PSG ile Icardi'nin 2026 yılına kadar transferi konusunda anlaşma sağladı. Takımın başarısını nasıl etkiler?

Galatasaray, PSG ile Icardi'nin 2026 yılına kadar transferi konusunda anlaşma sağladı. Takımın başarısını nasıl etkiler?

Bu sene o sene değil :( Gsye yarardan çok zarar getireceğine inanıyorum :( Geçen seneki verimi alamayacak GS icardiden ve taraftar homurdanmaya başlayacak :( Taraftarla da arası bozulan icardi bir hepten demoralize olup hepten göze batacak ve bir sonraki sene bonservisiyle ya da kiralık olarak gönderilmek için kapı kapı gezilecek :( Kehanetlerim bu kadar :(
15 gol rahat var hersene için rahat olsun üst düzey adam
Cevap
27Cevap
Bence olumlu yönde etkiler.
Gelsin ama ilişki koçu da bulalım iki tane
İcardi ve wanda nara için
Ama boey, kerem, toreira, nellson, Abdülkerim satılabilir inşallah gitmezler
Ama giderlerse
De
Min 80 milyon Euro para gelir
Icardi, çok önemli bir futbolcu. Bu yıl, muhtemelen skora daha çok katkıda bulunacaktır. Ama içimden bir ses, bu yıl Fenerbahçe'nin şeytanın bacağını kıracağını söylüyor.
Benim aklımda ciddi soru işaretleri var bu transfer ile ilgili. Maaş bütçesinin çok üzerinde olduğu için, takım içi dengeleri bozabilir.
Aşıklar birbirine kavuşuyor.
Galatasaray için müthiş bir moral ve motivasyon oldu bu sene daha güçlü geliyoruz.
Umarım güzel transferlerle desteklenir. Bu sene yine şampiyonluğu sırtlarız.
Takıma alıştı sinerji taraftar ile iyi başarılı olur diye düşünüyorum kalitesi tartışılmaz zaten
Kesin mi icardi takıma çok iyi uydu bir Hagi değil ama döneminin en iyisi
İnanmak istiyorum zor transfer haberleri ne takımda görmeden inanmam teşekkürler.
İnşaallah geçen sene ki performansını sergileyebilir
benim tereddütüm köprüyü geçene kadar oynamış olması kiralık olunca jerkes iyi oynuyoır satın alınınca salmasa bari
Bakın buraya yazıyorum. Galatasaray eze eze şampiyon olacak yine.
Irz düsmanım geldi be sonunda.
Irzına geç şu Süler Ligin ve Dzeko'nun.
Adam faydalı olur adam aşmış kendini şampiyonluk sevincinde bile 4akip takım oyuncularını tebrik etti bizim deliler gibi yapmadı.
Aşkın olayım der tek geçerim takıma yüzde yüz katkı veren nadir oyunculardan
Faydası olur illa geçen sezon yaptıkları ortada sonuçta
Ş. l kupası tek hederd
Irz düşmanı yine birilerinin ırzına geçecek
Geçen yıl gibi iyi bir etki sağlar
İnşallah doğrudur, resmiyete de kavuşur
Hakkınızda hayırlısı.
Tutsak yüreğim biliyorsun sen de ince ince 💛❤️
Kötü etkiler parayı verince oynamıyorlar
Geçen sene attığı gibi atarsa şampiyon oluruz
Sezon başlasın bakarız.
Ne diyorsun lan dogurmu