Evet arkadaşlar Galatasaray dünyaca ünlü yıldız futbolcu mauro icardi'yi 1 yıllığına renklerine bağladı. Peki sizce Psg'de 92 maçta 38 gol 7 asist yapan icardi Galatasaray'da başarılı olabilir mi?

Evet arkadaşlar Galatasaray dünyaca ünlü yıldız futbolcu mauro icardi'yi 1 yıllığına renklerine bağladı. Peki sizce Psg'de 92 maçta 38 gol 7 asist yapan icardi Galatasaray'da başarılı olabilir mi?

Başarılı olur inşallah da Okan hoca bu kadar yıldızı kaldırabilir mi? Fenerbahçe de geçtiğimiz yıllarda çok transfer yapmıştı çok yapmak onemli değil uyum içinde oynatmak önemli sorun Bi başlarsa herkes yanar :))
Cevap
4Cevap
Evet bence alışırsa başarılı olur
Geçen seneki istatistikleri 30 maç 5 gol...
Burası daha kolay bir lig
En ufak bir olumsuzlukta hocayı çiğ çiğ yiyecekler aynısı bizde oldu bu kadar çok yıldız bir takıma fazla
Fatih hoca ballı kaymağa çevirir fjfjfjf
Corona etkiledi olumsuz Seri Ömer Bayram orta sahasıyla Fener’e Kadıköy’de futbol dersi verdi.
Ben Terimciyim şahsen sizleri bilmem de
Stajyer kadroyu Avrupa’da namağlup lider çıkardı Burak bey gereksiz kaprise kapılmasaydı devam ederdi belki olay Tudor kurduğu kadroyla BJK den 10 yiyordu Gs liliğimden utanmıştım o maçta ağlamamak için zor tuttum kendimi
Fatih Terim Ünal Aysal sıfırdan kurulan kadro misal
Fatih Terim’i sevmeyenin Gsliliğinden şüphe ederim.
Doğrudur fanatizm de abartı futbola iddaa para açısından bakıyorum artık arada dürtüyor taraftarlık da karın doyurmuyor işte
O kadroyu Aysal kurdu ama insiyatifle fatih hoca oyuncu seçiminde çok iyi değil
Bilmiyorum da Fatih hocayı itibarsızlaştırma çabaları bana anlamsız geliyor Ünal Bey Ntv spor da gönüllerin teknik adamını getireceğim deyip Fatih hocayı getiriyor 2 sene coşkuyla şampiyonluk yaşıyor sonra eleman deyip ne zaman çağırırsak tıpış tıpış gelecek diyor vizyondan bahsedip Mancini’yi getiriyor Ersun’un Fener’ine Nisan’da şampiyonluk yaşatıyor futbol enteresan bir oyun herhalde bir kesim tarafından o kadar çok ilgi görüyor Şampiyonlar liginde yarı finalin kapısından dönen Zico Cevat Güler’e Samiyen’de şampiyonluk bırakıyor garip oyun 🎮
Olsun bir zahmet bu kadroyu Fatih hoca uçururdu Okan hoca şüpheli 🤨
Başarı umarım gelir dahada transfer gelecekmiş rashica
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?