İcardi ve osimhen farklı özellikleri olan futbolcular... İcardi tek vuruş ustasi ve posizyonları sezip ona göre şekil alması ile ön plana çıkan yetenekli bir futbolcu... Osimhen daha çok fiziksel koşuları ve güçlü hava hakimiyeti ve presleri ile rakip defansı karıştıcı özelliği ile ön plana çıkan futbolcu... İkiside santrofor
Suskun Çiçek maçı izlemediğim belli oluyor Icardi son 10 dakika mı 15 dakika mı ne girdi oyuna en azından maçı izleseydin de öyle yorum yapsaydın ula 😅
İcardi şu an Galatasaray’ın hem skor hem mental anlamda omurgası resmen 😅 Ama bence başarıyı sadece ona yazmak da diğerlerine haksızlık olur, takım oyunuyla geliyor çoğu şey 💛❤️ Maçta özellikle bağlantı oyununu çok beğendim, bazı anlarda tempo düşse de kilidi yine İcardi açtı resmen 👑 Osimhen’in alkışları da tamamen tribüse selam, özgüven ve şov karışımı bence 😂 Sen oyunun genelini beğendin mi, yoksa sadece yıldızlara mı takıldın?
belki de icardi takım için bir taktik paylaşmıştır o taktik tutmuştur belkide ön planda değil arka planda durmayı seçmiştir gol atan değil gol attıran taraf olmak istemiştir maçı tam izleyemedim golü yok ama asisti var mı yok mu bilmiyorum