Spor Derbi bitti. Kadıköy'de Galatasaray galip geldi. Maçı izlediniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor İcardiden koşu var maça girdi oyunun kaderini değiştirdi. Allah razı olsun senden icardim. Sen büyüksün çok yaşa sarışınım 💛💛 Güncellemeler+1 yıl Şu fener kazanacak diyenleri piste bekliyorum gelin lütfen Derbi bitti. Kadıköy'de Galatasaray galip geldi. Maçı izlediniz mi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Maçı izlemedim takım tutmuyorum ama Galatasaray kazanmasına sevindim. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha barış Alper seni 🤭 u Barış_LonelyForever +1 yıl Alper? dfsdfsd Soran +1 yıl Ona benzettim adın da barış ya ahsjsj Soran +1 yıl Gs oyuncusu barış Alper u Barış_LonelyForever +1 yıl Anladım kadrolardan çok uzağım da :D dfsdf
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İzledim, Fenerbahçe iyi değildi ama şaşırmadım... 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Şaşırmak yok :D çok büyük konuştu ya fenerliler Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 965 cevap paylaştı. En büyük cimbom avrupada kupada hiç kupa alamayanlar fi tarihinde aldıkları sonuçlarla öğünmeye devam edecekler 1 0 Yorumla
Galatasaraysevdalisi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çıkarsın ondan su içelim 😅 1 5 Yorumla Galatasaraysevdalisi +1 yıl Fenerden büyük adam🤫😍❤️💛 Yorumla Soran +1 yıl O kadar kisi gelip gecti bilmiyorum icardi baska sanki farklı hissediyorum asik oldum sanırım hshss Yorumla Galatasaraysevdalisi +1 yıl Drogba dan sonra Galatasaraya gelmiş en büyük forvet değil mi? Bu adam Yorumla Soran +1 yıl Evet 🥺 Yorumla Galatasaraysevdalisi +1 yıl Mertens icardi bana Sneijder Drogba havası veriyor 🥺 bide nedense 2013-2023 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl İzledim ve çok mükemmel bir haz verdi iyi ki varsın Galatasaray 💛♥️ 1 0 Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İzlemedim işteyim, iyi paraları indirmislerdir maç sonu. 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hayır İzlemedim Ama Galatasaray Kazanır Demiştim Ve Kazandı 1 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl izlemezmiyim ayıpsın :D kadınköyün kocasıyız :D 3:0 1 0 Yorumla
BeenSeytanınAvukatı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Derbi s*kim de değil. 7k bastığım Galatasaray bu gece 40k para kazandırdı bana yeahh 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oyyoyyy Allah bereketini versin paşam 💛 Yorumla BeenSeytanınAvukatı +1 yıl Danke ❤️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nesini degistirdi ya zaten kazaniyorlardi kfdjgkdf 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yatmaya başladılar bizimkiler bebek girince heyecan da geldi oyuna Cevap sahibi +1 yıl tuhaf bi mac oldu bu sefer..
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 906 cevap paylaştı. İzlemedim 1 0 Yorumla
YoungWriter Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl İcardi seni görmesin 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Gidicem seksi giyinip maça shekskksskdkdk Yorumla YoungWriter +1 yıl Sakın ha wanda nara yengeyle yeni arası düzeldi Yorumla Soran +1 yıl Wanda icardiyi aldatıyor ne düzelmesi ndjdj çocukları var o yüzden bir aradalar Yorumla YoungWriter +1 yıl İlkönce ikardi aldatmış. Bir de o çocukların 2 Şi ikardinin diğeri wandanin Yorumla YoungWriter +1 yıl Sakın bak ikardiye bulaşma adam tam gol atmaya başladı Yorumla YoungWriter +1 yıl Maça falan gitme Yorumla Soran +1 yıl Tamam işte kızları icardidenİcardi aldatmadı diye biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Ya görmez beni bişey olmaz dhdjdd Yorumla YoungWriter +1 yıl Sen bu aşkın başlangıcını biliyor musun Yorumla YoungWriter +1 yıl Kör mü bu adam Yorumla Soran +1 yıl Söylenmedi hiç sana layık düşler benden önceee tutsak yüreğimmmm biliyorsun sende ince inccee icardiiii Yorumla Soran +1 yıl 50 bin stad ben zaten oturmam en önlerde olmam kameraya çekiyorlar istemem maske bile takarım hehsj Yorumla YoungWriter +1 yıl Maske taksan bile fayda etmez milkchocaletenaraaaa Yorumla YoungWriter +1 yıl Çarşaf giyersen belki Yorumla Soran +1 yıl Hshshsj yok artk Yorumla YoungWriter +1 yıl www.instagram.com/.../?igshid=NDk5N2NlZjQ= Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Maçı izlemedim takım tutmuyorum ama Galatasaray kazanmasına sevindim.
Hahaha barış Alper seni 🤭
Alper? dfsdfsd
Ona benzettim adın da barış ya ahsjsj
Gs oyuncusu barış Alper
Anladım kadrolardan çok uzağım da :D dfsdf
İzledim, Fenerbahçe iyi değildi ama şaşırmadım... 😂
Şaşırmak yok :D çok büyük konuştu ya fenerliler
En büyük cimbom avrupada kupada hiç kupa alamayanlar fi tarihinde aldıkları sonuçlarla öğünmeye devam edecekler
Çıkarsın ondan su içelim 😅
Fenerden büyük adam🤫😍❤️💛
O kadar kisi gelip gecti bilmiyorum icardi baska sanki farklı hissediyorum asik oldum sanırım hshss
Drogba dan sonra Galatasaraya gelmiş en büyük forvet değil mi? Bu adam
Evet 🥺
Mertens icardi bana Sneijder Drogba havası veriyor 🥺 bide nedense 2013-2023
İzledim ve çok mükemmel bir haz verdi iyi ki varsın Galatasaray 💛♥️
İzlemedim işteyim, iyi paraları indirmislerdir maç sonu.
Hayır İzlemedim Ama Galatasaray Kazanır Demiştim Ve Kazandı
izlemezmiyim ayıpsın :D kadınköyün kocasıyız :D 3:0
Derbi s*kim de değil. 7k bastığım Galatasaray bu gece 40k para kazandırdı bana yeahh
Oyyoyyy Allah bereketini versin paşam 💛
Danke ❤️
Nesini degistirdi ya zaten kazaniyorlardi kfdjgkdf
Yatmaya başladılar bizimkiler bebek girince heyecan da geldi oyuna
tuhaf bi mac oldu bu sefer..
Memleketi kurtardılar teşekkür
İzlemedim
Güzel oyundu.
İzlemedim knk
Evet izledim hak eden kazandi
Fenerbahçe kazansın istiyordum, olmadı.
Bsey dcem sana lütfen
Babanız Fenerbahçe 😎
Galatasaray alır dedim
İcardi seni görmesin
Gidicem seksi giyinip maça shekskksskdkdk
Sakın ha wanda nara yengeyle yeni arası düzeldi
Wanda icardiyi aldatıyor ne düzelmesi ndjdj çocukları var o yüzden bir aradalar
İlkönce ikardi aldatmış. Bir de o çocukların 2 Şi ikardinin diğeri wandanin
Sakın bak ikardiye bulaşma adam tam gol atmaya başladı
Maça falan gitme
Tamam işte kızları icardiden
İcardi aldatmadı diye biliyorum
Ya görmez beni bişey olmaz dhdjdd
Sen bu aşkın başlangıcını biliyor musun
Kör mü bu adam
Söylenmedi hiç sana layık düşler benden önceee tutsak yüreğimmmm biliyorsun sende ince inccee icardiiii
50 bin stad ben zaten oturmam en önlerde olmam kameraya çekiyorlar istemem maske bile takarım hehsj
Maske taksan bile fayda etmez milkchocaletenaraaaa
Çarşaf giyersen belki
Hshshsj yok artk
www.instagram.com/.../?igshid=NDk5N2NlZjQ=