Sizce sivas - gs maçında sivasın iptal edilen golünde amaç neydi ?

Bence şu sıralar özellikle çok iyi giden bir gs var , ve gs yi psikolojik olarak yıpratmak için böyle bir karar çıktığını düşünüyorum..

Gs 1-1 den öne geçemeyecek takım değil , ama arka planda tetiikçiler var gibi. Bence hakem ya çok çok ince bişi gördü ( ben anlamadım göremedim ) ya da TFF gs ye operasyon çekiyor.

Geçtiğimiz yıllarda tff nin gs ye tutumu zaten belli , özellikle bjk ye averajla kaptırdığımız sene ki sezonda 5-6 maç üst üste bile isteye takım çizildi. En son yuh bırakın şu takımı falan demeye başlamışlardı , fb li yorumcular bile.

Zaten ortada da averajla gitmiş bir şampiyonluk var onlara rağmen. tabi o dönem çok iyi bir oyun yoktu şansa goller attığımız oluyordu , ve yönetim de pasif kalıyordu. Bazı as*lak taraftarlar bile önce oyununu oyna sonra hakemleri yen falan demeye başlamıştı. ( HAK HAKTIR , bazen çok iyi oynar kaybedersin bazen b*ktan oynar kazanırsın futbol bu.

TFF baktı bu sezon gayet iyi oynuyor ligin ilk 3-4 haftası bazı sinyaller vermişlerdi ama allahtan sonra bişi olmadı. ama şimdi taktik değişti. Çok iyi giden bir oyun bir kadro var , böyle saçma bir pozisyon ile şaibe oluşturup bu GS yi kamu oyu önüne atmış bulunmaktalar.

PLAN TIKIR TIKIR İŞLİYOR.

Bu saatten sonra gs maçlarını iyi izleyin hakemler hep hata yapacak penaltı çalmayacak kolay kart çıkarmayacak gs oyuncularına bol bol sarı kart , kırmızı kart dağıtacaklar. Gs aleyhinde kolay kararlar alacaklar rakipler bundan sonra kolay penaltı alır sebeb ise KORKU , KAOS. Eğer vermessem rezil olurum diyecekler ve FULL yanlış kararlar verecekler.

Asıl mesele şu ; gs yi kaosa sürükletme emrini kim verdi? TFF KİMLERİN EMİRLERİNİ TAKİP EDİYOR? BİTMEDİ Mİ GS KİNİ ÖFKESİ

YANİ LİG GS İÇİN SİVAS MAÇINDA BİTMİŞTİR !!!