Bence şu sıralar özellikle çok iyi giden bir gs var , ve gs yi psikolojik olarak yıpratmak için böyle bir karar çıktığını düşünüyorum..
Gs 1-1 den öne geçemeyecek takım değil , ama arka planda tetiikçiler var gibi. Bence hakem ya çok çok ince bişi gördü ( ben anlamadım göremedim ) ya da TFF gs ye operasyon çekiyor.
Geçtiğimiz yıllarda tff nin gs ye tutumu zaten belli , özellikle bjk ye averajla kaptırdığımız sene ki sezonda 5-6 maç üst üste bile isteye takım çizildi. En son yuh bırakın şu takımı falan demeye başlamışlardı , fb li yorumcular bile.
Zaten ortada da averajla gitmiş bir şampiyonluk var onlara rağmen. tabi o dönem çok iyi bir oyun yoktu şansa goller attığımız oluyordu , ve yönetim de pasif kalıyordu. Bazı as*lak taraftarlar bile önce oyununu oyna sonra hakemleri yen falan demeye başlamıştı. ( HAK HAKTIR , bazen çok iyi oynar kaybedersin bazen b*ktan oynar kazanırsın futbol bu.
TFF baktı bu sezon gayet iyi oynuyor ligin ilk 3-4 haftası bazı sinyaller vermişlerdi ama allahtan sonra bişi olmadı. ama şimdi taktik değişti. Çok iyi giden bir oyun bir kadro var , böyle saçma bir pozisyon ile şaibe oluşturup bu GS yi kamu oyu önüne atmış bulunmaktalar.
PLAN TIKIR TIKIR İŞLİYOR.
Bu saatten sonra gs maçlarını iyi izleyin hakemler hep hata yapacak penaltı çalmayacak kolay kart çıkarmayacak gs oyuncularına bol bol sarı kart , kırmızı kart dağıtacaklar. Gs aleyhinde kolay kararlar alacaklar rakipler bundan sonra kolay penaltı alır sebeb ise KORKU , KAOS. Eğer vermessem rezil olurum diyecekler ve FULL yanlış kararlar verecekler.
Asıl mesele şu ; gs yi kaosa sürükletme emrini kim verdi? TFF KİMLERİN EMİRLERİNİ TAKİP EDİYOR? BİTMEDİ Mİ GS KİNİ ÖFKESİ
YANİ LİG GS İÇİN SİVAS MAÇINDA BİTMİŞTİR !!!

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence kötü yönetildi maç
Kötü yönetilmeyi geç operasyon çekildi , GS medyanın önüne atıldı. Bundan sonra hakemler Galatasaray aleyhine çok karar verecek. Mesela Galatasaray'ın net penaltısı olacak ama hakim bunu vermeyecek neden verirsen başım belaya girecek diye düşünecek. Mesela rakip takım gelecek penaltı olmayan bir pozisyon olacak ama hakim tepki alırım diye penaltı verecek.
Mesela gs'den bir oyuncu hafif faul yapacak yani sarı kartlı bir pozisyon olacak ama hakem tepki alırım diye kırmızı verecek yani bunların hepsi psikolojik oyun bak bundan sonra Galatasaray'ın aleyhinde birçok hakem hatası olacak demişti dersin
Bir maçtan cikardigin algıya bak.. maçı iyi izlersen saha patates tarlası.. o sahada oynatılma malı vede. Nelson'a yapılan
Net penaltı..
saha gerçekten çok berbattı , boey pozisyonu da etmizdi kırmızı verilemezdi ya hiç kart vermez ya da sarı verebilirdi ki verdi. Kafayı o kadar indiremez.
bi kaç pozisyon var elbette ama bunların önüne geçen pozisyonda ortada. Şu kadarını söyliyim dediklerim bir bir çıkacak ve belki nasip kısmet gelir dersin haklıymışssın diye.
bu saatten sonra Yukarıda yazdıklarım bir bir çıkacak , alı koçun da açıklamaları garipti , ortalığı beryansın etti millet meselesi memleket meselesi falan dedi :D utanmasa uluslararası sorun haline getirecek.
tam komplo , kaos adamı gerçekten , ve bunların arkasında bu adam bile olabilir. Derbi öncesi olması medyanın gs üstüne gelmesi ali koçun açıklamarlı?
abk gör dediklerim çıkacak
https://voca.ro/18vJySwZX49L
Hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek
Hem kollandı GS hem de bundan sonra dograniriz diyerek algı yapıyorlar
Sivas maçında aleni şekilde 3 haram puan aldı GS
Bence bu maçtaki yapılan hakem hataları Fenerbahçe için eline muthis geçen bi fırsat sonucta derbiye çok az kaldı bu aglama yöntemleri ile hakemleri etkisi altına alıyolar
Ya bak ben bunu Fenerbahçe yöneticilerin yaptırdığından bile şüpheliyim yani çünkü bu Galatasaray'a medyanın önüne atmak yani attılar bunu TFF yaptı ama kimlerin direktifinde kimlerin emriyle kimlerin yönlendirmesiyle yaptı Bir de bu var bundan sonra hakemler Galatasaray'ı doğrayacak yani
Ya. derbiyi elimizden alırlar yani 1 2 maç dograrlar banada öyle geliyo daha ileriye gidemezler ama sonucta kaos olușur bi bana ulașasirmsn bisi sorcam
Daha yeni gidemezler diyorsun Ama geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş'ı kaybettiğimiz şampiyonluğu hatırlıyorsundur averajla kaybettik.
Ve üst üste 5-6 maç doğrandık hatta Fenerbahçeli yorumcular bile demişti ki ya yeter birtakım bu kadar doğranmaz daha sonrasında zaten diğer süreçleri biliyorsun ambalajla kaybettik yani hakimler bizi doğuramazsa ligi 9 10 puan farklı alırdık en kötü Ama gel gör ki averajla şampiyonluk gitti. TFF tarafından çalınmış bir şampiyonluğumuz var.
Konu Galatasaray Fenerbahçe ise bu kadar ileri gidemezler emin ol Fener bize karsı kaç kez șampiyonluk yarıșìnı kazandı ki yani?
O da var da FB maçı dışında. Ali koca baksana aslan kesildi kedi yavrusu. , Ama kazanacağız derbiyi puan farkı da açılacak 😍
Yani bizim kaçtane penaltımız verilmedi ama biz lider olunca sivas maçını bahane edip hepsi kudurdu yaa boșver dün okulda da fenerli birisiyle. laf dalașìna girdik sinir oldum gercekten