balon patlayacak adaletsizlik nereye kadar
Yabancı hakemler maçları yönetsin. Hakem atamalarınıda UEFA yapsın.
tff ye, oc mehmet büyükekşiye, bu kurullardaki karanlık ellere güvenimiz yok
Var görevini yerine getirmiyor.
Son 10 sezondur lig böyle, Galatasaray dün ortalığı boşuna mı yangın yerine çevirdi. Boşuna değildi, bu maça yatırım yaptılar ve Prag maçı gibi dörtlük olacakları maçtan 3 puan aldılar. Bu ülkede artık yerli hakemler ve var çalışamaz bu kadar baskı ile, hakemlere küfür etmeyi bırakın, belki ölüm tehditleri alarak bu stadlarda bu maçları yönetiyorlar. Her alanda sıçtıgımız gibi futboldada sıca sıca ilerledigimizin net kanıtı bu, bundan sonra sana gelen yabancı oyuncu 3 e gelecekken 8e 10a gelir, maçları ziklemez çünkü onlarda görüyor bu tiyatroyu, olay dediğim gibi sadece hakemler ve federasyonla falan alakalı değil, komple kokuşmuş bir düzen var. Ben UEFA ve FIFA bu işe ele atarsa anca düzelir diyorum. Hakemleri UEFA atasin, cezaları UEFA versin, UEFA gözlemcileri olsun vs vs tabi bunlar varsayım bende biliyorum UEFA'nın bu toplara girmeyeceğini ama ancak düzelirse bu şekilde düzelir.
Torreriya bastı direkt kırmızı kart görmesi gerekiyordu görmedi.
Kerem sari kart sınırında bulunuyordu. Vermedi
Vinicus f*ck off Hakeme küfür desen var. Caner Erkin o küfürden 6 maç ceza almıştı. Kart bile görmedi
Sanchez ele çarptı penaltı yok.
Ofsaytimsi gol, yoktan penaltı. Rezalet..
Cevap
3Cevap
Hahahahaha biz koyacağız kanatlilar kuduran:)
Iki penaltida uzaydan bile net görülecek kadar penaltı pozisyonda 1 mt ofsayt değil:))))))
Biz oyle kirli ellerle yarisa tutunup bu sene bizi şampiyon yapın yoksa baskan olmam haaaa diye aglayanlardan değiliz:)))))
Allah belalrini versin sinir krizi geçirdim
sakin ol bu kö pek le re değmez, mutlu etme bu leşleri
Bu sekilde kudurdugunuzu gormek galibiyetten daha fazla zevk veriyor 😘
hak yerini bulmasıına az kaldı boş teneke
Penaltı bal gibi penaltı golde de problem yok.
he ondan
değilim desem polemik yapacaksın, herkes sannki bi Fb li bi gs li
hakemler ayarlandı mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?