İlk yarı bitti Gs maçı herkes gol gol diye tutturdu ben açıklama yaptım ofsaytın ne olduğunu açıkladım herkes yine gole yakındı. Sonra eğer gol ise gel iddiaya girelim dedim kimse giremedi sizin futbol bilginiz olmadığınızdan dolayı 10 yıldır birinci olamıyorsunuz Bjkliler peki siz ne düşünüyorsunuz bu pozisyona ofsayt değil diyen var mı daha.
pozisyon ofsayf geçen haftaki konya fener maçında konyanın ilk gölüde ofsayttı hatta ben ince bir ofsayf var demiştim golün hemen dakikasında kendi sorumda, çok maç seyretme alışkanlığı olan insanlar bu tarz pozisyonları çok net yakalar, burda insanlar futbol bilgisi olduğunu sanıyor boş boş konuşuyorlar , topun ele çarpma pozisyonun fotograflamış bana soruyor bu penaltı değil mi peki diye, bende soruyorum her ele çarpma penaltı mı diye ses yok, el kapalımı vucuda bitişik mi, destek elimi, topa vurulma mesafesi çok mu yakın bunlara bakan yok ele çarptı penaltımızı vermediler diye yakınıyorlar neyse konu derin takılma boyle şeylere boşver futbol kaliteli insanlarla güzeldir onları bulmaya bak sen :D
4 yıl hakemlik yaptım diyorum ayaga değil kafaya bakıcaksın diyorum anca öyle anlarsın kafa daha önde diyorum anlamıyorlar ondan önce Podolski atılması lazım diyorum susuyorlar. Fener fark açılmasın diye yapıyorlar diuyorlar. Ulan Fener Bjk maçında 2 golu Bjk nasıl attı ya da Bursa maçında Konyadan neden 3. dakikada ofsahttan gol yedik bunları sorgulayan yok.
hakemsin demek güzelmiş. valla pozisyonlar bu dediğin doğru ağzı kalabalık ama içeriği boş konuşan insanları kafaya takma he de gitsin anlatsanda anlamaz onlar futbolu bilenle konuşucaksın, o zaman demeyin keyfine tadından yanmez :D
ofsayt değil bunun başka açıdan görüntüsü var o daha net ofsayt yok ayrıca ne hikmetse hep arenada fb maçlarında hakem çizgi konusunda fb lehine karar veriyo geçen sene kabak gibi taça çıkan pozisyonu görmüyo gol veriyo fenere bu sene şahin kesiliyo kıl pozisyonda ofsayt veriyo sen şuna yayıncı kuruluş şampiyonluk yarışı kopmasın diye ligi domine ediyo desene
Şampiyonluk yarışı mı ilk maç Fener maçında Bjknin 2 golu verildi hakem sayesinde Bursa maçı 2 gol hakem sayesinde verildi. Konya Fener maçı hakem ofsaytı vermedi. Sana bir abilik yapayım ofsaytı söyliyeyim ayaga değil kafaya bakıcaksın kafa önde oldupunu görüceksin.
bana kimse yayıncı kuruluşu masum çıkartamaz hiçbir zaman Türkiyede lig erken bitmez kopmaz yarış avrupa gibi değil çünkü koparsa bizim lig izlenmez zarar ederiz diye ne zaman puan açılcak olsa bir neşter vurdurulur şampiyonluk yarışı son haftalara kadar gider çok gördük bunu
En İyi Cevaplar