Spor 1 ay Stoper gol atabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Evet mevkisi stoper olan birisi gol atabilir mi? Sorum bu şekilde cevaplarsanız sevinirim. Güncellemeler1 ay Cevaplarınız için teşekkür ederim, birisi sanırım beni denedi futbol bilgimi sorgulamaya çalıştı. Stoper gol atabilir mi? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SaknuzulmetmmmiFenomen Takip Et Guru Yaş: 30 1 ay Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oha imkansız nasıl atsın? Yedektekiler atabilir ama. 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Neden atamasın ki tarihte kalecikerin bile gol atmışlığı mevcut... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Kaleci bile atar golü ne stoperi😅atabilir tabii ki 2 1 Yorumla 2golgeadam2 1 ay Süper bir cevap olmuş :D Yorumla
Bulutsencer Takip Et Xper 7 Yaş: 98 , eic 100% 1 ay Evet atar kaleci bile gol atiyor 1 2 Yorumla Bulutsencer 1 ay Ben cok attim özellikle kafa golü atardim her kornerde çıkardım Yorumla Soran 1 ay Bir arkadaş ile tartışıyorduk da sanırım ben boşa tartışmaya girmişim bana şey dedi mesela Ferdi Kadıoğlu defans olduğu için gol atmaz diye Yorumla
Memetsaid Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 94% 1 ay Atar tabiki dün gs da defans oyuncusu attı misal 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Niye atmasın 1 2 Yorumla Soran 1 ay Birisi bana defansta oynadığı için böyle bir şey olamayacağını söyledi beni mi denedi acaba Yorumla JackRocker 1 ay Boş yapmış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Oha imkansız nasıl atsın? Yedektekiler atabilir ama.
Neden atamasın ki tarihte kalecikerin bile gol atmışlığı mevcut...
Kaleci bile atar golü ne stoperi😅atabilir tabii ki
Süper bir cevap olmuş :D
Evet atar kaleci bile gol atiyor
Ben cok attim özellikle kafa golü atardim her kornerde çıkardım
Bir arkadaş ile tartışıyorduk da sanırım ben boşa tartışmaya girmişim bana şey dedi mesela Ferdi Kadıoğlu defans olduğu için gol atmaz diye
Atabilir, attı, atacak.
İstese kaleci bile atar
Atar tabiki dün gs da defans oyuncusu attı misal
Niye atmasın
Birisi bana defansta oynadığı için böyle bir şey olamayacağını söyledi beni mi denedi acaba
Boş yapmış
Evet