Yapıyorum spor ara ara ama çok hoşuma gitmemeye basladi. Gobegim var ondan mi acaba çok one çıkmıyor dersiniz:(
Boyum 169 basenlerim yok kalça ölçüm 103 spor+beslenme neler yapabilirim kimlerden ilham alabilirim
Yapıyorum spor ara ara ama çok hoşuma gitmemeye basladi. Gobegim var ondan mi acaba çok one çıkmıyor dersiniz:(
Boyum 169 basenlerim yok kalça ölçüm 103 spor+beslenme neler yapabilirim kimlerden ilham alabilirim
Birincisi senin de söylediğin gibi üst vücut ölçünün büyük olmasından dolayı kalçan kendini göstermiyor.
İkincisi antrenman düzeninde yeterince drop set ve süper setler yoktur.
Yeterince tuz almıyorsundur.
Protein alımın yetersizdir.
Kardiyo yapmıyorsundur.
Bacak çalışma günlerinde yetersiz çalışıp, dinlenmiyorsundur.
Ay teşekkür ederimm abicim şey ya evet bir de omuzlarim falan geniş acaba göbeğini erittifmde kum saati tarzı bir vucudum olur mu diye düşündüm fakat basen yok buna çok üzülüyorum:(
Omuzlarının geniş olması iyi ancak omuzların kalçalarının çıkık görünmesini engellemez. :)
Fakat bölgesel yağ eritme diye bir şey de yok. Yani vücut nereden yağ yakacağını kendisi genetik durumuna göre karar verir.
Vücudunu sevmeye çalış, hedefe yönelik değil zaman geçirmeye yönelik spor yaparsan zamanla zaten olur. ;)
Ah o kadar haklısınız ki :) Ben de diyet yapamıyorumdum göbeğini eritmek isterken kalçayı da eritirim diye korkuyorum bu dengeyi nasıl kurabilirim :D
Spor yapan ve protein alımını yüksek tutan hiçbir sporcunun kası erimez. O iş o kadar kolay değil. Yetersiz tuz, su ve protein alımı sebebiyle kas içindeki glikojen sıvısı azalır ve kişi kaslarım eridi diye düşünebilir. Ancak tuz, su ve yüksek protein alındığı anda uykudan sonra ki ertesi sabah kaslar eski hacmine tekrar gelecektir.
Yani korkma kalçalarındaki kas grupları asla erimezler. Ancak sana tavsiyem antrenman programın da bacak çalıştığın güne başka hiçbir bölge antrenmanı koyma. Bacak üzerine en az 6 hareket, en az 15'er tekrar ile 4 set tekrarla... :D
Oyy tekrardan cok ama cok tesekkur ederimmmm🧡Hepsini dikkate alacagim🤗Inşallah istediğim görüntüye ulasirim💃🏻
Rica ederimmm :) <3
Takipte kaliyim sizi🤗
Hadi bakalım :))
Göbeğinin olması kalça geliştirmene engel değildir. Göbeğinden rahatsızsan haftada bir gün cardio yaparak ve diğer günlerde hafif karın egzersizleri yaparak bu durumu halledebilirsin. Kalça geliştirmeye yarayan en önemli egzersiz hip thrusttır. Salona gidiyorsan salonda yapabilirsin evde halter-dumbell vs yoksa eğer su dolu damacanayı kucağına alarakta yapabilirsin.
Çok teşekkür ederim canım benimmm💕evet evet evde yapıyorum ağırlıklarim şu siseleri:d
Dediklerinin hepsini dikkate alicam🤗
❤️❤️
Cevap
6Cevap
Büyütmeyin şunları lütfen yaa, dar daha estetiksiniz
Kankam büyütmek dediğim zaten yana dogru buyutemiyorum basen yok
Benimkisi yuvarlastirmak
Şekillendirelim diyelim o zaman, çünkü her şeyin büyüğünü sevmenin anlamını bir türlü çözemiyorum. Öyle daha mutlu olacaksın sanırım, senin tercihin. Squad mı ne, istediğin şekli o vermez mi
Ah işte bu güzellik algıları benim Özgüvenimi o kadar düşürüyor ki git gide. Hep bir kusur arar oldum kendimde :(
Boşuna dert ediyoruz sanırım. En güzeller bile aldatılıyor bu dünyada, kimse çok mutlu olamıyor
Sıkılaşma programı deneyebilirsin
Bol bol yürüyüş yap
Pilates yap
O esneme değil miydi
Yohh kalcani sertlestirmek istemiyonmu
Yanı evet hsjsjdjdjdj
Kalça kası 😄
Göbeği erit tamam
Göbek erirken kalça da erimez demi hahahha
Hayır
Squad yapmalısın
Sadece mi