Major kupalara göre gs en büyük takım oluyor, siz neden kabul etmiyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
fenerbahçeliye göre en büyük fenerbahçe
galatasaraylıya göre en büyük galatasaray
trabzonluya göre en büyük trabzon
semt takımını tutana en büyük kendi semt takımı
yahu neyin kafasını yaşıyorsun sen :D
Verilerle olan büyüklükten bahsediyorum herkese göre tuttuğu takım en büyük o ayrı bişi.
hangi verilere baktığına göre değişir. İşine geldiği baktığın sürece istediğin takımı en büyük görürsün açık ve net.
Major kupa diyorum, sen hangi verilere bakilmasini isterdin 😂😂😂😂
bir takımın büyüklüğünü sadece aldığı kupalara bakıyorsan yazık cidden yazık.
1 kere alınmış bir kupa şanstır. Aynı kupayı birden fazla alabiliyorsa işte o başarıdır. Bak dünya genelinde büyük denilen takımlara adamlar favori olarak çıkıyor? Niye büyük kulup oldukları için.
Sen sempatizanlığa devam et yazık kafana
Major kupaları defalarca diğerlerinden fazla kazandığı için gs diyorum zaten sen 1 kupa diyorsun neyin ne oldugundan haberin yok esas senin kafana yazık 😂
hangi kupayı defalarca diğerlerinden fazla kazanmış söyler misin :D
İkisini de neredeyse kupa sayısında bjk fbnin toplami kadar major kupası var gsnin.
kupa ismi yok mu? :D :D :D vah zavallım yarım bilginle mi savunuyorsun sen :D
Tr de kaç major kupa var zaten of uğraşamam laf anlatmakla 😂 tr kupası ve lig. Ötekielr major degil zaten offf baydın
git bak bakalım sayılara o zaman kaçar tane almışlar :D fb+ bjk = gs nin kupası kadar ediyor diyorsan senin matematik hocanı seveyim :D
Son otuz yildan bahsediyorum ve neredeyse yazıyorum zaten öyle demiyorum ha sen deden zamanımdna başlarsan bile fb-gs arasında yine 2 kat kupa farki var 😂
niye son 30 yıl? işine son 30 yıl geldiği için mi?
Dedim ya deden zamanından olsun fark etmiyor daha fazla zaten gsnin. Ama ben son otuz yıla hatta 20 yıla bakarım tarih önceki başarılarla avunursak yeni başarılar gelmez çünkü
bir takımın büyüklüğü kurulduğu tarihten itibaren olan başarılarını içerir hanımefendi. Öyle işine geldiği gibi son 30 son 20 diye bakarsan gülerler sana
Ben kendi takımımın son otuz 20 yılıyla ilgileniyorum ve şimdiki haliyle sen istediğin gibi bak kuruluştan bu yana bakarsan da dediğim şey hala geçerli zaten 😂
işine geldiği yerden baktığın sürece istediğin gibi görmen çok doğaldır. Zaten o yüzden işine geldiği yerden bakarsın. Cocukluğuna devam et. Cocukla cocuk olamam sorrudan bağımı koparıyorum :D
Kopar canım aynı yerden bakınca da durum aynı okudugunu anlamıyorsun
Çünkü bizimki ne şampiyonluk büyüklüğü ne kupa büyüklüğü. Öyle bir büyüklük ki tarif edilemez.
Ben verilerle olandan bahsediyorum yoksa herkese göre tuttuğu en büyük
Verilerle büyüklük değil başarı ölçülür. Türkiye'nin en başarılı takımı demeleri gerekir o zaman.
Aynı anlama geliyor
Türkiyede bizim insanlarımız şunu anlamıyor en başarılı Futbol takımı Galatasaray En başarılı kulüp Fenerbahçe
Işlerine gelmedikleri için kabul etmiyorlar
Bencede kudurdukları için ndndbbd