Neden Diğer Türk takımlar Galatasaray kadar olamıyorlar?

Evet arkadaşlar objektif olalım Tüm dünya Galatasaray’ı tanıyor Zayıf ve güclü yönleride biliyor Fakat Galatasaray’da hırs gaza geliyorlar Hava atıyorlar Bu doğru Avrupa liginde Galatasaray , Marsilya , Lazio ve lokomativ moskava gibi takımlarla karşılaştı Birinci olacağı kimse beklemiyordu Ben 1. olduğumu tahmin etmiştim Marsilya ve Lazio Galatasaray’dan iyi birtakım değil Kendi Liginde iyi takım olabilirler Galatasaray kendini güvendiği için ortalamanın üstünde ya da çok büyük takımlarla ciddiye alıyorlar Rakiplerini psikolojisini bozduruyorlar 😄 Benim anlamadığım tek şu Türk takımlar neden Galatasaray kadar olamıyor Avrupada oyun anlayışı gibi değiller mesela Fenerbahçe en kolay gruptan bile yapamıyor Beşiktaş’ta aynı şekilde Dortmund sporting Lizbon ajax gibi takımlarla daha yenemiyor Beşiktaş’ın grupta Galatasaray olsaydı hepsini yener ya da berabere kalırdı Barcelona maçını ilk gol attığında bende sevinmiştim Ve tura geçeceğini düşünmüştüm Galatasaray kendileri tura geçeceğini düşündüler Hani şey diyorlar Barcelona’ya eledik sıradaki gelsin demek istedi Ama gol yediğinde oyundan koptu 😅 Berkan Taylan olursa olacağı bu iki orta saha bambaşka olsaydı Belki finaldeydik…

Neden Diğer Türk takımlar Galatasaray kadar olamıyorlar?