Adım sayısı değil adim sayım 20binlerde bu km cinsinden haftalık değerim.
Sizce yürümem normal mi yani herkes günde 10.5 km yürüyor müdür ortalama yoksa fazla mı?

Adım sayısı değil adim sayım 20binlerde bu km cinsinden haftalık değerim.
Sizce yürümem normal mi yani herkes günde 10.5 km yürüyor müdür ortalama yoksa fazla mı?
Çok güzel alışkanlık, aferin. Ciddiyim. Önerilen günde 10.000 adım, yani 6 km falan, sen bunun üzerine çıkmışsın.
Cevap
13Cevap
Evet normal tabi ki
Benim son 1,5 yıldır her gün 10 bin adımın üzerinde. Normal yani bir sakıncası yok. :)
Seninki adım da benim sorduğum soru km cinsinden. 20bin adım yürüyorum ben ortalama
Anladım zaten 20 bin adım otomatik 10km falan yapar normal bir şey bu.
Normaldir ben şantiye de belki 30 km yürüyordum günde
Ben de sporcuyum antrenmanlarim ya da antrenman öncesi hareketlerim yok bu günlük klasigim
Günlük 10bin adım yeterli fazlası vücuda gereksiz yüklenme olur
Her gün max 12-13 olmalı bence
Km mi?
Adım sayısı
Qnladim teşekkürler
harikasın devam. hem zihnin rahatlar hem bedenin.
Ya qcaba fazla mı emin de olamadım ayrıca sporcuyum da, toplu taşıma tercih etmiyorum ama acaba etsem mi diye düşünmeye başladım tasarrufu modum ocin
imkanlar elverdiğince, hava uygunsa, zaman varsa yürümek iyidir.
Pekala tesekkur ederjm
run forrest run
🤗
Normal değil de ciğerler için sağlıklı
Fazla mı. demej bu
Yok normal
Normal değil demişsin şimdi de normal diyorsun :)
Peki teşekkürler
Yani fazla o yüzden dedim ama sağlıksız değil
Ya ekstra olarak sporcuyum biraz yorulduğumu fark. etmeye başladım ama acaba bu yüzden mi. emin dedegilim çünkü hep bu şekilde minimum düzeyim. Yani gezme vs yok normal okul makul değerlerim bunlar. Gezme vs durumlarda 30 km ye yakın oluyor
Sen yine de abartma fazla Herşeyin fazlası zarar çünkü kalp krizi geçirme sonra
İşte abartmıyorum toplu taşıma kullansam da kullanmasam da gideceğim yerlere aynı sürede gideceğim için sıkışık gitmek yerine yürümeyi tercih ediyorum böyle oluyor. Hayatım hep böyle olunca da acaba herkes mi böyle yoksa ben mi biraz fazla yürüyorum diye emin olamadım
Teşekkür ederjm yorumun için
Rica ederim
Çok iyi tebrik ederim sizi
Çok fazla. yurumussun
Sikintina cozum olabiliyorsa ne guzel
Neden o kadar fazla
Fazla mı yani
Evet
Bi zamanlar bende yürürdüm
Biraz fazla
Benim 6km geçmiyor
Normal
Normal
Değil
çok değil ama azda değil böyle devam aşko
Fazla gibi
Teskekurler
Rica ederim
Bugün mü yürüdünüz bu yolu
Bugun 12 km yürüdüm ortalama 10.5 km yuruyorum
İşiniz ne sakıncası yoksa
Öğrencilik
İstanbul'da faln yaşıyorsunuz herhalde bu kadar adım atabildiginize göre
Evet :)
Beslenme düzenini merak ettim. Bu kadar yürüyorsan sağlam bir şekilde besleniyor olmalısın
Yok ya çok bozdummm maalesef. Önceden sağlam besleniyorum bir ara
O zaman çok tehlikeli bir durum. Bu kadar hareketliliğe kötü beslenme
İşte emin amacım hareketlilik oluyor mu bu
Yanlış anlamada 10.5 km hareketlilik değil vücuduna zarar verme oluyor
Okul 3.5 km zaten gidiş geliş 7 km
İçinde de yürüyorum ya da başka yere de gidersem vs
Bu minimum zaten
Dediğim gibi iyi bir beslenme ile desteklersen bir sıkıntı yok. Ama hem kötü beslenme hem bu kadar hareketlilik zararlı bünyene (Fitness antrenörüyüm)
Stresli zaman geçiriyorum şu siralar ve stres de hep sağlıksız yiyeceklere itekliyor beni
Bir fitness antrenörü olarak söylüyorum yapma. Kendine zarar veriyorsun. Benim de birkaç öğrencim vardı. Hem kötü beslenip hem kötü hayat yaşayan. Adam ettik çok şükür
Adam ettik dksjxjs
Bana motivasyon o zaman biraz lütfen eski hayatıma nasıl dönebilirim 😅
Eski hayatının nasıl olduğunu nasıl bilebilirim?
Eski hayatımın sağlıklı olduğunu soyledim jste kişiye göre değişiyor mu sağlıklı beslenme :)
Evet profesyonel bir destek gerekiyor. Maalesef buradan yapabileceğim bir şey değil. Boy kilo oranın çok önemli. Çünkü programlarımizi ona göre yazıyoruz. Buradan boyunu ve kilonu paylaşırsan. Ortalama bir şeyler söylebilrim. Ama dediğim gibi kesinlikle profesyonel bir desteğe ihtiyacın var
Ne programından bahsediyorsun beslenme mi?
Çünkü ben zaten programa bağlı. kalabilen birisi değilim
Beslenme evet. Yanlış anlama ama kalmak zorundasın. Ben senin iyiliğin için söylüyorum. Cok müşterim var benim gençliğini kötü yaşamış. Gelmiş 40-50 yaşına beni adam et diyen. Geç olmadan harekete gecemek lazım yoksa pişman olursun.
Haklısın
Yaptigim Sporda da etkiliyordur illaki beni şu an potansiyelimi
Kesinlikle etkiliyor. Bazı şeylere gençken dikkat etmek gerekiyor
Pekala umarım
Teşekkür ederjm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?