Aktif spor yapıyorum ve diyetteyim. Aldığım kaloriyi hesaplıyorum yani tam olarak hesaplanmadığını bilsem de ortalama aldığım kalori gün içinde en fazla 600-700 bandında oluyor. Sizde kaloriyi hesaplar mısınız?

Aktif spor yapıyorum ve diyetteyim. Aldığım kaloriyi hesaplıyorum yani tam olarak hesaplanmadığını bilsem de ortalama aldığım kalori gün içinde en fazla 600-700 bandında oluyor. Sizde kaloriyi hesaplar mısınız?

geçmişte yaşadığım kötü deneyimler sonucu çok zayıfladım ve günlük işleri bile yapamaz hale geldim şimdi hergün yediklerimi hesaplayarak 5 kilo aldım bir 5 kilo daha almak için uğraşıyorum gayet güzel bir uygulama herkes tarafından sıkça eleştirilsede her yenileni saymak sağlıksız bir davranış denilsede beni hayata döndürende o sağlıksız davranışım oldu
Cevap
8Cevap
Evet bende hesaplıyorum sürekli
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kalori hesabı benlik bi şey değil daha çok stres oluyor. Rahat ve dengeli olayım yeterli. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Yok ya bu kilo işleriyle kaloriyle hiç ilgilenmiyorum :( Zaten her halükarda ya kilom sabit kalıyor ya da kilo kaybediyorum :(
Ben kalori hesaplamıyorum aldığım kiloya göre yeme içme düzenimi sağlamaya çalışıyorum
Az önce dünya kadar kızartma gömerek kalorinin canına okudum
Tok evin aç kedisi olduğuna göre şaşırmadım 😂
:D :D hayat yiyince güzel :D
Yediğim zamanlardan sana bi fotoğraf atsam yeme dersin 😂
Kendi yemediğimi kimsenin yemesini istemem tabi ki :D
Aktif spor yapan biri için 600 kalori çok yetersiz.
Birde diyet var ama öyle düşün
Şöyle çok ağır değil aslında pirinç bulgur haşlanmış tavuk göğsü falan tüketiyorum baya
Yani şöyle söyliyim evet yetersiz ama kas içinde spor günlerimde ağırlıklı karbonhidrat tüketimi yapıyorum o zamanlar 800 kalorilere çıkıyorum onun dışında normal böyle yani
Vücut önce günlük fonksiyonları için kalori harcıyor. Senin kaslar için hiçbir şey kalmıyor 😂 maalesef yetersiz beslenmeyle kas kütleni asla arttıramazsın bu da bir gerçek. Hatta bir süre sonra vücudun kıtlık moduna geçecek ve yağ depolamaya başlayacak. O zaman da kas gelişimin tamamen duracak 🤷♀️ Sana tavsiyem bu konuda biraz daha araştırman
Bir diyetisyene gitmey düşünüyorum zaten düzenleme için yinede önerilerin ve tavsiyelerin için teşekkürler
Bazen hesaplıyordum fatscreet ile bu ara saldim umarım geri dönebilirim
Hadi bakalım inşallah yapabilirsin
Insallahh
Kilo vermek için mi spor ve dengeli beslenme sizin de
Evet spor yapıyorum 15 kilo verdim şuanda dengeli besleniyorum sporda yapıyorum
15 kg yi nasıl verdiniz benim de o kadar vermem gerekiyor
Ya işte çok yemek yemiyorum bide spor yapıyorum falan kalori açığı bırakıyorum kendime 1-2 ay ağır diyet yaptım şimdi ise normal diyet yapıyorum
Fatscreet e kilo ve boy girince zaten kalori eksizli çıkıyor dediler oyle mi peki
Ben hiç orayı kullanmadım diyetkolik var orayı kullanıyorum ben çoğu yemek var diye orada
Hmmmm anladim spor olarak neler yapiyorsunuz
Kesinlikle kardiyo yapmıyorum ya da yaparsam sadece bisiklet yapıyorum kalın giyiniyorum ve l karnitin kullanarak baya terlemeye çalışıyorum. Ağırlık çalışıyorum ama kasları hissedecek kadar ağırlık kaldırıyorum fazlasını kaldırmıyorum
Anladim bende pamela reif dans videoları ve ebru şallı pilates yapmayı planlıyorum bakalim evde..
Daha çok karın egzersizleri yaparsan öylede yararını görürsün benden söylemesi
Tabiki. Ama o sadece tek bölgeyi çalıştırmaz mi
Bazı hareketler var sadece karın çalıştırmıyor youtube üzerinde çok video var değerlendirmeni öneririm
Tesekkursssss
Başarılar size de ✌👏👏
Teşekkür ederim sizede 😉
Bir ara evet hesaplıyordum ama şu an bıraktım
Hayır. Bir de onu hesaplayacaksam oooo işimiz var
Hiç dikkat etmem 42 kiloyum zaten
Arkadaş sen zapzayıfsın kırılmasın kemiklerin ahaha az ye ye 😂
Yiyorum ya
her gün yapamam gereksiz
Gereksiz değilde hani baş koymuş birisi için bence iyi bişey
Spor yaptığım için kalori hesabı yapıyorum.
oha çok az değil mi ben kahvaltıda 500 alıyprumdur
Aslında çok az ama kalori açığı yaratıyorum kendime vitaminler falanda yiyorum tabiki güçten düşmemek için
woaaa bende kilo vermeye calistim gecen hafta kilo verdim sandım almisim
Hiç dikkat etmem
Hayur
Ksjdjs asla
Onu bunu bırakta şu profilindeki salata ne öyle ya 😋
Skjsdsk hesaplamıyorum demiştim 🙈😋
Aşırı derece lezzetli görünüyor nar ekşisi falanda vardır kesin
Var var olmaz mı,
Ağzım sulandı ya 🥹
Ajajhsja🙃
🥲🥲
Dikkat etmem pek
Çok yiyip kilo almayanlardanmısın yoksa
Onlardanım👍🏻
Ağlıcam ahaha 😂
Yuh mk. camışmısın hacı
Kanka camışmısın denmez günlük alınması gereken zaten 1700 kalori ben ekrandaki kadar almışım. Camış tabiri için 1700 kaloriyi geçmem gerek
Şu an kaç kilosun hCı baba
65 kiloyum
Boy kaç
1.68
Sen bu boyla ancak... hacı sen niye öyle ufak kaldın ya.
Kanka sen bence konuşmayı bilmiyorsun bu bir ikincisi sığır ben zaten zayıfım ayrıca aile genetiğinde uzun boylu adam yok. Üçüncüsü sanane awk kalori alıyormusun diye sormuşum ben bu kadar alıyorum sizce doğrumu dememişim
Benim ailemde hepsi senin gibi göttenbacaklı ama ben uzunum,174 üm
Kanka sana bir sır veriyimmi sende uzun değilsin avutma kendini yani
Bence sen kıskanıyorsun.
Ahaha olum neyini kıskancam awk boyun olsa ne olur beyninde bir karıncanın beyninin belirtisi yokken yaşamak zor geliyordur
Ben tıp okuyom. hahaha
Aynen iyi yapıyorsun oku
Sağol babam
Hayır hesaplamiyorum
Bazen
Hiç hesaplamam.
Bazen bakarım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar