Erkeği odunlaştırıyor. Daha özgücenli daha güçlü ama sıkıcı birine dönüşebiliyorsunuz. Vücut bütün enerjiyi kaslara yolluyor beyne enerji kalmıyor.
Spor yaptoğımdan beri yaşıyorum. Niye kaslı erkeklerin muhabbeti sarmıyor diye düşünüyosanız cevap bu?
Nasıl bir erkek tercih edersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sağlıklı yeterli kas yapmaya takık tipler çok cringe
E nasıl olacak amga koyim. Saülıksız mı kas yapmak istiyosun
Knk boş ver bunları yaaa sen yap sporunu ama spor yapımca daha enerjik daha özgüvenli olman lazım ciddiyet neden geliyor dersen testeron artığı için oluyor biraz ben mesela çok yumuşaktım şimdi biraz daha ciddiyet var tamamen hormonla alakalı (testesteron) iyi çalışmalar
Kaslı olmak sağlıklı olmak mı fit hatta göbekli bile olabilir biri sağlıklıyken bi de felsefe yap lütfen kaslı shey senii hadi biz bu yola baş goyduk dönmek yok ğöğöğ
Dönmek yok değil formu korumaya çabalıyorum çuval olmaktan iyidir
Üf sende ne ota bka atlıyosun ben sana mı yorum yapıyorum özgğvensiz kekonun tekisin bide çuval diyo ağzınız da kokar açlıktan
Beyne enerji gitmiyormu hahahaha yorgunluktan kafan çalışmıyordur tam tersi olması lazım
Ben ne anlatıyorum ya
Knk işte espri yapamamanın sebebi bacak falan çalışıyorsan testesteron artar bir ciddiyet gelir yetişkin ve korumalı duyguların ağır basar etrafındakiler çoçuk gibi görmeye başlarsın
Aga yemin ederim ben öyle oldum aşırı ciddiyet var bende
Knk bende öyleyim iyi bişey aslında duygularını bastıyorsun full takım elbise falan giymek istiyorum
Aga bana yakısıyor ya. Metal müzik gitaristiyim vücut felan yaptm. Dövme felan yaptırıcam biraz tarz yaparsam var
ya * metalci hatun kalmaz.
Kızları elde etmek için ağzının laf yapmadına gere bile yok geç anladık
Knk ben ukulele çalıyor bana pek metal gitmez full deri ceket falan tmda odamda kendi halindeydim ahajaja
Kanka sana düşen kızda vardır sksms poncik kızlar eqlesin yaz
ne alaka günde 1 saat spora gidince beynin geri mi kalmış oluyor
3 gün spor yapıp bu sonuca mi vardın.
Senin kafa yapını skm birader ne alakası avr. Senden daha kaslıym ök
Tabi o zaman sorunu kendinde ara. Zeki adam spor yapınca daha zeki olur.
Olmuyor işte ya , D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!