17 yaşındaki Fenerbahçe futbolcusu Arda Güler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çok ciddi potansiyeli var ve evet olabilir.
Daha önce de benzer gençlerin böyle potansiyeli vardı ama kullanamadılar çeşitli sebeplerle. Arda biraz şanslı bu konuda çünkü Jorge Jesus ile çalışma şansı yakaladı.
Şu anda bile çok önemli kulüpler onunla ciddi olarak ilgileniyor. Yakında başka bir kulübe gittiğini de görebiliriz. Eğer gelişimini devam ettirebileceği doğru bir kulüp seçerse kendisine ona "bir Alex" diyebiliriz 😀
Görüş
10Görüş
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Galatasaray uyumaz alır bu şaheseri 😎😎⭐
#tubasueda 🍀🍀
fenerbahçeye alerjim var suskun çiçeğim
Alex'ten fazlası olabilecek yetenek varken neden sadece Türkiyede birşeyler başarmış Alex'in yeni versiyonunu layık görüyolar bu çocuğa? Bir iniesta, xavi, beckham, gerrard, kroos, i. gündoğan, zidane, hagi vs kadar kariyerli olabilecek yetenek varken neden alex? Bir galatasaraylı olarak bu çocuğun avrupaya çok geç kalmadan gitmesini gittiği yerde adını duyurmasını çok istiyorum... Türkiye'den ne kadar geç giderse başarabileceği şeyler o kadar azalacak, belkide burada kaldıkça yeteneği, oyun görüşü körelecek.
Neden Ronaldinho yu saymadın
Çok büyük yetenek ama erken yaşta yurtdışına gitmesi lazım burada kaldığı sürece hep eksiye gider futbolu
neden birilerini birileri ile kıyaslıyoruz? o arda diğeri alex, yetenekleri bence daha fazla arda'nın
Başkalarıyla kiyaslayamam ama iyi oynuyor. İzlediğim kadariyla. Ayrıca çok tatlı ve sempatik.
futbolcuların potansiyellerini takip etmiyorum ama yetenekli bir çocuk
Yok geleceğin Maradona'sı âmk, salâk salâk benzetmeler
Futbolu hic sevmem. Ama bu çocuğu izledim. Gerçekten çok iyi.
fiziği güçlü olsa messi olur o derece yetenekli
aşırı yakışıklı yaa yerim onu
3 senedir 17 yaşında aök
Arda tatlı çocuk
sorduğun oyunu mu tipi mi...
sahada cok canlar yakar baska yerdede
oldu bile
En İyi Görüş