Türk futbolunun gençleri çok tartışılıyor. Şu sıralar performansıyla en çok göz dolduran 17 yaşındaki Arda Güler'den beklentileriniz büyük mü? Sizce ileride hangi takımda oynayacak?

Türk futbolunun gençleri çok tartışılıyor. Şu sıralar performansıyla en çok göz dolduran 17 yaşındaki Arda Güler'den beklentileriniz büyük mü? Sizce ileride hangi takımda oynayacak?
Arda, ne farka gidilmiş veya kazanılacağı ispatlanmış bir maçın sonlarına doğru şov yapsın diye, ne de galibiyet riske girmiş bir maçta yine son dakikalarda maçı çevirsin diye oyuna girecek bir oyuncu olmadığını; Türkiye'de ve hatta Dünyanın bir çok ülkesindeki büyük kulüplerde ilk 11'de sahaya çıkmayı hak ettiğini geçen sene gösterdi.
Bu sezon başında kendisine 10 numaralı formanın verilmesi tüm bunların göstergesidir. 10 numara yedek soyunmaz. Velev ki sakat olmasın.
Ancak ben, kendisine bu formayı vererek bir süre daha bu "gazla" kenarda oturtulmasından korkuyorum. Umarım teknik heyet ve/veya yönetim tarihi bir hata yapmaz bu çocuğu kaybederek...
Hayır, enes ünal, muhammet demirci, emre mor, salih uçan, gibi olacak. Belki arda gibi olur son yıllarını batırır.
Potansiyeli var ama cevre, baski, turk medyası, turkiye deki futbol atmosferi uygun degil. Avrupa gorup yapamayan oyuncularda var. Liverpool dan norwich e giden ozan kabak mi desen juventus da sutlanan merih demiral mi. Cunku şişirilmeden kaynakli bunlar. Bu cocukta fazla şişiriliyor. Tekrar diyorum potansiyeli var istatistik yapamadan pohpohlanmasi dogru degil. Avrupa da isim yapmak icin Turkiye de 45-50 gol kesin atmaniz gerekir. Gol kralliginda bile puanlama ligin kalitesine gore yapilir. Mevkisini bilmiyorum. Futbol istatistikten ibaret. Gol atamiyorsan asist yapacaksin onu yapamiyorsan sakatlanmadan sezonda en cok forma giyen oyuncu olacaksin. Bu kadar basit...
dediğiniz gibi hemen çok sorumluluk yüklendi, gelişimine odaklanılmalıydı ufaktan
Türkiye'de her zaman beklenti büyüktür. Bugün överiz 2 maç kötü gitsin gömeriz.
Bence büyük bir klübe kiralansın 1-2 sene, ondan sonra 10 numarayı verin on numara top oynar. 1-2 sene fenerde güzel sezon geçirir.
Napoli, Madrid, Dortmund, Lyon bu takımlardan birinde oynar. Sonrada kendini geliştirirse Barcelonaya kadar gider. Barcelona sistemine çok yatkın bir oyun sistemi var ardanın. Umarım gururla izleriz.
Umarım dediğiniz gibi olur, Jesusla pek forma şansı bulamayacak gibi zaten
Genç yaştaki başarısı taktire şayan lakin bu takımı arda kurtaramaz tek başına biz bu sezon ki yapılan transferlerden söz edelim onca futbolcu alındı hiç biri bir emre etmez bence serdar dursunun hakkı da yeniyor yine söylüyorum king ne amaçla alındı arao zaman zaman kendini gösterse de defans ve forvette ciddi problemler var.
Cevap
49Cevap
Yeterli çalışırsa başarılı olur
Beklenti çok fazla ve 10 numaranın yükü de artık omuzlarında. Umarım bu kadar yükün altında ezilmez ve başarılı olur.
Yarın gelir herkesi kurtarır, zaten daha 17 yaşında şımarmadı ama iyi şişiriyorlar gün gelir şımarır, hatta ona söylenen laflar bile başkasına hakaret olarak geri dönüyor. Ayrıca ben futbolda fenerbahçe renklerine gönül verenden hayır beklemem. Twitte fenerliden bir ton küfür yemiştim bir lafa, karaktersiz bir topluluk.
Çok iyi futbolcu. Ama Türkiye ye fazla. Hala pişsin diye yedek yapıyorlar. 17 yaşında oynadıkça başarılı olacak, bekleyerek degil. Fenerbahçe nin hatası yabancı oyuncu isteyen ve yerlilere güvenmeyen bir teknik direktör getirdi, bu çocuğu oynatmaz.
her sene böyle bir cocuk cıkar. sonra kaybolur gider. salih ucan vardı. mükemmel bir a takıma girişi vardı onun. hayatımda oyle olgun oynayan cocuk görmemiştim. genc yasında.
Ardaya forma şansı verilirse çok daha iyi olacak
Öncellikle kaldıramaz yapamaz bu yaşta olmaz diyenler için Arda’nın maçtaki performansını izlemediğine eminim. Şu an tecrübeli onca futbolcudan çok daha iyi. kesinlikle hakkı olanı aldı.
Bir Galatasaraylı olarak Arda Güler için üzülüyorum. çok büyük yetenek fakat çok şanssız. portekiz köylüsü bir teknik direktör ve fb tarihinin en başarısız başkanına denk geldi. umarım en kısa sürede avrupa'ya transfer olur.
Taraftarlığın mantığını anlamiyorm. Biri bana açıklayabilir mi? Ne beklentim olacak adam iyi futbolcu olursa parayı bulucak ben neden ondan bişey bekleyim ya da bana ait olmayan bir başarıyla ovuneyim
hadi bakalım bir alex doğuyor gibi ama fener bunuda bitirir acilen ayrıl bu klüpten yavrucum. yani dün Ümraniyesporla berabere bitmek nedir yA bitirdiniz kanaryamı
Böyle çalışmaya oynamaya devam ettiği sürece iyi yerlere gelir ama disko kari kız alkole vurursa emre mor olur
arda karakterli çocuk düzgün ilerleyecek gibi
10 numarayı verip ilk 11'e almamak çelişki olur ama. Bu çocuk yetenekli bu çocuğa bütün takımların sahip çıkması lazım. İyi yaşam koçları ile çok güzel yerlere gelir inşallah...
Bir sürü beklenti içine girilecek ama hiçbir zaman başarılı olamayacak gençler kervanına şimdiden hayırlı olsun. Emre Mor ile birlikte halı saha da oynarlar
Bazı kadınlar soğuk sıkım g. rizekalı mk😆tipinden bahsetmiyor😂
Geç bile kaldılar kadroya dahil etmeye
Tipine bakınca fenerli olduğu belli oluyor zaten ergenin
Sana bakinca da bişeyler belli oluyor ama neyse
Bu yorumundan ve kafa yapından bahsediyorum yanlış anlama lütfen
@1terazikadınıı sana giren çıkan ne f*nerli
Çocuk çok başarılı biri bu yaşinda çok iyi başarilara imza atti ona ergen deyip geçemezsin. Sende ergensin ve belli ki fenerli değilsin illa sana ergen gsli falan mi demeliyim
Düzgün konuş belli ki bu çocuğun başarilari sana iyi girip çikmiş ki çekemeyip ergen diyorsun
@1terazikadınıı basari olarak keremin yanından bile gecemez ama fenerliler buna tapıyo emin ol o bizdeki 19 yasindaki o sarı saclı cocuk hamza akmandı sanırım o bundan daha yeteneklidir
@Hayattanbezmişbiri00 olabilir tabi ki ben sadece ergen demesine ve aiağilamasina takildim yoksa diğer oyuncularla karşilaştirdiğim yok sadece bu kızla karşilaştirdim yani kendi ergenliğine bakmadan çocuğa laf atmasi hoş değil
@1terazikadınıı yaa simddi her konu objektif tartisilir bence hic bi oyuncuyu gömmeye gerek yok ornegin fenerdeki ferdi kadioglu meseela bizim kerem den daha iyi gibi gelir bana cunki her mevkiide iyi is yapiyo ayrica 2 sezondur formu hep yerinde ama ardaya gelirsek 90 dk lik oyuncu olmadigi icin ona 10 mumara vermek sacmalik yani
Canim sen ne dediğimi anlamadin sanirim. Ben futbolcularla karşilaştirmadim ve objektif bir şekilde evet olabilir dedim zaten ondan daha iyileri. Demek istediğim bu kızın ergen deyip aşağilamasi. Merak etme ben hiçbir zaman taraf tutmam sadece iğrenç bir üslubu var
Vr diğer oyuncularla karşilaştirmadiği mi da özellikle söylemişim sen neyden bahsediyorsun acaba?
@1terazikadınıı bak bende diger oyuncularla karsilastirmadim sadece bikac oyuncu ile ornegini verdim
Ben üsluptan bahsediyorum...
Keşke bu cümlemi anlayip boş boş örnekler vermesen..
@1terazikadınıı üslubunda bisey dememis abartma sende sadece ergen demis sana ne oluyo da bu kadar kuduruyon sanki küfür etmis gibi
Peki sana ne oluyor iki konuşurken ne atlıyon ordan baliklama ben fb bile değilim sana giren çikan ne boş boş konuşuyorsun
Yani merak etme şu an burada en objektifi brnim👍
@1terazikadınıı bne bos bos konusmadim ayrica biseyleri de savunmadım sende her konustuguna kudurmana gerek yok sana da bi giren yoksa fazla uzatma bence
Neyse senle tartişamayacam 50 kere üslup dedim hala girmiyor o kıt kafana biraz kitap oku beyin hücrelerin canlansinda okuduğunu anlamaya başla ne benim kafami yor ne de baliklama atla popondan anladiğina
Sen kudurmuşsun ki başks örnekler verip birleyleri ispatlamaya çalişiyorsun bir yerini yırtarak
@1terazikadınıı üffff gel bi özele
hadi ordan git bebeğim ♥️
Sg...
@1terazikadınıı niye özelden bire bir gelemiylsun burdan gelmis hakaret ediyon 😂😂
Senin gibi cahillere laf anlatsamda boş bomboş beyin yok kiii...
Ben burdan ediyorum çünkü sen hakediyorsun şu an burada muhatabimsin başka hiçbir şekilde muhatabim olamazsin seviyesiz şeyyy
Çok esiziksin şu an aciyorum sana istek mi attın minik şeyy
@HayattanBezmișBiri00 Ümraniye çaktı ya kudurmuş
Fb değilim bebişimm
@1terazikadınıı aa evet ezigim yani senin gibi bos bos laf dalasimi yapiyim seninle burada 😂😂 kendini tatmin et laf sokuyom diye kendi kendine seviniyosun iste eglen ne diyeyim 😂
Emojiler atip ergen gibi eğlenmeye çabalamanda ayri bir ironi👍😊
Gercekten mac 3 2 olunca 😂😂bana kudurmaya basladi ilk basta sakin di 😂
@1terazikadınıı özele düelloya gelemeyip burdan çocuk ca laflar etmen de asiri ergence bu arada 😂😂
Bak yine anlama özürlüsü ve anlama kıtlısı ayni zamanda beyinsiz olduğunu gösteren şeyler söylüyorsun en az 3 kere fb olmadiğimi dedim cidden nerenizle okuyorsunuz? Yazik kafaniza..
@HayattanBezmișBiri00 bu kız fenerli ne kadar değilim desede fenerli olduğu bellli dayanamadı salladı nfndnbf
Ben sizi laflarimla yok ediyordum zaten bunum içinde beyin gerekli yani sende olmayan... Avilin beyni nakli yap yaşaman bugün son gibi yani bu kafayla zorr çok zorr...
@1terazikadınıı ee fb li degilsen neden bizimle burada tartisiyosun kac dakikadir kudurup kudurup yazma hadi ordan git o zaman amacın ne șizofrenmisn
@HayattanBezmișBiri00 bu fenerlilerin hepsi böyle sorunlular
Neyse sizden sıkıldım çok boş gereksiz insanlarsiniz bunu iltifat olarak kabul edin süslü ergenlerimm
Sizde çirkef ve cahilsiniz...
Bence mal gibi ortada kalm vaktiniz geldi köpek gibi havlayın şimdi ben gittim
@1terazikadınıı tamam kaybol simdi daha fazla linc yeme bence yaptıgin sey ayıp en basinsan bu yana burada sorun cıkarmaya calisma
Kudurup kudurup saldırıyolar iste 😂😂
@1terazikadınıı ergen deme diyip bize ergen demen? Bu nasıl bir çelişkiidir jskdn
O emojiyi müsait bir yerine sokayim... kardeşim.
@1terazikadınıı burdan sokarim demekle olmuyo anca kendini avutuyosun 😂
Siz bundan anliyorsunuz güzelce uyardik ama seviyesizliğiniz buna direnemedi
😂😂😂😂😂😂😂
Hergün birine kendine sok
Bu emojiler iyi gelir müsait yerine
Bir haftada iyileşeceksin güven bana
@1terazikadınıı sakin ol velet tamam kriz gecirme sakinleș 😂😂
Velet anandır ergen zırcahil
@1terazikadınıı senin anan nedir peki 😂😂
Ne boş birisin zamanimi ayıramam güldük eğlendik herkes yoluna hadi tschuss
@1terazikadınıı sen bos birisi oldugun icin surekli yorum yapiyosun iste sabaha kadar devam edersin sorun yoktur senin icin bos bi canım 😂😂hem fenerli defillgilim takim tutmuyorum deyip burada bi kyuncur diye yarim saattir bize kuduruyon 😂😂
Aynen canim kırdıysam kb iyi geceler dilerim
@1terazikadınıı sorun degil ilk basta kufurlu konusmaman gerekirdi bence
Sen beni tersledin ilk sen başlattin ben durupdururken hakaret etmem
@1terazikadınıı üslubunda bisey dememis abartma sende sadece ergen demis sana ne oluyo da bu kadar kuduruyon sanki küfür etmis gibi burdan başlattin sen bu mesajla
@1terazikadınıı yaa bak bi ozelden yaz acikliyccam ben sana taryismak icin konuya girmedim o olayi sen baslattin
Ama ben sana güzel güzel diyordum ergen demesi hoş değil diye ama sen bu mesaji atinca ben tabi ki seni alttan almam ilk saldiran sendin kabullenmelisin bana deme yani den saldirdin diye
Haksizliğa ve iftiraya gelemem
@1terazikadınıı iftira ne alaka sana iftirami attım ben sana diger abla dedi fenerli felan diye ben ilk yorumlarinda orada bi oyuncu tartismasi yaptim senle sen sonradan sg yazmissin
tamam kardeşim ben uyuyacam kb ama karşilikli bir atişmaydi senden de kb beklerim ama canin sağolsun 🙏
İyi geceler 🤗🤝
@1terazikadınıı özür dilerim gercekten sinirlendirdiysem dogrusu bende sana kudurdun diyom ama ikimizde karsilikli kudurduk 😂😂
Kudurmal kelimesi hiç hoşuma gitmedi sinirlendil diyelim🤝👌😂
En azından yanlişimizi görüp özeleştiri yapıp hatamizi kabul ettik
Tebrik ederim ikimizi de🤝👌🤗😂
@1terazikadınıı özelden yaz dememin nedeniyde ordan bu konuyu konusmakti ama sen kavga etmek olarak algıladın bunu
@1terazikadınıı kudurmak bile az bence resmen birbirimize giriyoduk 😂😂
Kesinlikle hemde ikiye bir hiç adil değildi😂
Ben burdan istediğimi yaziyorum özeldende aynisini yazacaktim değişen bişey olmayacakti sadece bağlantı kopmasin diye burayi tercih ettim mesajlar çok bağlantili çünkü
@1terazikadınıı yaa o karismadiki bire bir girdik birbirimize tam yarim saat 😂
@1terazikadınıı yaa bi bana yazarmisin bisi merak ettim gercekten
Burdan konuşabiliriz
Neyi merak ettin ki
O da arada giriyordu 👌😂
@1terazikadınıı ozeldi yaa
Bombayi atip kaçiyordu
Konu ne
Yardımcı olmaya çalışırım
@1terazikadınıı burdan sormam herkes goruy 😂
Tamam canım 🤗👍
Umarim canimi sıkmazsın çünkü tartişmayi hiç sevmem
Arda kalsın, Ali Koç ve hayranı olduğu jesus defolup gitsinler kulüpten.
O çocukları yaptıkları herşeyle zarar veriyorlar kulübe.
İyi topçu, bu sene takımda olsun seneye kesin Avrupa’ya gitmeli. Fenerbahçe yetenekli futbolcu değirmenidir, burada kalırsa biter…
Saçmalık bence tecrübeli oyuncuya verilir o numara 17 yaşında birine asla vermem ben başkan olsam.. yeteneği var ama tecrübesi için bir kaç yıl daha var
Daha reşit olmamış bı çocuğun sırtına bu denli sorumluluk yüklemek ne kadr dogru bilemiyorm
Arda bu sorumluluğu kaldırabileceğine inanıyor demek ki
10 numarayı verdiler ama
çocuğu oynatmıyorlar
ne garip :)
Fenerin 10 numarası sahada olur, her işleri ters
Yetenekli ama on yedi yaşında on numaralı formanın baskısı ağır gelebilir bence zamansız olmuş.
katılıyorum
her şey iyice anlamını yitiriyor 10 numara sadece bir mevki ya da yetenek işi değildi eskiden...
Bu çocuğun acil yoldan Avrupa'ya kapak atması lazım. Simülasyonda yeteneğinin adım adım hiç edilmesinden endişe ediyorum.
10 numara bir performans sagliyacagini dusunmuyorum Şu an icin cok erken henuz.
fiziki açıdan kendini geliştireceği yaşa gelmeli ve daha çok oynamalı
Bu yuzden omuzuna bukadar yük bindirilmesi bence fazla
doğru diyosun erken yaşta çok sorumluluk
bence cok erken alinmis bir karar. 10 numarayi hak eden baska tecrubeli kimse kalmadi mi takimda?
Arda Güler taraftarın gözdesi diye ona verildi sanırım, eleştiride de haklısınız
erken yaşta sorumluluk yüklemek kötü sonuçlar doğurabiliyor haklısın
Kendisinden beklentim büyük ama Fenerbahçe den değil
Jesus varken biter adana Demirspor a kiralanmalı tam montella tarzı oyuncu
Beklentimiz büyük fakat erken yaşta 10 numara verilmesi şımarmasına sebep olabilir umarım öyle olmaz
Çok büyük ama oynaması gerekiyor artık koruma lafını duymak istemiyorum
Jesus onu oynatmaz. Bak şu an mac var ve onu oyuna almıyor. FB'de bir genç oyuncu asla oynayamaz.
Bence 10 numaranın Arda Güler'e verilmesi erken bir hamle.
beklentileri karşılaması için ne kadar süre alır bilmiyorum ama yetenekli ve kendinin farkında bir futbolcu
çok büyük hem de..
umarım emre mor u örnek almaz..
ayrıca dün akşamki beraberliği bildim :)
:D valla bildin kral tebrikler
Gereksiz iş. Türkiye'de 10 numaraya verilen değer ve önem Avrupa'da yok. Burada bu durum gereksiz baskı ve oyuncuya verilen önemin tarifi. Fakat benim anlayışımda bu yok
Sistemde bir yeri yok keşke kiralık gitse Ajax tarzı bir kulübe
Bizdeki Hamza Akman bundan daha yetenekli ama o, o kadar abartılmıyor. Aryıca Yunus'u, Kerem'i de bu kadar abartmıyoruz.
Henüz yolun başında olan çok yetenekli efendi düzgün bir kardeşimiz inşallah kendini bozmadan yoluna devam edebilir.
inşallah çok iyi yerlere gelecek bir de forma şansı verilse daha çok
Fenerbahçeli değilim ama arda hak ediyor ve her hafta 11’de başlaması gerekir diye düşünüyorum
Ders almayacak bizim takımlar ver 10 no gazla 19 yaşında çocuk ezilsin altında
10 numara verip yedek bırakıyosun anlamsız oluyor
feneri ne kadar sevmesem de baya basarili cocuk onu acik bence
Arda gülerden değil FB den bir beklentim kalmadı benim artık
0 beklenti türkiye de balonlar dayanıklıdır geç patlar
bence fenerbahçe'de kendini gösteremeyip avrupada bir takıma kaptırılacak
genç ve gelecek vadediyor, geriden gelen gençleri motive etmek için verildi
Arda'dan beklentim var da fenerden yok :d
haha en doğru yorum bu olmuş
Çocuğu oynatmıyorlar ki awk.
evet ismail hoca en azından 70'de falan alıyordu jesus pek şans vermiyor
Umarım iyi olur milli takım için
Hem milli takım için hem Avrupanın iyi takımlarında oynayabilme potansiyeli çok önemli
Güzel performansı var iyi olacağını düşünüyorum
umarım hak ettiği yerlere gelir
On gol on asist yapar bu çocuk
kesinlikle kendisine daha çok fırsat verilmeli
Çok büyük yıldız olur şımarmazsa
evet her zaman öğrenmeye açık olmalı, şımarmaması gerekiyor
bi bakıyormuşuz arda hull city'de :D
oynadığı oyunla göz kamaştırıyor
umarım ileride büyük takımlara gider
umarım ya yetenek var adamda
Beşiktaş varken bu ne ki
yanii