#SelamGençlik İzlemedim fakat dilerim Türk futbolu ve sporu yeni hazine gibi sporcularına her iki cinste de giderek daha fazla kavuşur. Ben tüm dünyada nam salan, her dalda ve branşta sporcularımız olmasını çok istiyorum ve ümitvarım. Hem erkek hem kadın sporcularımız ülkemiz adına coşku ile, gururla sevinç duyulması gereken birer hazinemizdir. Dilerim asıl gündemi sporcuları ve spor olan bir ülkeye dönüşürüz. İçi boş geyiklere yüz vermeyen, kaliteli spor konuşmayı başaran kaliteli futbol severlerimizin ve genç yıldızlarımızın galip ve baskın geldikleri muazzam bir Türk futbolu dilerim.. #TubaSueda
Yapacağı en doğru iş alkışları s*klememek, sadece kendine, kariyerine ve kendisine gerçekten değer veren etrafındaki az sayıdaki kişiye odaklanmak olur. Çünkü bu amipler bugün alkışlar 5 sene sonra küfreder. Bugün gökyüzüne çıkarırlar yarın yerin dibine sokarlar. Borderline bunlar.
Gerçekten gurur duyulası bir durum yani henüz 16 yaşında genç bir çocuğun Fenerbahçe gibi büyük bir takımda ilk 11 de maça çıkıp adından söz ettirmesi gerçekten gurur duyulacak bir durum.
Emre belözoğlu bu çocuğu boşuna a takıma almadı genç yetenek kendini geliştirirse şans verilirse kaptanlığı bileğine geçirir gidine kadar bırakmaz derim ben 🙋🏽♂️
Taraftar genel olarak aptaldır. Bu maç alkışlar bir sonraki maç biraz hata yapsın ıslıklamaya yuhalamaya başlar. Antrenöre söver bunu niye 11 e koydun diye. O yüzden taraftarı baz almamak lazım ancak umarım böyle gençler iyice gelişip yurt dışında adından söz ettiren sporcular olurlar.
Fener öyle bir halde ki adamlar 17 yaşına girecek çocuğa Dünya yıldızı muamelesi yapmaya başladılar. Yakında bu kardeşimiz de bu tip insanlar sayesinde bozar ve klasikleşmiş senaryoları yeniden yaşarız. Umarım aklını kullanır ve gelişebileceği bir ülkeye göçer.
keşke bu konumlara yetenek ile gelinebilse, birilerinin dayıları olduğu müddetçe görüp göreceğimiz futbol maksimum bu kadardır ötesini izlemek için diğer liglere bakabiliriz
Profesyonel bir futbol kulübünde şans verilmesi bence çok harika bir olay her kulüp böyle genç oyuncu alsa yetiştirse ileride milli takım vs çok güçlü olur
Kaçıp kurtulsun da çürümesin burada. Rıdvan Yılmaz var Beşiktaş'ta, şimdiden hakkında mırın kırın etmeye başladı taraftar. Üç maç sendelemesine bakar her şey.
izlemin ama yolu açık olsun. alt yapıdan birilerinin yetişmesi futbolcu çıkartabilmek cidden gurur verici bir olay. devamı gelir inşallah.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şansıma tükürüm hayat, işallah kıyamet kopar, bu fırmala kendini beğenmiş zibidilerde yerin dibine batar, zaten bi fenerli durduk yere küfür ediyordu, pisliktoplum, pislik kız milleti. Umarım ruh hastanelerine düşersiniz.
Yüreği ile oynuyor çocuk fenerbahçe taraftarı değilim ama artık dünya para verip onlardan bir şey ummak yeşrne böyle çocuklara da gerçekten şans vermeliyiz.