Alex üzümlü kekim Twitter adresinden yuvama dönüyorum paylaşımı yapmış 😎
🇹🇷Yuvama dönüyorum..
— Alex de Souza (@Alex10) November 29, 2022

Alex üzümlü kekim Twitter adresinden yuvama dönüyorum paylaşımı yapmış 😎
🇹🇷Yuvama dönüyorum..
— Alex de Souza (@Alex10) November 29, 2022
Stili bir ekol olabilirdi doğru ellerde, yine unutulmaz izler bıraksa da hak ettiğini bulamadığını düşündüğüm. Türkiye'de en uzun sürede, en büyük verim alınmış, en büyük katkıları sağlamış tartışmasız en iyi yabancı futbolcudur kendisi.
Keşke Jesus'un yardımcılarından biri olsa ama zor gibi, gelse gelse tatile geliyordur kendisi buraya...
Görüş
36Görüş
Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi kullanarak para kazanmaktı derdi.
Para için sattı cidden. :d
https://twitter.com/Alex10/status/1598687297011974145?t=KAinh5wKp6_hyKmqxshrEw&s=19
nomoreberts35 cevap
Yıllardır Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyetler nasıl bir psikoloji oluşturduysa Galatasaraylılarda; kazandıklarına ve oynadıkları futbola inanmakta güçlük çekiyorlardı. Aldıkları galibiyette bile bir eziklik psikolojisi oluşmuştu adeta."ezikler sende eziksin mal
Nasıl dönüyor ki? Yeni yönetimde alex taraftarı değildi bunca zamandır alex'le ilgili hiçbir şey görmedik.
Olabilir, sonuçta camiada hatta Türk toplumunca sevilen bir karakter. Uygun herhangi bir görevle gelebilir, faydalı da olur
Yeminle ismini duyunca bile gözlerim doluyor :/ çok sevdiğim biri umarım Fenerbahçeme gelir. Hiç bir faydası olmasın sadece varlığı bile bize yeter
Şahsen bir fenerbaçeli olarak Alex sadece oyuncu değil, adeta karakter, kalıplaşmış bir sempati sitili görüşü güzel
bir adam, sahada kendisine gösterilen saygıya mutahasıp davranan, takım arkadaşlığı ilişkileri, eğer Alex gibi his geçiren bir kız bulursam evlenirim o kadar karakteri güzel
Eğer dönerse ya yönetici ya da teknik ekibe dahil olur. Gelmesi hiçte fena olmaz.
I don't think it's necessary, they get stuck in the past too much.
Oyuncu olarak değil ama teknik direktör ya da antrenör olarak falan görebiliriz belki.
sempatik adam fenere emek vermiş gs nin hagi si gibi
bu paylaşıma en çok fenerbahçeli taraftarlar sevinmiştir , şahsen dönmesini isterım hem fenerbahçeye hem de ülkemize spor anlamında çok fazla şey katacaktır
cidden mii son gunlerde alex i dusunuyordum hep ahsh
Yaşı 40'a yanaştı baktı ki kimseden fayda yok tekrar geri dönecek hiç olmazsa para kazanır mantıklı yani.
Fenerbahçe tarihinde 1 sampiyonluk
avrupada 0 basari :)
yani tam bir Fener efsanesi :)
Bir İstanbul kulubüne gelecek teknik direktör olarak
Yanlış anlamayın ama ben bu adamı öldü sanmıştım. Yaşıyormus. Evet gram alakam yok.
teknik drektör olarak zor ama antrenör olarak gelebilir
Cruzeiro'ya hayırlı olsun süper zeka reyis.
Parasımı bitmiş gel buyur herkes seni bekliyor
Coritiba'yı kast etmiştir.
En İyi Görüş