Spor 1 ay Spora yeni başladım, fiziğim iyi mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Spora yeni başladım, fiziğim iyi mi? Görüş Yaz 105 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Andromedadanbirkız Takip Et Guru Yaş: 20 , eig 99% 1 ay Bu pozla nasıl fizik yorumluycaz ki? Sadece karın kısmı yorumlanabilir standart yolda 10 kisiden 7sinin sahip olduğu bir fizik Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Şehzade81 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eig 32% 1 ay Fizikten 100 üzernden 97 ama kimyan için bişi diyemeyeceğim. Biyoloji ve genetiğin için çalışma yapmak lazım 😊 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 98% 1 ay Sağlık için süper fizik için demiyorum.. Ne zmn dan beri yapıyorsun sporu 🤭 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eig 100% 1 ay şu pozu verip cvp bekleyen 1. milyarıncı kızsın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Guru Yaş: 47 , eig 100% 1 ay On numara fizik... Sporla kalça ve üst bacak şekillenirse mükemmel olursun. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hullecii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay İlgi çekme çabası gibi geldi bana ve sende değilsin eminim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 37% 1 ay Spor konusunda 845 görüş paylaştı. Bu fotoda fiziği. Belli değil karın bilgen belli sadece Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 34 , eig 100% 1 ay Diyelim ki fiziğin iyi o zaman spora ne gerek vardı? Ya da madem spora yeni başladın fiziğin neden iyi? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Birkirlangicmisali 1 ay Saglik icin de yapiliyor sadece fizik icin degil. Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Xper 6 Yaş: 34 1 ay neden basladinki iyi zaten fizigin kalcan şiser 3 4 aya ve itici olursun sabah sadece form kosulari yap Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Klasik gym'e yeni başlayan kız pozu. Göbek var ama. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Psychology61 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 ay Bende spor yapıyorum istersen sana zayıflama garantili program yazabilirim ciddiyim 💪🏻🏋️♀️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
nehirlerduymaz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 ay Biraz çalışmayla daha ince bel ve ateşli bir popoya sahip olabilirsin tatlım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay İnşallah aşk 🫶 Yorumla nehirlerduymaz 1 ay Gelişimini merak ediyorum ama unutmazsan bana gönder canım Yorumla
MuarremSancak Takip Et Xper 3 Yaş: 18 1 ay Fiziğin iyi ya da kötü değil, Olması gerektiği gibi. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 66% 1 ay Her zaman ki gibisin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
obenn34 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eig 97% 1 ay Bir bitmediniz başka poz verilmiyor mu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Haraklitos Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Anladık en destekli seninki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Bacak kalça günlerini atlama hiç gelişmemiş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eig 100% 1 ay Gayet güzel boy ve kilo kaç Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
gizemlileon Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eig 46% 1 ay ıyı gozukuyo fızıgın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
83Görüş
Bu pozla nasıl fizik yorumluycaz ki? Sadece karın kısmı yorumlanabilir standart yolda 10 kisiden 7sinin sahip olduğu bir fizik
Fizikten 100 üzernden 97 ama kimyan için bişi diyemeyeceğim. Biyoloji ve genetiğin için çalışma yapmak lazım 😊
Sağlık için süper fizik için demiyorum..
Ne zmn dan beri yapıyorsun sporu 🤭
şu pozu verip cvp bekleyen 1. milyarıncı kızsın
On numara fizik... Sporla kalça ve üst bacak şekillenirse mükemmel olursun.
İlgi çekme çabası gibi geldi bana ve sende değilsin eminim
Bu fotoda fiziği. Belli değil karın bilgen belli sadece
Diyelim ki fiziğin iyi o zaman spora ne gerek vardı? Ya da madem spora yeni başladın fiziğin neden iyi?
Saglik icin de yapiliyor sadece fizik icin degil.
neden basladinki iyi zaten fizigin kalcan şiser 3 4 aya ve itici olursun sabah sadece form kosulari yap
Klasik gym'e yeni başlayan kız pozu. Göbek var ama.
Bende spor yapıyorum istersen sana zayıflama garantili program yazabilirim ciddiyim 💪🏻🏋️♀️
Biraz çalışmayla daha ince bel ve ateşli bir popoya sahip olabilirsin tatlım.
İnşallah aşk 🫶
Gelişimini merak ediyorum ama unutmazsan bana gönder canım
Fiziğin iyi ya da kötü değil, Olması gerektiği gibi.
Her zaman ki gibisin
Bir bitmediniz başka poz verilmiyor mu
Anladık en destekli seninki
Bacak kalça günlerini atlama hiç gelişmemiş
Gayet güzel boy ve kilo kaç
ıyı gozukuyo fızıgın