Dinlenerek yapılan egzersizler fayda sağlar mı?

Karin egzersizleri esnasında karnının yanıyor olması güzel bir şey. Genelde insanların karnından daha çok bacakları yanar çünkü gerekli kuvveti gerekli yere uygulayamaz, konsantrasyon sağlayamazlar.
Sana tavsiyem karin egzersizi yaparken, ağırlık çalışır gibi tek bir hareketi set boyunca yapma.
Mesela;
Mekik 20 tekrar
Mountain climber 20 tekrar
Leg raise 20 tekrar
Üç hareketi üst üste yap çünkü üç harekette karin bölgende bulunan farklı kaslari çalıştırdığı için yorulmadan yapabilirsin. Bunları yaptıktan sonra 2 dakika, nabzının normale dönmesini bekle ve tekrar ayni sıralama ile hareketi tekrarla.
Bunu 5 set kadar yap ve noktala...
Rica ederim☺️
Dinlenmeden kastın bi kaç dakikaysa sorun değil ama beş dk dan sonra kas gerginliği kaybedeceği için o kadar etkili olmaz. Kas gerginken yüklenmek lazım ki pump olsun şişsin. Bir de fotoğraf için yeterince kurşun yiyen insan çıkar fazlasına gerek var mı jdnd
Karın hareketlerine devam o zaman. www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y= ben bunları deniyorum uzun sürede etkili
Görüş
47Görüş
Evet olur. Sağlıklı şekilde spor yapmak önemli, zorlama olur ancak bu dozu aşarsak ciddi sağlık sorunları çıkarabilir. Spor kendimizi sağlıklı zinde hissetmek içindir pozitif olmamıza yardımcı olur ve fiziğimizi güzelleştirmemizi de sağlar. Fayda sağlar tabi beslenme de oldukça önemli :)
Acı yoksa başarı yoktur Rocky yandıkça üstüne git kramp girecek gibi olduğunda başarıya ulaştın demektir her yorulduğunda bırakırsın seviye atlayamazsın
Sağlamaz. Max 1dk 30 sn dinlenebilirsin setler arasında. Yüksek yoğunluklu için max 30 sn.
Ev hanımlarının bütün gün aktif olup kilo alma sebebi bu maalesef
Hangi kas grubu için? 1 dk, max 1.50 dinlenmen normal.
Bir sette Tekrar sayın kaç?
Squat 1 gün ağırlıkla 4x8 1.5 dk dinlen, 1 gün 30x4 1 dk dinlen dener misin?
Karın için haftada 2 gün, 15x4 1.5 dk dinlen. Karın için ağırlık kullanma
Güzel, plank da eklersen harika olur.
Squat alt karın, barfiks üst karını crunch dan daha iyi çalıştırır. Bilinçli olmana çok sevindim 👍
İstesende olamazsın. Ayı gibi olmak için hormon takviyeleri, ağırlığının 2 katı gramda protein alsan da çok iyi bir genetik gerekir. Merak etme ☺️ crunch için daha fazla yorum yapmayacağım. Tercih edilen bir hareket değil kuyruk sokumu, l1 l2 l3 baskısı oldukça fazla. Neyse oralara girmeyelim şimdi 👍👋🏻
Daha çok sırt ve üst karın ama evet. Tutuş şekli çok etkiler haklısın. Hiç değilse deadlift yapmaya çalışsan ☺️ biraz çeşitlendirmelisin
Valla hareketten harekete geçiyorum bir nefes alış verişim dinlenmek benim
Bence öyle fayda sağlamaz
Ne kadar zorlarsan o kadar zarar olur. Dengeli hareket iyidir. Hafif hafif zorlamak geeek
etkili olur tabiki yeni basliyosun zaten zamanla duzelir ve set araligin artar.
cogu insan bu hatayi yapar. baslangicta cok yuklenir sonra vucut error verir. sey gibi dusun hizli giden atin boku seyrek duser o misal. buda
Kas görünümü için diyet de önemli. Çok dinlenme. Vücudu yormalısın. Yanması iyi.
Hiç yapmamaktan iyidir tabi ancak sürekli yapmak daha iyi olacaktır.
Dinlenme süresi kısa tutulursa ve dinlenme esnasında kilo aldıracak ( börek, çörek vb. ) şeyler tüketilmezse fayda sağlar. 😁
Etkili olur evet bende 1 aydır başladım evde kendi kendime yapmaya çalışıyorum ve sen zaten zayifsin kısa zamanda da olur yani
Elbette etkili olur. Önemli olan hareketi doğru bir şekilde yapabilmek. Hızlı yavaş pek önemli değil
Çok dinlenmemeye özen göster set arası 45sn 1dk idealdir.
Bol bol mekik hareketi sodan sağa yağları eritirsin
Süreyi uzun tutarsanız önceki yaptığınız hareketten alacağınız verim 2x ise x olur
max 2 dk ara ver. fazla verirsen istedigin sonuca gec ulasırsın ki ara vermeden ya da 1sa-30dk da cok rahat yapılır diye dusunuyorum. 1 ay da da sonuc alırsın az bisi kalmıs
bass kizim
Yanıyorsa etkili oluyor demek, azar azar da yapabilirsin.
Kolunu kaldırsan bile yarar o yüzden hareket et ama nasıl edersen et ben böyle düşünüyorum
Boyle bir karina sahip olucaksam hemen yaomak istiyorum
@-gizz-em 1 yil mi? Daha kisa suren bir yontemi yok mu bunun 😂
Egzersiz etkili ise olur
O zaman fayda sağlar
Çok dinlenmek olmaz maks. 1-2 dakika
En İyi Görüşler