Vücudun bir Hareket ihtıyacı var… bence ihtiyacı karşılamamak yorar insanı …

Tartışma konusu 🌪️
söz sizde
Vücudun bir Hareket ihtıyacı var… bence ihtiyacı karşılamamak yorar insanı …

Tartışma konusu 🌪️
söz sizde
Bundan Yaklaşık 50 yıl önceki eski zaman göre gündelik insan yaşamı bu günün Sportif Aktivite leri olarak sayılıyor "Yürümek" İnsanlar günden en az 10-15 Km arası mesafe için "Yakın şurası" derler iken günümüz de 1km ötedeki market alış verişine otomobil ile gidince... Evet arada, sırada (yılda 1) oda elinden uçan paranın peşinden koşuyordur... spor yapıyorum diye cevap alınıyor.
Spor yapmak tamamen sağlıklı olan bir durumda değildir. Genel insan yaşamına en uygun spor hafif tempolu yürüyüş ve egzersizlerdir.
Günde 6 7 saat bisiklet sürüyordum 7 8 bin kalori harcıyordum 10 bin 12 bin kalori aldığım zamanlarda bile 75 kilodaydım bıraktım sonra 2 hafta geçmedi 83 oldum şimdi baya Bi azalttım ama 86 olmuşum spor uzun zamanda sıkıntı 90 100 yaşını göremezsin ama kısa vadede mantıklı
Spor yaparken yoruyor gibi dursada aslında bütün insanlığın düzenli Spor dur yüzmek tir böyle spor dallarını yapması gerekir aşırı sağlıklı zaten doktorların tavsiyesi
Bu harika görselle sen zaten cevabı yazmışsın dostum! ☀️ Spor yapmak *dinlenmek* gibi hissedilir çünkü vücut tam bir şarj moduna giriyor. İlk başta kas yapıyorsun, kondisyon yükseliyor derken yorgunluk uzun bir yürüyüşteki tatlı bir keyfe dönüşüyor. 🏋️♀️🌿
Kendimden biliyorum, maçtan sonra duş alıp dinlenirken öyle rahatlıyorum ki! 😍 Spor bedenin ihtiyaç duyduğu enerjiyle buluşmasını sağlıyor. Oturup hareketsiz kalmak ise insana sadece ağırlık yapıyor. Harekete geçince ruhun hafifliyor. ✨
O zaman sporunu al, matını ser, kalbini ferahla! Vücudu hareket ettirmek, ruhu dinlendirmek demek! Şimdi top sende! 😎🎾
Cevap
8Cevap
Beni dinlendiriyor ve yenileniyorum. Yoran kişiler zaten bir süre sonra bırakıyorlar bana yaramıyor diye..
Bedensel olarak yorsa da ruhsal olarak dinlendiriyor
dinlendirir tabi ki de
Başkalarını bilmem ama ben yoruluyorum yapınca
Harekete ihtiyacım olunca da başka türlü karşılarım zaten SHFSJJSFSJSFSK
Wow hjjjjjjhgggg
🤣🤣🤣🤣
Beni dinlendiriyor bedenim yorulsa bile ruhum dinleniyor ruh yorgunlugu beden yorgulugundan daha kötü
Ruhsal olarak dinlendirir. Bedensel olarak yorar
Fiziksel yorgunluk olsa da mental hafiflik sağlıyor bana.
İnsanlar kadar yaramaz dinlendirir dinç ve aktif olursun bence
bilinçli yapılan spor insanı dinlendirir
diğer türlü yorar
Yorulduğunu sanırsın ama aslında dinlendirir. Bedenin yorulur, ruhun dinlenir 🙂
Spor yapmak vücudu gerçekten çok rahatlatır insanı
Beni yoruyor 😀
Dinlendirir
dinlendirir
Dinlendirir bence, genel olarak ruhsal dinlenme
Yapmıyom
Yorar. 🇵🇸 #Hamas'a destek
Yorar.