Spor 2 ay Hep oturmak götü büyütür mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Günün yarısı oturarak geçen birinin götü büyür mü zamanla Hep oturmak götü büyütür mü? Görüş Yaz 24 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
m MyColorDarkFenomen Takip Et Yoda Yaş: 31 2 ay Kahkaha attım😂 Hayır ya, popo büyümesi oturmaya bağlı bir şey değildir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 91% 2 ay Oturuyorum, oturduğum yerden dünyayı kontrol ediyorum dermişim...Yok öyle bir şey. Bu bir miktar genetik faktör, bir miktarda kalça kaslarını ne kadar kullandığın ile alakalı değişir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 84 , eig 97% 2 ay Totisimi aynaya döndüm bakıyorumda daha büyümemis büyüsün size ziyarete geleceğim sizin koltuklar büyük demek ki 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eig 72% 2 ay Spor konusunda 625 görüş paylaştı. Aksine, gurbetçi bavulu gibi dümdüz ve geniş gôte sahip olursun, ayakta kal yavrum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay gt büyür.. barı faydalı işler için otur, işe yarasın.. zc*mak haricinde. anladın? oturamıyosan d/mal. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Buyur tabi kim kardashian gibi olur, o yuzden dikkat edelim Allah korusun fazla oturmak yok... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ali112364 Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eig 100% 2 ay Oraya etiketi cinsellik yaz sizin bu igrencc sorularınızı görmek istemiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 33 , eig 33% 2 ay Spor konusunda 789 görüş paylaştı. Spor yap kanka dahada buyur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 32 2 ay Büyütür ama nereye oturduğun da önemli 😬 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay kucakta zıplamak büyütüralttan çakıyorlar sonuçtadarbeden dolayı bombeleşir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Yorumla 11 yorumu gör Spesifik27 2 ay Çok belli ediyorsun Yorumla Görüş sahibi 2 ay @Spesifik27 anneni anlat dabilgilendir soran kişiyi Yorumla Spesifik27 2 ay Kanına işlemiş orsplk kilit tutmaz artık sana Yorumla Görüş sahibi 2 ay @Spesifik27 söylesenebekliyor herkes Yorumla Spesifik27 2 ay Tamam at resmini annenin okadar anlatmamı istiyorsan yanında sende olursan iyi olur kimi skp ortaya ne çıkartığımı görsünler Yorumla Görüş sahibi 2 ay @Spesifik27 özelden anlatmıştınsöyle ya bir şey olmaz Yorumla Spesifik27 2 ay Et ve süt kurumu kaşarın fiyatını düşürdüğünden beri sen gibiler çoğaldı kafa açıyorsun Yorumla Görüş sahibi 2 ay @Spesifik27 senin gibilerde çoğaldımillet akın ediyor escırtlara Yorumla Spesifik27 2 ay 🤣🤣🤣tamam he he sensin Yorumla Görüş sahibi 2 ay @Spesifik27 bende yoruldumtamam sustum Yorumla Spesifik27 2 ay 😆😆😆 Yorumla
alex4guson Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 99% 2 ay büyür ve de yamulur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 99% 2 ay büyütür Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 91% 2 ay buyur benceee Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MASÖRÜNÜZz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 2 ay Sanmam göbeği büyütebilir ama Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mr_shn Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eig 94% 2 ay Seninkisi büyük mü Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 100% 2 ay Büyür Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 99% 2 ay Şeklini bozar 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Xxxars7a Takip Et Xper 6 Yaş: 19 2 ay Kilo alırsın büyürse iyi anlamda değil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Guru Yaş: 43 2 ay Büyümez Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
pisces_girl_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 2 ay Büyütmez bence :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
19Görüş
Kahkaha attım😂 Hayır ya, popo büyümesi oturmaya bağlı bir şey değildir.
Oturuyorum, oturduğum yerden dünyayı kontrol ediyorum dermişim...
Yok öyle bir şey. Bu bir miktar genetik faktör, bir miktarda kalça kaslarını ne kadar kullandığın ile alakalı değişir.
Totisimi aynaya döndüm bakıyorumda daha büyümemis büyüsün size ziyarete geleceğim sizin koltuklar büyük demek ki 😂
Aksine, gurbetçi bavulu gibi dümdüz ve geniş gôte sahip olursun, ayakta kal yavrum
gt büyür.. barı faydalı işler için otur, işe yarasın.. zc*mak haricinde. anladın? oturamıyosan d/mal.
Buyur tabi kim kardashian gibi olur, o yuzden dikkat edelim Allah korusun fazla oturmak yok...
Oraya etiketi cinsellik yaz sizin bu igrencc sorularınızı görmek istemiyorum
Spor yap kanka dahada buyur
Büyütür ama nereye oturduğun da önemli 😬
kucakta zıplamak büyütür
alttan çakıyorlar sonuçta
darbeden dolayı bombeleşir
Çok belli ediyorsun
@Spesifik27 anneni anlat da
bilgilendir soran kişiyi
Kanına işlemiş orsplk kilit tutmaz artık sana
@Spesifik27 söylesene
bekliyor herkes
Tamam at resmini annenin okadar anlatmamı istiyorsan yanında sende olursan iyi olur kimi skp ortaya ne çıkartığımı görsünler
@Spesifik27 özelden anlatmıştın
söyle ya bir şey olmaz
Et ve süt kurumu kaşarın fiyatını düşürdüğünden beri sen gibiler çoğaldı kafa açıyorsun
@Spesifik27 senin gibilerde çoğaldı
millet akın ediyor escırtlara
🤣🤣🤣tamam he he sensin
@Spesifik27 bende yoruldum
tamam sustum
😆😆😆
büyür ve de yamulur
büyütür
buyur benceee
Sanmam göbeği büyütebilir ama
Seninkisi büyük mü
Büyür