biz dubleks almak istiyoruz fakat çevremdekiler kışın soğuk olur diyor yazın sıcak. bu efsane dğrumu. eğer öleyse nie bu kadar pahalı dubleksler. kimse tercih etmiosa? alınmalımı alınmamalı arkdşlarr
Cevabın nedir?
Para & Ekonomi konusunda 8,4b cevap paylaştı. Dairelerimden ikisi dubleks, ve manzaralı.. kiraya verdim, "ara kat" bir dairede oturuyorum..
Dublekslerin çatı kısmı yazın cidden fırın gibi oluyor.. Kışın da ara kat gibi kolay ısınması mümkün değil.. Ayrıca çatıdaki en ufak bir sızıntı evi mahveder.. Merdiveni holden değil de salondan ise, o zaman da salonun epey bir bölümü işe yaramaz hale gelir..
Ayrıca dubleksler aşırı pahalı.. Mesela 60+30 metrekare dubleks alacağın parayla zaten 90 metrekare normal daire alabiliyorsun, yani hiç karlı değil.. Alçak tavanarası odalarında kafanı tavana vurduğun da cabası..
Dubleks tercih edenler genelde hava atmak için tercih ediyorlar.. İçeriden merdivenli olunca onlara villa gibi geliyor.. Hatta internette merdivenle poz vermiş birçok görgüsüze rastlayabilirsin..
Ayrıca en üstte olmak iyi geliyor, tependen halı silkeleyen kimse olmuyor..
Mangal sevenler terasta mangal yapabiliyor..
Fakat ara kat gibisi yok diyorum..411 Yorumla
Soran+1 yılbnde mangal için istiorum. bide yeni dairelrde balkon çok küçük onun için istiyorum. ama bikaç sene sonra başka bir yerde oturabilirm sence kiracı bulma sorunu yaşarmıyım dubleks için. sen skıntı yaşıomusun
- +1 yıl
Valla ara kat daireler de var ama ilk olarak dubleksler tutuldu..
Hangi ilde hangi semttesin?
Mesela benim semtimin yerli ailelerinde dubleksin kirasını verecek kapasite yok, çoğunun maaşı zaten benim istediğim kira kadar.. Pahalı evleri genelde özel üniversitelere gelen varlıklı öğrenciler tutuyor burada..
Sen de semtinin gelir seviyesine falan bakarak tahmin edebilirsin..
Soran+1 yılbn avcılardayım fakat burada 1. kat daire bile 900 tl kira. sen nerdesin dubleksi en az 1500 tl ye vermen lazm. öğrenci milletimi tutuyo senin dubleksi şuanda istanbuldysan ne semtinde.
- +1 yıl
Ben çeliktepedeyim..
Bizim burada da kiralar aynı, fakat benim kiraya verdiğim daireler biraz küçük olduğu için ara katlara 1000 dublekslere 1300 istedim..
Dublekslerin birini 2 öğrenci, diğerini ise büyük bir kore firmasının Türkiye ayağında çalışan 2 güney koreli arkadaş tuttu..
Hem üniversitelere hem de gökdelenlere yakın olmanın faydası.. :)
Sen daha önce residence arayan kişi misin? Sanırım yine böyle ev konusunda sohbetimiz olmuştu seninle..
Soran+1 yılilk kez soruyorum bu soruyu. residence aramamki ben orda aidat diye bir problem var. çeliktepe şişlimi oluyor ayrıca.
Soran+1 yılevlimisn bilmiorm ama dubleks varken neden arakatta oturmayı tercih ettin peki.
- +1 yıl
Evli değilim malesef.. Yalnız yaşıyorum.. Annem şu sıralar bende kalıyor..
Ayrıca oturduğum arakat daire farklı bir binada olduğu için pek küçük değil.. Konumu da çok iyi.. Etrafında da park yeri bol, iki arabamı birden sığdırabiliyorum.. O yüzden tercih ettim..
Sen evli misin?
Evde kaç kişi oturacaksınız? Belki dublekse pek ihtiyacın yoktur..
Soran+1 yılben evliyim 2 kişiyiz sadece. ama balkon teras olsun diye istiyordum. eşim zaten bana bıraktı sen ne istiosan o olsun dedi. ama ben fazla masraf olmasın istiyorum ama dublekside istemiorm değil. başka bir yere taşınma ihtimalide var. o yüzden kiracı bulabilirmiyim die düşünüorm dublekse. çnkü en az 1200-1300 kirası oluyor. herkes verebilirmi bunu
Soran+1 yılsen bnce az bile kiraya veriosn. en az1600 istemen lazım dublekse.
En İyi Cevaplar
Ben dubleks'de oturuyorum, Ankara-Batıkent'de. bizim evin bitişiğinde başka bir dubleks var. ortadaki duvarımız ortak yani :)
kışın ayda 200 lira doğalgaz parası ödüyoruz, evde izolasyon var ama biraz kötü sanki ben beğenmiyorum açıkçası ama komşular "izolasyonunuz güzel" diyolar :)
annem bahçenin etrafına nane ekti, bu sayede böcek falan gelmiyo hiç.. köpek de besliyoruz :) benim keyfim tıkır valla :)
bodrumda bir odamız var orayı kızkardeşimle kendimize karargah yapıcaz biraz para biriktireyim, iç mimarım zaten kendim yapıcam :)
dubleks for ever ;)217 Yorumla
Soran+1 yılbahçe dubleksmi sizinki
Soran+1 yılo nasıl ev ya :D villa mı anlamadm :D
- +1 yıl
photos.wikimapia.org/p/00/04/04/51/48_big.jpg bu resimdeki gibi işte evler :D
Soran+1 yılvilla gibi diebilirz :D
Soran+1 yılewt en üst katı bide çatı piyesi var.
- +1 yıl
manzarası güzelse, iç dekoru yapılacaksa, çatısı sağlam yapılmışsa olabilir. bide en azından binanın manzarasını etkilemeyen duvarına bitişik başka bir bina olursa ısınma için etkili olur..
ama hayvan besleyemezsiniz, bahçeyi ekemezsiniz bunu da düşünün :) biz sebze ihtiyaçlarımızı kendi bahçemizden karşılıyoruz :)
bunları da düşünün:)
Soran+1 yılbahçeyle uğraşıck zman yok bizde zaten :)
Soran+1 yılistanbull
Soran+1 yılsenin dediğin evler de var tabi istambulda ama 500-600 bin edio. ayrıca her ay 300-400 tl aidatları var.
Soran+1 yılsite değilse vermezsnz :D
Soran+1 yıl:DD
Dublekste teras keyfı kesınlıkle cok guzel.. Ee havalı da.. :-) hatta oyle dubleksler var kı katı ayır ayrı bına olarak kırala yanı.. Yapanı gordum o zaman da dubleks tadını alamıyosun baska tabı.. Kısın ısıtması gercekten zor.. Oturdugm katı ısıtıym dıye dusunursen hanı altta ya da ustte oturan olmayınca soguk olur ya ev. Aynı oyle. Zaten genelde dublekslerde ust kat yatak odası olarak duzenlenıyo. Malıyetı cok olur..
04 Yorumla
Soran+1 yıldublekste aşağı dgru merdiven var :D onu nasıl nrmal daireden ayırıp 2 daire yapıolar ya :D
Soran+1 yıle peki bu yasak değilmi cnm. zabıta basmazmı nasıl yapıosnz die :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım bizim ev dubleks memnunuz yazın üst kat sıcak oluyor hayliyle fakat kışın soğuk olduğunu pek görmedim dubleks iyidir ya çok rahat arkadaşların geliyor rahat rahat takılabiliyorsun yani daha bir sürü özellik verilen paraya deyiyor bunu bilir bunu söylerim ^^
32 Yorumla
Soran+1 yılmerdiven çıkma olayı bayıyo diolar. o knuda ne dşünüosn. ve çatıda sorun var mı canım
Cevap sahibi+1 yılhayır herhangi bir sorun yok merdiven çıkma olayı bayıyor diye bişey yok gayet cool oluyor :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
36Cevap
+1 yıldublex aldım sattım, sakın ha 200 den başlayıp 500 e kadar olan olanları almayın. bakın şunun altını çizeyim dublex var merdivendleri düz geniş metrajlı mermer malzeme demir küpeşteli, dublex var maliyetten kaçmak için ahşap merdiveni kurarlar daracık döne döne minare merdiveni gibi gıcır gıcır öter wc ye gitsen biri uyanır gece. talıtım berbattır çoğunun,üst çatı genellikle ucuz olsun diye izolasyon bile kullanmazlar yapsatcılar mütaahitler, şingıl denen zımparaya benzeyen dandik malzemeyi kullanırlar su bile akar, asla 50-80 bin tl çatı masrafı yapmadan öyle köpükle straforla vs 5-15 bin tl ye çözülecek iş değildir.. en iyi tarafı dedikleri gibi terası birde genelde ek alan olur teras ynlarında iskan alındıktan sonra genişletirler genelde ozaman yayla gibi terasın olabilir manzaranda varsa akşamları oda gibi kullan üstü kapalıysa.. teras dışında asla memnun etmez ve kullanışlı değildir..2 tane vardı bizde babamın ve benim ikisinide sattık ama 2 senede anca. hele yaşlılar için uygun değil.. ben anlamam 80 m2 olsun arakat düz ayak daire olsun. alanlar hep satma derdinde. zırt pırt sürekli in cık bi süre sonra tiksindiriyo, kesinlikle komsunuzun sevişme seslerini bile duyabilirsiniz özel hayat diye bişey olmaz, zannedersinizki 5 cm lik betopan kullanılmış prefabrik ev gibi. sorunu bitmez,çoğunda perde beton membran-strafor-zift uyg. vs kullanılmaz.. dublex sadece merdivenli olduğu için ucuz değildir yüzde yuz olan bişey varki sorunsuz çatısı olan dublex yoktur, eniştem su tesisatcısı inşaat işinde.çok dedi alma şunları git eski püskü al ya da tek daire al bela olur basına diye o zaman 1,5 daire parasına iki daire diye aldık sıfır..çatı malzemesi OSB den yapılır,üstüne şıngıl tamam bu işte çatı.. yazın gavur totoşu gibi sıcak olmasının kışında dondurmasının sebebi, zaten aslında çatı falan olmayısıdır.. haa birde üstte ve altta merdiven kapıları yoksa ya da takmadıysanız birde çocuğunuz varsa küçük korkun,çocuklar için cok tehlikelidir. bence nacizane fikrim dublexler yazdan yaza gidilen tatil beldelerine yapılmalı, optimum bi kaç ay kalacağın yerlere. dublexlerde maliyet az olduğu için kar marjıda fazladır inşaat sektöründe, o yüzden en lük binalarda bile artık en ust kata dulex yaparlarki ortak kullanım alanı çatı ne işe yarıo bari değerlendirelim daire olarak satalım şeklinde düşünürler.. birde size tavsiye asla yerden ısıtma dairede almayın tamamiyle ticari çakallık pazarlama hilesi peteğin yerini asla tutmaz, yerden kazancınız var zannedersiniz ama ısı kaybı çok olur.. siz havayı odanın hacmini ısıtacaksınız ısının yüzde 50 sinden fazlasını izole eden parkeleri değil.. oda ucuz bi yöntem olduğundan son zamanlarda tercih edilmektedir..çünki maliyeti düşük pvc boruları yere döşeyip direkt kombiye bağlamak değilmi bu (eniştem tesisiatcı) oysa diğer türlü peteklide tasarruf etme şansınız vardır bir odayı kısarak ya da kapatarak ısıtacağınız sirküle olan suyun miktarı azalacağından minumuna indirirsiniz tüketimi..(yoğuşmalılar hariç-ki 150 m2 nin altına tavsiye etmem anlamı olmaz) hasılı alıp masraf ediip ya da etmeden oturanlara sağlıkla bi ömür oturmalarını dilerim. ben olsam şahsen dublex almamda önermemde. ha hiç geniş balkonda sefa etmemiş hevesli insanlar uygun fiyata alıpta kışı değilde yazı dert edenler gayet keyif alabilirler.. ama unutmayın bir ev sadece teras ve balkon demek değildir.. bayanlar için mutfak ve yatak odası da çok önemlidir..
100 YorumlaSorunu görünce ev ilanlarına bakmayı unuttuğumu fark ettim :) Mecidiyeköy civarında bende dubleks bakıyorum... Daire düz veya 2 katlı olması çok değiştirir mi olayı bilmiyorum ama iç hacim yine aynı olacak sonuçta... Sorunu bende takip edeyim bari :) Teşekkürler :)
16 Yorumla
Soran+1 yılmecidiyeköyden baktım ben biraz girişler 200 binden başlıo dublkeslerde bir 500-600 vardr :) onu alıcgma giderim avrupa knutları ya da finanskentten bir daire alırım :) ama aidatı da 200-300 tl :)
Soran+1 yılbende aidat yüzünden residence denen yerleri istemiorm. kiracı falanda blunmuo sırf aidat yüzünden. eyüp civarında 200 e güzel dubleksler var istersen. 4+1.
Soran+1 yılmecidiyeköy hiç tutucu değilmi yani :) ki ben tutucu değilim :D
+1 yılBiz yeni bir dublex satın aldık, yüksek bir binanın en üst 2 katı bize ait. yazları üst kat cehennem gibi sıcak aynı şekilde kışın da morgdan farksız :D 10 bin lira verip yalıtım yaptırdık ama nafile, ben üst katta kalıyorum sabaha kadar bildiğin ter atıyorum, uyuyamıyorum açıkcası.. belkide bizim dublexin 3 bir tarafı tamamen açık o yüzden böyledir.
14 Yorumla
Soran+1 yılpeki altkat nasıl çatıkatı böyleyken.
- +1 yıl
Alt kat üst kata nazaran, çok daha serin.. ama üst kat baan ait şu an oturduğum yerde ter atıyorum o derece yani.. zaten gece uyumak imkansız. bu yüzden yaz dönemi geldiğinde benim işe geç kalmalarım başlıyor :) tek artı yönü manzarası diyebilirim tamamen açık olduğu için kocaman bir terası var ve muazzam bir manzarası.
Soran+1 yılkışın doğalgaz masrafın ne kadar oluyor peki toplam.
- +1 yıl
Üst katta doğalgaz açmıyorum zaten, çünkü ısıtmıyor, alt kat normal bir şekilde ısınıyor fakat üst kat ısınmıyor sanırım tesisattan kaynaklı birşey gücü yetmiyor. Eğer kısmet olursa alırsanız bunada dikkat edin derim.. üst kat hiç açılmadığı takdirde 250- 400 arası geliyor kışın.
- Para & Ekonomi konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılYeni bina ve izolasyonu iyiyse, tercih edilebilir. Zevkli kısmı terasları, normal dairede küçücük balkona sahipken dublekste devasa terasların oluyor. Dubleks katı istersen sadece çalışma odası, giyinme odası, hobi odası v. b. için kullanıp normal katı kullanabilirsin. Dubleksi 1,5 daire olarak düşünmek gerek.
212 Yorumla
Soran+1 yılspor odası düşünüyorum. ama ısınma problemi olurmu onu dşünüorm 200 t normal dairede doğalgaz gelio. dublekste 300 gelse razıyım. 500-600 gelirmi
- +1 yıl
Doğalgaz faturasının normal dairenin iki katı gelmesi için izolasyonun hiç olmaması gerek, ayrıca doğalgaz kombisinin altından odalara giden sıcak su kapatılabiliyorsa (Böyle bir sistem var) istemediğin yeri ısıtmazsın.
Soran+1 yılüst kata giden merdevnlere kapı koysak çirkin durumu
- +1 yıl
Yer varsa niye olmasın, ayrııca satın aldıysan ve iskanıda alındıysa o merdivenleri tamamende kaldırabilirsin. Aldığın dairenin ayrı bir girişi muhtemelen vardır.
Soran+1 yıldaha almadık kararsız kaldık 2 daire arasında. merdivenleri ortadan kaldrıırsam nasıl çkıcam üst kata.
Soran+1 yıliki daireyi ayrı ayrı kiraya versek yasal olurmu bide.
- +1 yıl
Gece konduların hiçbir şeyi yasal değil ama kiraya verilebiliyor. Bazıları elektrik, su ve doğalgaz için ayrı abonelikte alabiliyor bu şekilde daha iyi olur.
- +1 yıl
Dubleks katın ayrı daire kapısı olması muhtemeldir, önce ona bakın.
Soran+1 yılzaten her dubleksin kapısı ayrı genelde.
- +1 yıl
Ara merdiven yerine üst katın kapısı giriş için kullanılır.
Soran+1 yılara merdiven varsa ayrı kapısı olmazmı peki
- +1 yıl
Ara merdiven varsada ana merdivenden ayrı girişi olabilir fakat olmayan dublekslerde var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKnk kuzey yarımkürenin en yüksek memleketinde soğuk olmuyo ama aylık 1000₺ de bayılıyoz doğalgaza. Yazın da sıcak değil çünkü bizim oralar hiç sıcak olmaz :D sorun bu değil. Sorun evde kimsenin birbirinden haberi yok. Temizlikçi tutmuyorsan temizlenemeyecek bir ev. Ayrıca mutfağa inmeye de Üşeniyorsun knk :D
16 Yorumla
Soran+1 yılher dubleks evde mutfak banyo hep üst kattamıı. sen hangi şehirdesin 1000 tl doğalgaz ödüosn :)
Cevap sahibi+1 yılBanyo iki katta da var da bizde mutfak tek.
Türkiye'nin en soğuk şehrindeyim knk
Soran+1 yılsivas :)
Cevap sahibi+1 yılSivas bizim yarımız olamaz :@ sinirledirme beni
Soran+1 yıl:DDDD
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır ya saçmalamayın :) gerekli ısıtma sistemini düzgünce yerleştirirseniz dengeli şekilde hiç bir sorun olmaz..
yani sen üstte oturuyorum alta fazla gerek yok diye ısıtma sistemini alt katlara daha az yaptırıp üste daha cok yaptırırsanız olmaz o her yere eşit ve dengeli şekilde olursa hiç bir sorun olmaz00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 11,7b cevap paylaştı. En az tercih edilen dairelerdir özellikle çatı dubleksleri. Isıtma, temizlik, merdiven in çık hep sorundur.. Büyük ev için ideali aynı katta geniş olandır.
06 Yorumla
Soran+1 yılamaç büyük ev olsun değil. amaç terası olsun. çnkü arakat dairelerde balkon yok. olsa bile 2 kişi anca sgıyor
Soran+1 yılçatılara bakan bir mnzarada istemiorm aslında. s ama hep öyle yerler çkıyor
Soran+1 yılparayla alakası yok. aynı semtte iki farklı binadaki fiyatlar bile uçuk zaten çok para olsa villa alırım napim apartman daielerini sürüneyim boşa
+1 yılbizim ev tripleks. 2. kat değil de 3. kat daha çok sorun oluyor bence kışın soğuk yazın da çok sıcak oluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılkışın hangi katta oturuosunz
- +1 yıl
kışın 2. kattayız ben genelde olmuyorum ama geldiğim zamanlarda öyle. çatı katları daha soğuk oluyor bence. dubleks evde sorun yaşayan görmedim ama
+1 yılHiç alakası yok, gayet iyi. Kışın çok soğuk olmuyor. Yazında al kolanı, çık terasa soğuk soğuk iç. Sen söylentilere kafanı takma. Gayet güzel oluyor dubleks ev
06 Yorumla
Soran+1 yılkışın kaç tl doğalgaz gelio size peki cnm:) bir arkdş 1000 tl dedi :)
- +1 yıl
O senin kullanmana bağlı birde tabiki. Terası kapatma yöntemleri var onlarıda denersen çok soğuk olmaz. Birde üst kata çıkılan yere kapı yaptırırsan şahane olur :)
Soran+1 yılaa evet onu dşünmüştüm kapı yaptırmayı :) kötü durmaz değilmi
- +1 yıl
Yok hayır kötü durmuyor :)
Soran+1 yılnasıl bir kapı koydunuz normal oda kapısımı :)
- +1 yıl
Sayılır :) Oda biraz senin zevkine bağlı :D
Dış yalıtımı iyi yapılmışsa, güney cephesindeyse ve genişçe bir balkonu varsa çatır çatır alınır, esenlikle oturulur. :)
00 Yorumla
+1 yılBizim evimiz dubleks. Kışın ısınmada bir sorun yaşamıyoruz. Çok kullanışlı, rahat. Bence alın rahat edersiniz.
00 Yorumla
+1 yılYo bizim ev de öyle, üst kat bana ait, yazın sıcak oluyo ama kışın da sıcak ve sevimli :) Yani yazın alt katta kışın üst katta oturmak lazım
00 YorumlaTemizliği zordur bence diğer dediklerini ilk defa duyuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıltemzlik mühim değil ya. önemli olan o soğukluğu sıcaklığı
ben çok memnunum kanka kesinlikle tavsiye ederm yazın çıkıyoruz teras amis gibi esiyor kışın soğuk olma olayı ewt var ama üst katın alt katta sıkıntı yok
020 Yorumla
Soran+1 yıldoğlagaz ne kdar ödüosn :D
Soran+1 yılewt istanbul. zaten bnd eöle yaparım kışın üstte ne işm var
Soran+1 yıleyüp civarı bakıyorum.:) siz kaça almştınz ve nerden
Soran+1 yılkaça aldgnı söle bari. d
Soran+1 yılkışın doğalgaz masrafn ne kdr aylık
Soran+1 yıl200 tl çok iyi dublekse. yalan sölemiosn dmi :)
Soran+1 yılya doğalgaz faturası 200 dedin ya
Soran+1 yılasansör var dmi binada
Soran+1 yılyaa o zmn nie aldnz onuu :DD
Soran+1 yılhee yazlık mı bu be :)
izolasyon meselesi. bir de ısınma ve soğutmaya ne kadar bütçen olduğuna..
ek olarak ben memnun kalmadım evin içinde günde 20 defa merdiven in çık sorunu var03 Yorumla
Soran+1 yılmutfak banyo hep üsttemi
külliyyen yalan biz dubleks de oturuyoruz hiç bir sıkıntı yok
00 Yorumlavalla her çeşit evde yaşadım ama hala gece kondu gözümde tüter. atacaksın sobanın altına odunu, üstüne kestaneyi gel keyfim gel..
20 Yorumla
+1 yılSaçmalamış. İzolasyondan haberi yok sanırım o efsaneyi ortaya atanın
14 Yorumla
Soran+1 yılevet yalıtım olsada olmaz diolar
- +1 yıl
bizim dubleks dairemiz var. ne soğuk nede sıcak sorunu olmuyo
Soran+1 yılaylık doğalgaz masrafı ne kadar peki.
- +1 yıl
otomatik ödeme var fatura hakkında bilgim yok:(
+1 yılNe alaka arkadaş. Bende dublekste oturuyorum baya sıcak oluyo kışın, yazın da serin yani..
04 Yorumla
Soran+1 yılkışın ne kadar doğalgaz ödüosn.
- +1 yıl
Benden çıkmadığı için hiç bilmiyorum asdfghjk En fazla 200-300 dür ne kadar olcak..
Soran+1 yılinş 300 den fazla değildir :) insan gelen fatıraya bir bakar ya. d
- +1 yıl
çok hayırsızımdır hatun :D İnternet ve telefon faturasından başka bişeye elimi sürmem.
Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben oturuyorum en üst kattayız nedense yazın alt kat daha serin. Kışın sıcak. Üst katta yazlar sıcak kışlar soğuk
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) bu durum alt kata yansıormu :D
İyi oluyor yalnız yalıtımı iyi olsa bile doğalgaz faturası biraz fazla geliyor ha birde temizlemesi insana zor geliyor ya :)) Bunları göz önüne almazsan gayet kullanışlı ve güzel bir seçim olacak.
01 Yorumlaalma bence ,, hem temizlik soruun hem ısıtma ne bilim tek katlı olsun daha iyi
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılBiz 3 Katlı Evde Oturuyoruz;
En Alt Kat Örümcekler Diyarı Gibi.
Kulanan YOK ;DDD10 Yorumla
+1 yılüst kat sıcak oluyor ve dübleksin balkonu varsa eger oradanda su sızıyor alt kata genellikle o yeni çıkan boyadanda yaptılar bir ton para ama yinede kesmedi hep su sızdırdı
10 Yorumla
+1 yılBizim ev dubleks ve müstakil cok soguk oluyor ama dogal gaz varya sorun yok :)
00 Yorumla
+1 yıltek yaşadığım için ve merkezi ısıtma olduğundan ben problem yaşamıyorum ve evimde hiç üşüdüğümü hatırlamıyorum
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynen öyle ama çok güzel ve geniş bide temizleme sıkıntı si var
06 Yorumla
Soran+1 yılsanki sen temizliosun :)))
Soran+1 yılvaovvvv aferin sana :)
Soran+1 yılk. bakmam memnun olurum.
+1 yıldubleks daireden pek memnun kalmam ama villa tercihim
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten bnde villa aşığıyım. fakat milyon dolarlarım yok sarıyerden lüks bir villa alıyımmmmmmmmmmmmmm
+1 yılüst katta odam. bişey unutuyorum haydiiii çık yukarı in tekrar işkence.. yorgun olduğumda emekleyerek cıkıyorum merdivenleri.
00 Yorumla
+1 yılAşağı yukarı in çık in çık biktiriyo yaa yoksa ısınma falan mesele değil
02 Yorumla
Soran+1 yılyapma ya o da mı var D:
- +1 yıl
Asıl mesele o zaten :)
+1 yılBence gayet iyi ve hoş dublex evler bizim oturduğumuz ev triplex (3 katlı) çatı katı muazzam 7 yıldır oturuyoruz hiçbir sorunum veya şikayetim yok bence hiç düşünmeden alın 👍👍
00 Yorumla
+1 yılO dedigin sorun yok ama tek sorun yukari asagi inip cikmak. cok usandirici
00 YorumlaBiz kışın tek katını kullanıyoruz. Yoksa ısınması zor ve pahalı oluyor.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet dogru yazın sıcak kışın doguk yalıtımı iyi olsa bile öyle
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 319 cevap paylaştı. Biz dubleks evde oturuyoruz gayet memnunum alınmalı
00 YorumlaGüzel gerçekten ama bir süre sonra normal daire gibi gekiyor gözüne
00 Yorumladoğalgaz biraz fazla gelir ama dublexin farkını yaşamlısın fırsatın var.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 328 cevap paylaştı. yaw çevrene ne bakıyosun sen oturucaksın yaa soğuk olursa alırsın üstüne bir battaniye olur biter
00 Yorumla
+1 yılsimdi sen almayin deseler almayacaklar mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılewt tabiki
aldınızmı ne aldınız yazarmısın
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 476 cevap paylaştı. Dubleks evlerin hastasıyım ;)
10 Yorumla
+1 yılyoğğ çokta iyi oluyo çokta güzel oluyo tamm mı :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bak mesela bu arkadaşın kafasına soğuk vuruyo, kan hızlı akıyo tabi hep bir mizah :D
tek problem temızlık bide d. gaz faturası :)
00 Yorumla
+1 yıldublekste oturup da memnunsuzluk olurmu hiç:))
00 YorumlaMerhaba
Kac Kısılık Aılenız Var?06 Yorumla
Soran+1 yıl2 :)
Soran+1 yıl5 kişi olsaydık nolurdu
Soran+1 yılişte sbep
Bence gayet kullanişlo
00 YorumlaGayet güzel oluyor. Biz memnun kaldık
02 Yorumla
Soran+1 yılmesela nelerini sevdn
+1 yılVilla oturuyorum şahsen ısıyla ilgili sorunum yok
00 Yorumlagüzel oluyor tasiye ederim
00 Yorumla
+1 yılHayır insan korkuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılnden korkuyo
peki nerden alcan ona göre
019 Yorumla
Soran+1 yıleyüp diye düşünüyorum. beylikdüzüde olabilir.
Soran+1 yıltm mesela bn normal diarede 150-200 tl doğalgazödüorm. dubleks te nasıl olur
Soran+1 yılçocuk yok daha. istemiorz.
Soran+1 yılama terası seviorm mangal yapıcz belki. hem çocuk 1-2 sene snra illaki oluck
Soran+1 yılewt çalşıyorum
Soran+1 yılbahçeli değilki
Soran+1 yılen fazla 150
Soran+1 yıltoplam
Gizli Üye(30-35)+1 yılGündüzkondu candır :D
00 Yorumla
+1 yılParan varsa al ^^
04 Yorumla
Soran+1 yılparanı çöpe atmayı istermisn senn
- +1 yıl
Niye çöp olsun ki^^
Soran+1 yıleğer böyle sorunları vrsa kiracı bile bulamazsn cnküü.
- +1 yıl
Bir ev neden sıcak veya soğuk olmasın. İçerisinde klima. Kalorifer olduktan sonra? Saçma.
+1 yılBiz memnunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılaylık doğlagaz masrafnz kaç tl canım
- +1 yıl
Faturali degil ki
Soran+1 yılnasıl yani. doğalgaz faturası diorm
- +1 yıl
Ha yok bizimki eski sistem kartla yukleniyo
Var.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 965 cevap paylaştı. Doğru degil
00 Yorumla
Devamını Gör(41)