şimdi hani şu gün sadece bacak çalışmak şu gün sadece kol çalışmak falan diyolar ya ama benim hocamın verdiği neden böyle sizce bende öyle ayırmalı mıyım yoksa bir gün arayla bu program gibi mi yapayım amacım kilo almak bu arada

şimdi hani şu gün sadece bacak çalışmak şu gün sadece kol çalışmak falan diyolar ya ama benim hocamın verdiği neden böyle sizce bende öyle ayırmalı mıyım yoksa bir gün arayla bu program gibi mi yapayım amacım kilo almak bu arada
Önce kalça egzersizleri daha sonra kol egzersizleri ve sonrasında cardio vermiş. Daha çok kilo vermeye yağ yakmaya yönelik bir program gibi geldi. Ben programımı kendim yaptığım için bir şey diyemiyorum ama ben böyle çalışmıyorum örneğin tüm günümü sadece kalça ve bacak çalışmaya ayırıyorum. Antrenörüne danışman daha doğru olur eğer programdan memnun değilsen.
Bu programı yeni başladığın ve muhtemelen daha önce spor yapmadığın için ilk başlayana hangi programı veriyorsa onu vermiş ama her antrenman sonrası bir gün dinlenme çok saçma geldi bana
Cevap
6Cevap
Bence uymalısınız.
Bunu kim yazdıysa sporu bıraksın valla hoca moca demesin kendine. Bacak hareketinden önce kardiyo ne alaka?
ısınmak için sanırım
15 dakika çok yine de.
Her gün farklı yerlerini çalış haftada 1 2 kerede full body gir
mantıklı bir gün arayla diyor ama bide şu an yürüyemiyorm hamlandm geçer ins
fullbody yeni başlayanlar için daha iyi ama çok gereksiz hareketler koymuş
Başlangıçta böyle olması normal bence. 2 ay kadar böyle git sonra bölgesel
Yeniyse böylesi daha iyi ilerdikçe tek çalışırsınız
herkes farklı bişey söylüyor
peki 6 hafta böyle yeterli mi
Buyur sor
yazıyor
Bu program işe yaramaz amacına uygun değil