Herkesin bakış açısı aynı olmayabilir ama bana göre güzel değil. Çirkin demiyorum ortalama sadece ama etkileyici güzelliği yok bana göre. Kendi tercihi olsa da şahsi görüşüm makyajı aşırı fazla.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çirkin demiyorum diyip arkası kesilmeyen cümleler kurmak da senin dengesizliğini belirliyor. Tamam sus
Dengesiz olduğumu düşünmüyorum. Çirkin demedim evet güzelde demedim. Ortalama dedim. Bunda herhangi bir kötü bir şey göremiyorum ben açıkçası. Bence sizde eksik olan empati ve eleştiri eksikliği. Bide saygı eksikliğiniz var.
Sana göre guzel olan başkasına göre değildir sormuş sun güzel mi diye hayır demişler nden tersliyorsun anlamış değilim ayrıca güzel gelmedi bana da cok erkeksi keskin yüz hatları var
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni de terslediler ben de cevabını verdim. Seni zerre ilgilendirmez benim kime nasıl cevap verdiğim. Daha fazla boş yapmadan sütünü içip uyu. Matmazel falan değilsin kezbansın.
Bu kadar gerçekçi olma sadece yorumu yüzeysel olarak okuyorsun acaba yorumda kastettiğimi anladın mı bence anlamadım gerçeğe çektin aynı gün dogmusuk yazan sensin bende empati yap bence sende guzelsindire getirdim fakat anlamadın 👍
Aynı gün doğmamızla güzelliğimiz arasında bir bağlantı kuramadım. Ben de çevremden iltifatlar alıyorum güzel olduğum söyleniyor elbette. Teşekkürler yorumun için
Ne alaka sen de bana dedin daha güzelleri var diye. Eleştiriye açık değilsen yazma. Barbara Palvin'e bile eleştiri yapıyorlar onlar da mı zevksiz senin gözünde? Şu mağaranızdan çıkın artık herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil.
Başka laflar öğren de gel ayrıca tatlın falan değilim bu kadar cıvık ve ucuz olma. Atlet giymiş bok gibi tırnakları var gelmiş burada güzelim diyor. İnsan utanır 😃