Gram güzel değil yüzü erkek gibi bu resimlerde shop var bu resimlerde de güzel bulmuyorum ama normal ve makyajsız hali daha feci fizigini de beğenmiyor sıfır göğüs karakteri zaten itici egolu
Bu soruyu ilk sorduğumda %65 falan çok güzel diyorlardı :D. Evet aşırı güzel değil ama fena da değil. Sesine bende katılıyorum güzel değil. Egosu ise aşırı fazla gerçekten
Bak mesela gram güzel değil bu makyajsız hali makyajlı halini de beğenmiyorum zaten estetiklerini de günden güne arttırıyor şu an sadece dudağında var ama kötü duruyor dudak bir de böyle cok ölü suratsız bakışları var çoğu zaman ve tuaf gülüp yine ego basıyor bu kızı hiç sevemeyeceğim sanırım 😄
Fiziği de bence o kadar iyi değil sadece uzun bacağı uzun beli ince biraz kalçası var ama göğüs hiç yok erkek gibi fiziğini de beğenmiyorum ne çizikler var aleynanın fiziği abartılacak kadar değil
Ve evet Instagram'da photoshopta yapïlmıs geçen konfer vermiş onda beli yine kalın değil ama fit degildi çok incede değildi ama aynı konserin fotoğrafı paylaşılmış resmen shoptu
Malesef 😄 ama bir Ahmet Kaya Zeki Müren ya da eski sanatçılar gibi hep ünleri ölse bile kalmayacak geçici popülerlik bunlar mishal ben fero bir anda parladı bir anda yok oldu
Evet eskiler çok daha iyiydi. Boşuna "10 geriye gidersek 10 yıl ileri gideriz" denmiyor. Eskileri geri getiremeyiz ama yeni nesli eğitebiliriz önemli olan bu bence
En İyi Cevaplar