Neyini beğeniyorlar bu kızın hiç güzel gelmiyor erkeksi bir surat memesiz bir fizik ölü bakıslar gram cazibe yok bana göre fiziği ve sesi de güzel değil bir de son zamanlarda iyicene delirdi unutulunca soyunarak gündemde kalmaya calısıyor

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neyini beğeniyorlar bu kızın hiç güzel gelmiyor erkeksi bir surat memesiz bir fizik ölü bakıslar gram cazibe yok bana göre fiziği ve sesi de güzel değil bir de son zamanlarda iyicene delirdi unutulunca soyunarak gündemde kalmaya calısıyor

Güzel, herkesin memesi olmak zorunda mı😄kıyafeti sadece üçüncü sınıf fantezi mağazasından alınmış gibi hoş değil 🤦 ama kız ve fiziği gayet iyi ✨
Orta meme bile olsa iyi böyle düm düz kızda güzel değil fiziği de her şeyi ucuz
Cevap
17Cevap
Güzel değil ama gizemli bir çekiciliği var.
Neresi gizemli her yerini acmıs :)) hiç cekicilikte yok
Bedensel olarak demedim zaten, ruhsal bir tuhaf çekimi var.
Ruhsal tam tersi itici egolu
Ne açıdan baksan albenisi yok :/ Bence kendini arayan ama bulamayan medyaya oynayan tuhaf biri kız çocuğu... Hadise , Serenay Sarıkaya, Afra Saraçoğlu candır :)
Serenay çekici geliyor hadise biraz samimi geliyor ama güzel gelmiyor afra evet güzel
Bir de fiziğini de beğeniyorlar ben beğenmiyorum memesi de yok kafa memeye göre büyük duruyor
bu 3 üde güzel mesela takip ederim yani hoş kadınlar :) afra biraz asi :) diğer 2si gülmesini bilen kadınlar güzeldir :)
Haklısın özellikle serenayı seviyorum çok sıcakkanlı bir kadın oyunculugu da çok iyi
☺️🙋🏻♀️👍
😊🌹
Kafa yapısını , tarzını , kezban olmayışını... keşke millete b*k atacagına sen de kendini koysaydin seni de görseydik.
Aleyna kezbanın alakası uziyle de bir araya geliyor :)) ve kafa yapısı mı var bu kızın
Ben kendimi niye koyayım güvenilmez bir sitede
Off tamam boş yapma kezbanım.
Herkese kezban diyen tipik çoğu erkek gibisin
Güzel değil ünlü olduğu için bazı salklara göre güzel gözüküyor ama dikkatli bakarsanız güzel olmadığını görürsünüz
Zaten gram güzel değil insanlarda tuaf
Evet çok tuaf duruyor
Yorumlara bak çoğu güzel demiş soyundu diye güzel mi geliyor :))
Onlar basarılı bence basarı yetenek duruşta önemli bazılarında güzel de var bence Aleyna onlarla yarısamaz
bana göre güzel değil başkasına göre güzel olabilir
Ama bence genel olarak güzel değil
22
İstese silikon yaptırır yaptırmıyor. vucudu da çok iyi. Bence güzel kız
Silikon dogalın yerini mi tutar çok yapay durar onun dışında gögüssüz fizik bana göre güzel değil bir de tek kendi bedeni varmıs gibi paylasmıyor mu 😄
Tamam o konu başka biraz şımarık.
Ne güzel ne seksi yoklukta bile gideri yok evlat olsa sevilmez 31 olsa çekilmez
İşte abazan erkekler sımartıyor bu kızı oda kendini dünyadaki tek kadınmıs gibi sanıyor
Bende anlamıyorum ki yorumlara baksana soyundu diye güzel geliyor millete
Bencede o haldeler yoksa zevkli biri bu kızı beğenmez karakter olarakta tuaf ve egolu bir tip
İşte evet meme yok kafa memeye göre büyük yüz biraz erkeksi bakıslar donuk dudak estetikli ve tuaf
Bende sevindim bir çoğu beğenmiyor ama bir çoğu da beğeniyor tuaf geliyor hatta ne yapsa destekleyen de var
Yoklukta olup abaza olanlar olsa gerek
Çoğu her kıza yükselme durumunda olan bir tip aleynada kendini nimetten sayıyor :)) Aleyna ekstra p*rno gibi takıldıgı için talep artıyor sadece
O fake ama evet o bile daha iyi :)) onun dısında yakında bu kız onlyfansta açar gerçi o işine gelmeyebilir gündem olan resimleri bu şekilde paylasıp yaptıkları ama sürekli aynı pozlar bir süre sonra gündemde etmeyecek
Yok olsa bilirdim abazanlar zaten her yerde paylasırdı 😄
Magazini sürekli meskul ediyor olsa oradan belli olur :)) bir de abazanlar her türlü öğrenir bence bir resme azan aleynaya azanda ne bileyim bu kadar mı cinsellikleri yok baskılanmış
İste evet insanlar göremiyor herhalde :))
Bu aleynadan yine iyi ve Seksi de buda çok estetikli bence ya :))
Ben Monica bellucinin eski halini çok beğeniyorum ya :))
Evet herkes klon gibi oldu farklı olup güzel olan başka bence
Cidden her şey vardı onda 😊
Ya bende bir kadın olarak çok beğeniyorum onu 😄😊
2000 liyim bak benim yasımda kadını belki tanımıyorlar bile şuanki çoğu ünlüye bakıyorum güzel bile değiller Monica şuana kadar gördügüm en güzel ünlü kadın bence
Evet öyle 😊 şu memesi aleynanın olmayan gögsünü bile beğeniyorlar ya pes
Haha aynen 😄
Güzel ama doğalken daha güzeldi çekici değil ama karakteri ve hareketleri itici
Neresi güzel ya güzelde değil ve hep böyleydi bu kız
Orada da güzel degoldi bence ama dogaldı evet
Karakteri yapmacık ve egolu hatta
Sesini de hiç beğenmem cırtlak bir ses
Yok yine beğenmem
Evet hiç sevemiyorum ya ne yapsa beni kendinden uzaklaştıran bir tip 😄
Yok o kadarda değil ya kavga sevmem :))
sivri biber gibi
Nasıl yani
Üzerindeki hoş olmamış ama
Hiç bir giydiği hoş değil ki
Bo çocuk kızı hiç mi hiç sevmiyorum
Bende ya çocukta değil ki pedofiliyi kullanıyor baştan beri 22 yasında aynı yastayız hala soyunup oyuncaklarla poz veriyor aynı anda tamam insanın içindeki çocukluğu kaybetmemesi lazımda bu kızın amaç farklı
15-16 yaşındaki çocuklar gibi davranıyor , ünlü olduğu ilk zaman ki gibi halen
Proje işte :))
Ben bu kıza ne zaman çocuk desem hep eleştiri aldım burada 🤣 bravo size 👋
Tesekkür ederim 😊 bu kızın elestirenleri çok olduğu kadar destekleyenleri de var onlarda çoğunlukla ergen kitle çocuklar bile artık yavaş yavaş itibar etmiyor
Destekleyenleri daha fazla 🙃 bi defa bununla ilgili soru açmıştım linç yemiştim resmen 🙄
Ben çok linç edenleri de görüyorum 😄 ama destekleyenleri de onun gibi egolu ergen ya da kendisi bile olabilir fan hesapları bir tuaf :))
O kadar düştü diyorsun 🤣
Bence öyle Aleyna baya egolu biri 😊
Aşırı güzel birisi
Keşke karekterde olsa
Aşırı mı güzel zevkiniz hiç yok bence :)) ben hiç güzellik göremiyorum
Zevk meselesi
güzel değil ama fiziği sağlam
Fiziği de güzel değil ki memesiz kafa memeye göre büyük orantısız bacaklar fazla iri
memeleri güzel küçük meme severim😋
İlginç genelde sizin yaşınızdaki bazıları kücük meme seviyor ama çoğu erkek orta veya büyük sever en iyisi büyük gögüs dogurganlık belirtisi görüldügü için daha çekici gelir
yaşla alakası yk zevk meselesi görsel anlamda güzel görünüyr ve seksde daha çekici geliyr bi avuç mutluluk
Ben hiç beğenmem orta gögüs daha iyi
Bir kadın olarak p*rno bile izlesem düm düz memesi olanlara bakmıyorum bile
dğrudur senin zevkinde öyle işte
Çoğu erkekte öyle sever ama
türk erkekğinin geneli büyük meme büyük p0p0 balık etli kadın sever bende tam tersi küçük meme küçük p0p0 zayıf ince belli kadın severim😍
Ben balık et sevmem ama biraz dolgun hatlar iyi çok çokta değil ve ince belde çok iyi tabi zayıf olmakta güzel çok zayıf olunmadıgı sürece
senin fiziğin ölçülerin nasıl 😉
80-61-89 😊
seninde güzel işte memeler 80 😍 bel ve kalçada ideal
Tesekkür ederim 😊 benim bel evet ince ve uzun bacakta öyle kalca aleynanınkine benziyor ama benim gögüslerim 80 orta dolgunlukta öyle aşırı büyükte olsun istemem bedenime uymaz dolgun ama orta işte kücükte sevmem 😊
rica ederim vayyy be görmek isterim fiziğini çk merak merak ettim 🤗
Burada kimseye gösteremem ama 😊
fenasın kız bu kadar merak da bıraktırıp insanı göstermiysun tamam bir ben göreyim benden başka kimse görmesin😍🤗
Sonuna kadar katılıyorum sana
Evet az beğeneni var onları da anlayabilmiş değilim :))
Nefes alsıncılar onlar bence
Bencede 😄
Yuzu degil ama fizigi çok guzel
Fiziğin neresi güzel orantısız bacaklar memesiz bir vücut kafa büyük
Çoğu erkek bu kadar düz sevmez
Meme dogurganlık belirtisi olduğu icin daha çekici gelir
Hor kullanmışlar, genç yaşında perti çıkmış.
Bir de cıtır diyen var cıtır bir yanımı var
Değil yüzü çok kötü saçı sarı fiziği güzel sadece
Bence fiziği de güzel değil düm düz
Hayır.
Kadınsı değil
Bencede hala degil
kıskanma ;)
Niye kıskanayım kendimi daha çok beğeniyorum
Teen girl bir motor.
🙈
Sesi dışında bı espirisi yok
Sesi de güzel değil ki sesi de abartılıyor cırtlak bir ses yeni birileri cıksada onun yasında ses ne gösterse
bence eh ıste
Hiç güzel değil bence
çok seksi
Neresi Seksi gram sexilik yok
haha kıskanma :D
Neyini kıskanacagom kendimi begeniyorum zaten
Memesi bile yok
ahaha kız bi de sen foto koy bakalım :D
dogru ya bı gream meme yok
@Mariaqqqqqqqqq belki ben küçük göğüs seviyorum ne biliyorsun
Seni bilemem ama biraz orta ve dolgun meme dogurganlık belirtisi olarak iç güdüsel olarak erkeklere daha çekici gelir
ıy iğrenç
aynen
o zaman sende bi foto bekliyorum durumu eştlemek için :D
Bu tarz sitelere atamam ki güvenilir değil :))
ozele gel konuşalım :D
No :))
hem güzel hem çekingen
😊
bari takip at :D
Gizliden sormuşum gizlilik mi olur öyle kalsın :)
ahaha :D
Guzell
Bumu güzel
Erkeksi sürat ölü bakıslar memesiz bir vücut egolu ve tuaf hareketler
Evet yüzü erkeksi
www.google.com/imgres Buradaki resmine baksana erkek suratı gibi
Bazıları da erkeksi buluyor böyle düşünen tek ben değilim :)) ve Seksi Monica belluci marlyn Monroe Scarlett Johansson gibi olur bunda nerede sexilik donuk donuk dudagı büzüsmüs bakıyor
Değil hiç
Hayir bana gore
İlk aşkim çök keşke benle sevgili olsa
güzel evet
Güzell evt
Neyi güzel soyundu diye size güzel geliyor
Fiziği düm düz meme yok kafa memeye göre büyük bacaklar gereğinden fazla kalın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?