Angelina jolie tam bir şişirlmiş balon. Bi kere yüz hatları aşırı erkeksi maskülen, güzel olan tek şey bakışları. Sıra angelinaya gelene kadar madison beer, megan fox gibi çok ünlü var. Siz ne düşünüyor sunuz

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Angelina jolie tam bir şişirlmiş balon. Bi kere yüz hatları aşırı erkeksi maskülen, güzel olan tek şey bakışları. Sıra angelinaya gelene kadar madison beer, megan fox gibi çok ünlü var. Siz ne düşünüyor sunuz

Onun güzel olduğunu hiç düşünmedim. Kendine özgü, pek çok insana çekici de gelebilecek bir tipi var ama öyle çok güzel falan değil. Kişisel olarak da hiç tipim değil. Senin ismini saydığın örnekleri de beğenmedim ayrı konu 😅Bak aşağıda sıfır estetikli ve sıfır makyajla poz veren 35 yaşı geçmiş haliyle Sharon Stone'un bir resmi var mesela.
Bu yaşına rağmen nasıl bu kadar bebeksin
Ella fanning diye bi kız var onu da çok beğenirsin bence
O da tatlı kız ama, çok güzel sayılmaz ama Monika Belluci gençliğinde çok güzeldi mesela
Monica😬😬🥵🥵🥵🥵😍😍😍😍 kız halimle BİTİYORUM AŞKIMA
Cevap
9Cevap
O kadını özel ve güzel yalan jest, mimik, duruş ve tavırları
Haklı olabilirsin bu arada videolarını izlediğim zaman çok beğeniyorum ama böyle yüzüne bakınca aşırı erkeksi ya
Hele makyajsızda görünce bence güzel bir kadın olmaktan çıkıyor,
Çok güzel kadınların itici bir tarafı her zaman olur
Barbara palvin ve tuğba ünsal daha güzel
Angelina güzel değil
Nasıl bir kıskançlık? ah ahh güzele guzele diyin. Angelina jolie ye de çamur atan cikti sonunda. Onun gibi guzel olsan havalarda ucarsin 😂
Aynı kıskançlığı neden adriana lima mekan fox medison beer’a yapmıyorum o zaman güzellik algıma uymuyor erkeksi geliyor dedim diye kıskanç oldum sen bu kafayla çok yaşamazsın 😅
Dudakları estetikmiydi birde
Bu kadına çirkin diyen Türk kızına bi dönüp bakarım, bi daha bakmam.
türk kızı diye küçümseme senin çıktığın yere sokarım a, q aptalı yeşil gözlü siyah saçlıyım her köşede ağla
Kadın 50 yaşına gelmiş güzellik dediğin şey zaten kalıcı değil.
Gençken de değildi
Tamam bee ne bu paparazzi magazincilik bi salin artik su o mu guzel bu mu guzel sorulari hep bi kiyas pesindesiniz.
Kizlar neden boyle yaa offf kizlar kapatilsin🔐
Dünyanın en güzel kızı diyorlar bence güzel değil bu kadar abartılmasını doğru bulmuyoru
Tamam uzatma
Bence güzel ve çekici bi kadın, renkli göz sevmediğime rağmen bu kadını beğeniyorum
Makyajsız kötüymüş harbiden
Göz renkleri de farklı bu fotoğrafta 🤮
Emoji yanlış oldu 🙀
Göz rengini farketmedim bile ben yüz hatlarını beğenmiyorum😬
Gözleri de daha farklı çıkmış
Evet
Ben de renkli gözlüyüm ışıktan ışığa siyah bile gözükebiliyo fotoğrafda
Doğrudur
Valla ben daha güzelim ahah
Türk kızları angelinaya bin basar bu arada 🤣
Yüz hatlarım sert benimde
Makyajsız hali suanki halimden çok kötüymüş ya bende çok begenirdim kadını
Kendime yıllarca haksızlık yapmışım ahah
Kiz kardeşlerim çok güzel diye kendimi hep çirkin bulurdum
Kız sen bu hollywood ünlülerinin makyajsız estetiksiz hallerini görsen dersinki yoldan geçen kadın bile daha güzeldir 😬 bence tek artıları renkli göz onları daha dikkat çekici kılıyordur hatta o bile kurtarmıyo 🤣
Bu kadının gözleri renkli değil miydi şu foto da normal
Uzaktan hepsi renksiz duruyor normalde masmavi
Yaşına göre hala çok güzel liseli kızlara bile taş çıkarır
Banu Alkan daha güzel.
Değil bence de
Angelina Jolie güzel bir kadındır.
Çekici gelmedi
Eskiden güzel kadın 😃
Benim gözümde en güzel kadın o. Hatları cok güzel tavirları da cekici
Yaşlandı artık.
Evet ama aynı yaşlarda adriana lima var jeniffer lopez var hala taş gibiler angelinanın çenesi bence feminen değil erkekler nasıl beğeniyo bunu anlamıyorum
Bu güzel değilse kim güzel
Madison beer, madelyn cline, adriana lima , megan fox, jessica alba, esmer exposito
Ester exposito*
sen piskopatsın
angeline güzel degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?