Güzellik & Bakım Alina boz güzel mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Rus diye abartılıyor ama sıradan bence bir de yüz şekli uzun biraz yüzü duru tabi ama öyle çok bir güzelliği de yok bence hem biraz soğuk geliyor hemde fiziği hiç iyi gelmedi Beli ince değil ve kalçası düm düz Alina boz güzel mi sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı. Güzel ama abartıkları kadar değil. Fiziği gerçekten iyi değil orantısız 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum güzel ama aşırı güzel bencede değil yüzü uzun biraz birde soğuk biraz ama olgun bir kız fiziği de evet orantısız ve düz kalça yok Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Soğuk bir tip o yüzden ısınamadım Çirkin değil amaayrıca bu soruyu soran Alina mı acabaaa jdshdsjhds 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bencede soğuk yok ya alina niye sorsun soruyu :) Yorumla xunixx +1 yıl bu siteye katıldığını gördüm de geçenKS soru atmıştı öyleondan.. Yorumla Soran +1 yıl Bende onu görmüştüm ama o gerçek hesabıydı sanırım :) Yorumla xunixx +1 yıl O kadarını anımsamıyorum jhdd Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 745 cevap paylaştı. burada aynı söylediğin gibi, vücudu hiç estetik durmuyor 0 0 Yorumla
BursaLI_Birisi Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl İnsanları eleştirmek onları kötülemek veya övmek neden sizleri bu kadar ilgilendiriyor sayın insan evlatları? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Amacım eleştirmek değil sadece çoğu kişi çok güzel diyip abartmıştı bende bu soruda fikrimi söyledim Yorumla BursaLI_Birisi +1 yıl Bu insan sana ne yaptı veya birileri övdü diye o insana kıl kapıp eleştirmek niye? Yargılamadan sessizce olanı olduğu gibi kabul etmemek neden Yorumla Soran +1 yıl Seninle mi uğraşacağım ne alaka herkes her şeyi paylaşıyor benim paylaşımım mı sana batıyor Yorumla BursaLI_Birisi +1 yıl Bana batan çıkan bir şey yok, böyle insanları eleştirmeye devam ederken kendi ömründen yiyorsun Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bi olayı yok standart 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynı fikirdeyim Yorumla
Gizlii2317 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Fizigi gercekte kotu duruyo ama yuzu cok guzel 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yüzü de bence çok güzel sayılmaz uzun biraz Yorumla Gizlii2317 +1 yıl Bilmem bence güzel onun kadar güzel olsak daha ne nasılsın bilmiyorum ama sahsen onun kadar guzel degilm Yorumla Soran +1 yıl Bence kendine haksızlık etme herkesin güzel bir yeri vardır alına güzel fakat çokta güzel değil bana göre ondan daha güzelleri var Yorumla
Easy_Sweep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Yuzunu gorsek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yüzünü belki biliyorsundur googleden bakabilirsin Yorumla Easy_Sweep +1 yıl Yuzu güzel mis Yorumla Soran +1 yıl Yüzüde o kadar iyi değil bence uzun biraz Yorumla Easy_Sweep +1 yıl Eh yani Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet güzel 0 0 Yorumla
behramkale Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Beğeniyorum 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Fiziğide mi Yorumla behramkale +1 yıl Fiziği yüzünden daha güzel bence tabii Yorumla Soran +1 yıl Fiziği çok düz ve biçimsiz bence Yorumla behramkale +1 yıl Zevk meselesi tabi herkesin güzel görüşü başka olabilir Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla behramkale +1 yıl Aşırı hayranlığım yok daha güzelleri fazlasıyla var ama alina da beğendiğim bir kadın Yorumla Soran +1 yıl İşte bende ondan bahsediyorum çoğu kişi çok güzelmiş gibi bahsediyor ama bana sıradan geliyor fiziği özellikle hiç beğenmedim Yorumla behramkale +1 yıl Gizem karaca, deniz baysal, hande baladın, berguzar koral benim favor listem :) Yorumla Soran +1 yıl Bergüzar dedikten sonra zaten dikkate almadım en sevmediğim en itici bulduğum ünlülerden biri neyse 😄 diğer saydıklarını da beğenmiyorum Yorumla behramkale +1 yıl Sen beğenme zaten :) sen erkeklerle ilgilen bırakın kadınları biz beğenelim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Peki ne diyim :) Yorumla behramkale +1 yıl Zaten ulaşamayacağımız kadınlar :) kendimizi avutuyoruz işte Yorumla Soran +1 yıl Neden ulaşamayacağımız diyip kendini küçük düşürüyorsun ki onlarda insan sonuçta sende :) Yorumla behramkale +1 yıl Hahahahahahh evet onlarda insan ama dünyaları başka Yorumla Soran +1 yıl Olabilir evet :) Yorumla behramkale +1 yıl Gelmicen mi? Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla behramkale +1 yıl Dm atmadın 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güzel ama abartıkları kadar değil. Fiziği gerçekten iyi değil orantısız
Katılıyorum güzel ama aşırı güzel bencede değil yüzü uzun biraz birde soğuk biraz ama olgun bir kız fiziği de evet orantısız ve düz kalça yok
Soğuk bir tip o yüzden ısınamadım
Çirkin değil ama
ayrıca bu soruyu soran Alina mı acabaaa jdshdsjhds
Bencede soğuk yok ya alina niye sorsun soruyu :)
bu siteye katıldığını gördüm de geçen
KS soru atmıştı öyle
ondan..
Bende onu görmüştüm ama o gerçek hesabıydı sanırım :)
O kadarını anımsamıyorum jhdd
burada aynı söylediğin gibi, vücudu hiç estetik durmuyor
İnsanları eleştirmek onları kötülemek veya övmek neden sizleri bu kadar ilgilendiriyor sayın insan evlatları?
Amacım eleştirmek değil sadece çoğu kişi çok güzel diyip abartmıştı bende bu soruda fikrimi söyledim
Bu insan sana ne yaptı veya birileri övdü diye o insana kıl kapıp eleştirmek niye?
Yargılamadan sessizce olanı olduğu gibi kabul etmemek neden
Seninle mi uğraşacağım ne alaka herkes her şeyi paylaşıyor benim paylaşımım mı sana batıyor
Bana batan çıkan bir şey yok, böyle insanları eleştirmeye devam ederken kendi ömründen yiyorsun
Bi olayı yok standart
Aynı fikirdeyim
Yüzü güzel değil vücudu güzel
Fizigi gercekte kotu duruyo ama yuzu cok guzel
Yüzü de bence çok güzel sayılmaz uzun biraz
Bilmem bence güzel onun kadar güzel olsak daha ne nasılsın bilmiyorum ama sahsen onun kadar guzel degilm
Bence kendine haksızlık etme herkesin güzel bir yeri vardır alına güzel fakat çokta güzel değil bana göre ondan daha güzelleri var
Yuzunu gorsek
Yüzünü belki biliyorsundur googleden bakabilirsin
Yuzu güzel mis
Yüzüde o kadar iyi değil bence uzun biraz
Eh yani
Güzel kız canım
Yüzü güzel
Evet güzel
Beğeniyorum
Fiziğide mi
Fiziği yüzünden daha güzel bence tabii
Fiziği çok düz ve biçimsiz bence
Zevk meselesi tabi herkesin güzel görüşü başka olabilir
Evet
Aşırı hayranlığım yok daha güzelleri fazlasıyla var ama alina da beğendiğim bir kadın
İşte bende ondan bahsediyorum çoğu kişi çok güzelmiş gibi bahsediyor ama bana sıradan geliyor fiziği özellikle hiç beğenmedim
Gizem karaca, deniz baysal, hande baladın, berguzar koral benim favor listem :)
Bergüzar dedikten sonra zaten dikkate almadım en sevmediğim en itici bulduğum ünlülerden biri neyse 😄 diğer saydıklarını da beğenmiyorum
Sen beğenme zaten :) sen erkeklerle ilgilen bırakın kadınları biz beğenelim 😅
Peki ne diyim :)
Zaten ulaşamayacağımız kadınlar :) kendimizi avutuyoruz işte
Neden ulaşamayacağımız diyip kendini küçük düşürüyorsun ki onlarda insan sonuçta sende :)
Hahahahahahh evet onlarda insan ama dünyaları başka
Olabilir evet :)
Gelmicen mi?
Ne
Dm atmadın 😅