Daha iyi bir fizik için nerden başlamalıyım esnek olmak istiyorum
168 boy , 47 kilo
168 boy , 47 kilo
Üç tane birbirinden farklı kavram yazmışsın.
Zayıf kişinin hangi amaćla spor yapacağı başka bir şey, mesela hacim kazanmak için olabilir.
Daha iyi bir fizik için yazmışsın, bu hangi anlamda daha iyi bir fizik. Sıkılaşma mı yoksa kıvrımların oluşması mı, ya da daha kaslı olmak mı belli değil.
Sonunda da esnek olmak demişsin o daha da başka bir kavram.
Önce tam olarak hedefini belirlemelisin.
Arkadaş fastfood ye demiş yerinde olsam yapmam sonra iğrenç bir vücudunuz oluyor yağlı yağlı. Spor salonuna git hocaya derdini anlat sana ona göre program verecektir. Bu şekilde kilo alman gerekiyor. Kilo alırken vücudunun yağlı mağlı değil düzgün durması gerekiyor. Bu da sporla yapılıyor. Kendimde gidiyorum salona. Tavsiye ederim. Kilo almak istesende vermek istesende git yinede.
Gayet iyi tatlım. 34 bedensin. 75 beden göğüslerin var. Sevilmek için rahatlıkla kucağa alınabilir ve taşınabilirsin. Ben çok severim!!! Koşular ve kültür fizik iyi gelir.
Cevap
2Cevap
oncelikle beslenmene dikkat etmelisin. daha sonrasinda. bacak squat. kanat ve omuz calisip zaten belin incedirde senin. kum saati vucudu elde edersin ama guzel bi beslenme yaoman lazim bu konuda cidddiysen beslenme konusunda yardimci olurum.
O boya 5 kilo daha alman lazım spor yapma fast food ye 1 ayda alırsın
Kalorisi yüksek besinler tüket
Nedenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?