Vakıfbank sporcuları salona "Özgürlüğümüzün en büyük güvencesi Cumhuriyetimizdir. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.", sarı-lacivertliler ise "Cumhuriyetin feneri Fenerbahçe" yazılı afişlerle çıktı.

Vakıfbank sporcuları salona "Özgürlüğümüzün en büyük güvencesi Cumhuriyetimizdir. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.", sarı-lacivertliler ise "Cumhuriyetin feneri Fenerbahçe" yazılı afişlerle çıktı.
Hangi başarı pardon? Futbolda 9 yıldır Şampiyonluk yok, basketbolda 3-4 sene Obradovic sayesinde Euroleague ve Ligi şömine etmişlerdi fakat son birkaç yıldır Anadolu Efes in gölgesinde kaldılar, voleybol içinde aynı şey geçerli son yılları Vakıfbank silip süpürdü ne kadar kupa varsa
fener bahce "spor klubu" olmayi iyi basariyor. Yorumlara cay demle. Sen diyorsun fener her alanda sampiyonluga oynuyo niye basarili adamlar futboldaki sampiyon olamamayi soyluyor. Bu yuzden izlanda bile gelip bize iki gol cakip gidiyor. Gol atanlar futbolcu bile degil mk. Bizim ulkedeki kafalar sporun s sinden bile anlamiyor. 85 milyon ulkeden sporcu fiskirmasi lazim halbuki.
Futbol da her alana dahil olduğu için haklılık payları da var aslında 😀
Fakat "yönetim" olarak aynı fikirdeyim "spor kulübü" olmak başka bir şey ve Fenerbahçe'de bu oturdu.
Her şube iyi seviyede.
Vakifbank domine etti ama sporcularina bir bak cogu eski fenerli. O vakifbank kupalari fenerliler sayesinde domine etti
kaldiki oyle bir takimi yenip simdi 5 kupa birden alabiliyorsa demekki yine bastricak fener. Fenerbahce boks atletizim voleybol basketbol masa tenisi gibi 9 bransta birden faaliyetini en ustten yapiyor. Bu iyi bir planla olur.
Kesinlikle...
Valla Arina ve Macris'in sayesinde kazandılar. Macris ayrıca son sette Lazareva'yı winner yaptı. Cansu'da da herhalde Guidetti'nin görüntüsü falan var sjdjjdd ne bu Cansu ısrarı asla anlamıyorum. Egonu bile söner bu gidişle
jhjhjj
Ne güzel analiz etmişsin 😀
Teşekkür ederim 😂
Cevap
5Cevap
Fenerbahçe iyi yönetiliyor
Bunu ben de düşünmeye başladım. Başlarda sanki farklıydı ama bir süredir ciddi ciddi fark var gibi.
Futbolda daha bu sene bir şeyler yapmaya başladı. 😄
Doğru 😂
Bakalım bunu ne kadar sürdürebilecekler 😀
Çünkü ben fenerliyim o yüzden ben fenerli olmasam başarılı olamazlardi😂
Uğurluyum diyorsun 😂
Şimdi diğer takımlardan biraz da bizi destekle diyenler olabilir 🤣
Fenerbahçe Türkiye in türkün takımıdır.. Diğerleri yabancı uşağı
Bir tık sert mi oldu sanki 😂
Az bile soyledim
Fenerbahçe her alanda başarılı mı? Yok artık güzel şaka.😄
😂
Hangi alanda kötü olduğunu yaz bari 😀
Türkiye'de spor denildiği zaman zaten tek bir alan var aslında.😊 Basketbol bile eh yani.. Türkiye'de yaşamıyor muyuz?😊
İstanbul 😀
Sadece takım tutmuyorum, maksat fikirler yazılsın 🙂
Reykart gibi senin de sorularına yorum yapıyorum ve görüyorum. Sende bir tık takım tutmuyorsan bile fb sempatisi var gibi.😊 Reykart çözemedim ama ortada gibi. Bu arada Türkiye'de tek alan ya da %90 futboldur. Hentbol, voleybol, su topu filan Türkiye burası. Başarısız olduğu alanı yazmayayım çıkmıştır zaten. Diyebilirsin en çok şampiyon olan ikinci takım diye ama Türkiye şartlarında ne olacak? Ya 1 FB 2 GS ya da tam tersi olacak. Ayrıca uzun yıllar şampiyon olamadığı için yazdım. Bu sene olabilir.
Yok benim FB'ye oynama sebebim başka 😂
Spor Rehberi FB'li 🤣
Şey gibi bu Hababam Sınıfı yönetmeni FB'li olunca Hababam da Fenerli oldu ya o misal 😂
Yoksa kazanılmış bir UEFA kupası var yani, bu inkar edilemez. O geçilene kadar sonuç belli...
Cidden hepsine uzağım. Taraftarlık veya Fanatizm benlik değil 😀
Anladım ve hiç düşünmemiştim.😄👍
Şeytan ayrıntıda gizli 😈😂
Yorumların ve keyifli muhabbetin ixin teşekkürler 🙏
Bu aramızda kalsın 🤣
Tabii aramızda bizden başkası göremez, duyamaz. Bu konu geçerse doğrudan benden şüphelenebilirsin.😅 Ben teşekkür ederim.🖐️
Hahaha süper pas alıyorsun 😂
🙏
Büyük takım olduğu için başarılı olması normal bir şey zaten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?