Benim gittiğim salonda gördüğüm en büyük sorun; çalışılan ağırlıkların antrenman bittikten sonra, barlardan çıkarılıp boş ağırlık istasyonlarına bırakılmaması oluyor.
Peki sizin gittiğiniz spor salonunda gördüğünüz en önemli sorun nedir?

Benim gittiğim salonda gördüğüm en büyük sorun; çalışılan ağırlıkların antrenman bittikten sonra, barlardan çıkarılıp boş ağırlık istasyonlarına bırakılmaması oluyor.
Peki sizin gittiğiniz spor salonunda gördüğünüz en önemli sorun nedir?
Benim sorunum kadınların spor yapış şekli. Kısır gününe geliyor gibi toplu gelip ne kadar makine var işgal ediyorlar, araya sızmak ne mümkün. Üstüne o kadar yavaş çalışma mı olur.
Ellerinden de telefon düşmez. Muhabbet, sohbet ederler..
Ağırlıklar alındığı yere konmuyor, su şişelerini olup olmadik yerlere bırakıyorlar unutuyorlar, salona gelirken insan Bi duş alır gelir, rolün deodorant kullanır. Çok pis kokan üyeler oluyor. Resmen köşe kapmaca oynadığım üyeler oluyordu. Birde ağırlık kaldırırken erkeklerin çıkardığı tuhaf sesler sanki seks yapıyorlar o kadar abartılı ses çıkartmanin anlamı yok.
Aklıma gelenler bunlar...
O koku duş alsa da olacak çünkü nedeni giyilen kıyafetlerde. Kıyafet değiştirmedikleri için, kokunun farkında bile değiller..
Adam salona geldiğinde kokuyor, yeni ter öyle kokmuyor, ayrıca rolon ve deodorant kullanan kişilerde öyle pis koku olmuyor
Kendine bakmıyor ama vücuduna bakıyor..
Aynen ve o vucud ne kadar iyi olursa olsun koku onu iğrenç hale getiriyor
Aynen öyle.
Havlu sorunu var gözümün biri sürekli havlu malzemelerimde böyle bir tesiste bile başkasının havlusunu kullanmayı kar sayıyorlarya şaşırıyorum. Önceden tesis kendi karşılıyordu ona rağmen sıkıntıydı. Herkes kendi havlusunu getiriyor şimdi yine çözüm olmadı
Başkasının havlusu kullanılır mı ya pes..
Havuzla terapi bölümü arasına giderken kullanıyorlar kendi havluları kirlenmemiş oluyor
Saçma yine de.
Diğer bölümlere hiç uğramıyorum oralar daha karışıktır
boş ver uğrama.
Teşekkürler
Ricalar...
Spor salonlarında gördüğüm en büyük sorun insanların aslında spor yapma niyetiyle gelmeyip başka şeylerin peşinde koşmalarıdır.
Oda bir sorun evet. Şöyle bir 2-3 ay takılıyor, bir şey yapamıyor çekiyor gidiyorlar.
Öyle maalesef.
Cevap
7Cevap
Spor salonları cok havasız plastik gibi kokuyor ve erkekler cok gürültülü aletleri kullanırken filan magara adamı gibi davranıyorlar kadnlar da zaten dedikodu yapmaya gelms gibiler kafam şişiyor
Genelde fazla sesli çalışmak. kaldırılan ağırlıkları geri yerine koymamak
Hareketi yanlış yapanlardan tut, ağırlığı yerine koymayanlardan tut, bozuk makinelerin yapılmamasından tut, az makine varken süper set gircez diye makinelere çökenden tut da ohooo. d
Spor salonları aşk yeri değil arkadaşlar ya da izdivaç stüdyosu falan lütfen yapmayalım böyle şeyler rahatsız oluyorum😀
Hareketi yanlış yapanlar. Doğrusunu gösteriyorsun devam ediyor yanlış yapmaya 🙄
Hangisinden başlayayım
Bağıran hanzolar kesinlikle
Salonumuz yok en buyuk sorun
Ben de yerine koymam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?