Spor salonunda en çekilmez insan türü bence gösteriş yapanlar ve saçma sapan sesler çıkaranlar 🤦 tamam, bende dinledigim müziğin ritmine kendimi kaptırıyor olabilirim ama en azından kendi halimdeyim kimseye zararım olmuyor 😅
Spor salonunda en çekilmez davranışlar neler sizce?
Spor salonunda yapılan hangi davranış sinir bozucudur sizce?
Kendini kimyasallarla şişirip kasıntı şekilde yürüyenler, 2 kilo kaldırınca ruhunu teslim edip hunharca bağıranlar, koşu bandını salondakilerin dedikodusunu yapmak için işgal edenler, iki dumbell kaldırıyor gibi yapıp azgınca erkek peşinde koşup onları kesenler, sporundan çok salondaki hatunların memesine poposuna odaklanan üyeler ve hocalar. Amma dertliymişim be😤
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bazıları sadece odaklanmala da kalmıyor onlardan da 🤢 geliyor insana
Soyunma odasında gereksiz dedikodu yapan tipler , buhar odası, sauna , jakuzi gibi ıslak alanları çok uzun kullananlar. Havuza duş almadan girenler vs.
Bench de yatarken havlu koymaz bütün yeri yapışır ya da bench de oturup mesajlasir birde dumbell lara saygıları olsa çok güzel olurdu kullandıktan sonra olduğu yere bırakıp kaçarlar sehpa altlarında dumbell ariyoz sonra böyle insanlar gösteriş için spora giden insanlardır...
Dumbellı iki saat eline alıp bırakmayanlar. Spora 2 hafta gidip çubuk kraker gibi fakat dar tişört giyip biraz'da kasları şişirip, kasılıp kendini yüri boyka sananlar. Müzikle tam ritim tuturup çalışırken yandan hööö haaa diye anırım motivasyonumun içinden gecenler :D
Dostum he hö yapana lafım yok da, zayıf ve dar tişört giyen adamın kasılması konusuna katılmıyorum, dar tişört konusu tercihtir, ben de severim, ayrıca setleri tamamladıktan sonra veya set arasında kasılarak yürümek de çok normal, kimi bu şekilde motive oluyor olabilir de.
@Expoolisive Bizim salonda kız olmasa kasılarak yürümezler, dar tişörtü bende giyiyorum spor'dan cıkınca kasların şişer o tişört zor çıkar büyük bir motivasyon verir sana, fakat salonda iki kız görüp kasları sıcakken kendini kasıp arnold schwarzenegger moduna girmeye hiç gerek yok :D
Garip garip ses çıkaranlar ve bir makinenin başında 2 saat bekleyenler sinir bozucu ancak benim gittiğim salonda bunlar yok. Sapıklık olarak algılayacaksınız ama durum başka, gittiğim salonda kızlar taytlarının altına tanga giyiyor bunda bir sorun yok ama bazı abazanlar spor yaparken kızlara bakmaktan makineyi işgal ediyor bu daha da sinir bozucu. Ağırlık antrenmanına mı geldin kızların popo ve göğüslerine bakmaya mı 😠
İnsanlar ile ilgilenmem, takarım kulaklığımı yaparım sporumu. Böğürsünler bağırsınlar flörtleşsinler umrumda olmaz. O bağırmaların 90% ı şovdur. Tamamdır, bazı setlerde çok zorlanıyor insan, kaldırırken çok fazla baskı oluyor ama öyle beeeeeeeee bööööööööööö raaaaaaa diye böğürülmüyor. O kadar böğürülüyorsa o ağırlık denenmemeli.
vücut geliştirmenin zaten amacı gösteri yapmaktır, oradaki insanları kıskandığınızı düşünüyorum.. ve gösteri sporu olanvücut geliştirme yapanları bu kadar kötü göstermeye çalışmanızı açıkça kınıyorum... sizde tabiri caizze it gibi çalışın, bizler gibi olun. ancak siz bir bayan olarak testesteron almanız lazım, hacimli yağsız bir kas kütlesine sahip olabilmek için... bu da 3200 Tl civarında tutuyor yıllık gider. sadece ilaçlar için. lütfen sinirinizi başka şeylerden çıkartın...
Sizde öylesiniz sanırım neden o itici tipleri savunuyorsunuz her kas yapan onlar gibi davranmıyor siz bişeyiniz olunca hava atanlardansanız demek bilemiciim
@Mariiposaa kimseyi savunduğum yok. vücut geliştirmenin doğası bu. benim gibi 62 kg lık bir adamın benç presste 105 kg kaldırması, egomuzu tavan yaptırıyor. ancak simdi sadece 80 kg ile devam ediyorum. dünya şampiyonu olmayacağım, amacım o degil. sağlıklı yaşam istiyorum. fakat söyledikleriniz ciddden ağır. yeni yetmelerin, bir halt bilmede bilene de bimeyenede duyduğu bir takım çalışma tekniklerini , sanki kendisi doğru şekilde yapıyor gibi hareketi, insanlara nakletmesi, iişte bu edepsizliktir. kırma insanların içindeki spor aşkını.
Ben kimseyi kırdıgımı ya da ağır konuştuğumu düşünmüyorum herkes için söylediğim bir söylemde değildi zaten üzerinize alındıysanız bilemem diğer yorum yapan arkadaşlara onları kıskanıyorsunuz vs demişsiniz kbmayın ama haklılarda her kas yapan garip garip hareketlerde bulunmak için gitmez spora her kas yapanda saçma sapan hareketler yapmıyor fazlaca gösterişi normal bulmanızda garip açıkcası
@Mariiposaa hanım efendi vücut geliştirme bir ego sporudur. ve nankör bir spordur. bırakırsan emeklerin bir süre sonra heba olur.. halen iddaa ediyorum. ağır konusuyorsunuz. kıskançlığınız olduğuna da inanıyorum sizin. iyi günler.
Sizin dediğiniz olsun bakalım her kas yapanın garip garip gösteriş vs yapması normal olsun ne kadar olabilirse artık. Erkekler için söylediğim şeylerden kaslı erkekleri kıskandığım kanısına varıyorsanız şuana kadarki konuşmalarımızı boşa saysak iyi olur. Buarada bir bayan olarak evet kaslı erkekleri kaslarım olmadığı için çok kıskanıyorum. İYİ GÜNLER.
Gittiğin salonda kadın erkek ayrı bölümler var. Bazı kadınlar illa erkek bölümüne geliyor ve bos boş işgal ediyorlar sadece. Makine kendilerin gibi kullanıyorlar, hiç sormuyorlar bende yapabilirmiyim veya kaç setin vs var. Geçen bir gün çalışıyorum bayan geldi hiç sormadan set arasına girdi birde hiç ayrılmıyor beraber yapalım vs diyaloğuna bile girmedi.
Tam bench press de çalışırken set arasında elemanın birisinin gelip " abi bir set atıp çıkacam " diyerek alete geçmesi ve gayet yavaş bir şekilde ağırlık kaldırmaya çalışırken soğuyan terim yüzünden aynı zamanda spordan da soğumama neden olan dengesiz tipler.
Ağırlık kaldırırken ah uh ses çıkaranlar ve aşırı yavaş çalışanlar. Kahrediyorlad beni. Birde 6 ay duş almadan spora gelen felçler var.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendini kaptirip etrafina bakmadan calisan artist kizlar. Zira baksaydi dun aksam arkasindan gecerken yaptigi bacak egzersizi sirasinda hayalarima topuguyla gecirmezdi. Bayginlik gecirdim resmen ve toparlanip ayaga kalktigimda bana kizdi dikkatli gecseydin diye bak hala cok sinirliyim.
Ahaha acisi gecti ya simdi bana da komik geldi ama topugu yedigim anda gurur yapmasam aglardim cok acidi ya kiz benden guclu yalan yok gozum kesmedi atarlanmaya 😅😅
Zaten kazayla vurunca cok ters geliyor ya gel bir deniyim diyip olcip bicip tekme atsan inan en fazla ah derim sonra da aman ben de bir sey sandim derim :D yanlislikla ayak carpmasi kadar sanci veren bir sey yok iste acemi sansi deniyor ona :D
Bugun kiza artistlik yaptim ayar veriyim dedim. Ayagini salladi ama vurmadi tam ucunda frenledi. Ben vurdu sanip iki buklum olup ah dedim. Sesli guldu bir dahakine gercekten vururum dedi gitti. Cok icerledim buna yemedi ama sende cesur olucam :D
kendiyle ilgilenmesi gerekirken salonda bulunduğu süre boyunca sürekli etrafı dikizleyen tipler. Sakin ol kimse seni izlemiyor Hayır hareketi yanlış yaptın diye rezil olmadın Rahatla hepimiz terliyoruz bu utanılacak bir şey değil
En başta ter kokusu, deodorant var , sonra da o taşıyamayacağı ağırlığı kaldırmaya çalışırken ki suratsız suratlar, o hareket öyle değil diyenler , hergun aynı kıyafetle gelenler , soyunma odalarındaki muhabbetler , banyoların pisliği , havuzu eğlence amaçlı kullananlar, salondan çıktıktan sonra sigara içince aaaa sen spor yapıyorsun neden sigara içiyorsun diyenler , kendini ilaçlarla sisirp , onları iki ay bırakınca sönmüş balona dönecek buruşuk kaslı erkekler... Yazarm dahada valla sıkıldım
genel olarak yazdıkların doğruda hergün aynı kıyafetle gelenler ne demek? belki spora ayırdığı bir kıyafeti vardır yıkayıp yıkayıp giyiyordur.. Sende spor yapma amaçlı gitmeyip millet ne giydj diyemi bakanlardansın.
Yikasaydi salona girince direk ter kokusu gelmezdi , sen yikiyorsan orası ayrı , ama o kadar belli ki yıkamadan geldiği , selamindan önce kokusu geliyor
yavrum o deodorant kullanmadıkları için oluyor.. çok görüyorum öylesini.. emin ol böyledir deodorant denilen șey çok önemli ama malesef toplum bilinçsiz.. spordan sonra duș yapmayı yeterli buluyorlar halbuki 15 dk sonra bașlıyor vucutta terleme ve devaminda o pis koku
Deodorant sohbeti nedeniyle yorum yazayım dedim. Orhan Gencebayın reklamını izlemişsinizdir. Reklamı izleyen herkes güldü fakat deodorant konusunda ciddi bir farkındalık yaratıyor o reklam. Inşallah herkes utanırda deodorantı aktif şekilde kullanırlar.
ben söylüyorum kibarca deodorant kullanmaları gerektiğini. cevremdeki turbanli bayanlar genelde kokarlar onlarda hep polyester ve krep kumastan giysiler tercih ettigi icin les gibi kokuyorlar.. cogunu deo kullanmaya tesvik ediyorum cunki gercekten teke gibi kokuyorlar.. yanlarinda nefes almak mumkun degil. spor burnumuzdan geliyor resmen
Evet saçma sapan gösterişe girenler ve özellikle 2 ay spor yapınca sanki her tarafı bığır bığır kas olmuş gibi artist artist yürümeleri. Çok itici ve ilkel
Spora arkadaşı ile gelen kişiler oluyor yüksek sesle muhabbet etmeleri acayip sinir bozuyor çenesine yumruk atasım geliyor ya kardeşim bari sessiz muhabbet edin de konsantre olalım n
Bağıranları anlayamazsınız çünkü o ağrlıkları siz kaldırmıyosunuz. En sinir bozucu haraket aletler kullandıktan sonra yerine konulmaması veya yanıma gelip kaç set var , ne kadar kaldı gibi sorular...
adam dambılla 15 kilo kaldırırken şekilden şekle giriyor bağırıp duruyor kusura bakma ama gereksizleri çok var 1 ayda üstünü çıkarana ne dersin neyse benim salon sanırım yobaz
Spor esnasında sürekli foto çekip paylaşanlar sinir bozucu. Tabi ki bizi ilgilendirmez ama demezler mi adama spora mi geldin yoksa hava atmaya mı diye..
kaslı olanlar kızların yanına gidip sırf muhabbet olsun diye -kaç setiniz kaldı? diyor ya acayip kıl oluyorum çünkü ben kızın setini bitirip gitmesini bekleyenlerdenim çünkü bende kas yok.
Spor yaparke elinde telefon spor bitene kdr sanki telefon spor yapiyormus gibi mesajlasanlar elleri terliyken spor aletine dokunup 5 dakika bile yaomadan kalkanlar
Hanfen di tm amcanın bakması anormal ona dicek sozum yok kendisi gibi zevk lasın dedin de karşı tarafın annıda yazmıyor hey ben zevk alıyorum dicek hali yok😊 ben sen de şunu anladım sana bakmıyorlar diye kıskanmıyondimi? Açık konusa bilirsin 🤔
Allah aşkına biri şu aptalı alsın başımdan. Kardeşim birincisi neden kıskanayım? Zaten bakmalarına sinir oluyorum diyorum. İkincisi bundan sana ne mk. Sana mı yazmışım? Gelip muhalefet oluyorsun daha klavyeyi kullanmayı bilmiyorsun. Yeter artık engel listemde yer kalmadı. Başkasının görüşünün altında sizi ilgilendirmeyen şeylere BULAŞMAYIN!
Öyle bakmamaları gerektiğini daha çocuk iken aileleri öğretmeliydi. Aile içinde anne ve baba birbirlerine nasıl davranırlarsa çocuklarda ileride öyle davranır. Daha kaliteli bir spor salonuna gidebilirsin
Bende gidiyorum kendime görede kaslıyım ama abuk sabuk ses çıkarıp bağıranlara deli oluyorum aynı ağırlıklarınbende giriyorum ama benden öyle sesler çıkmıyor
Ben anlamıyorum yıllardır spor yaparım, çok zorlandığım anlarda hafif bir ses çıkıyor istemsiz, şekil mi olduklarını zannediyorlar çok ses çıkarınca bilmiyorum.
Hayır ya 2.5 kg ağırlık kaldırsa bile ses çıkaran tipler var 😂 vücut zorlanınca ses çıkartman normal zaten ama saçma hareketler yapanda çok ve ilgi görmüyoooor😅
En İyi Cevaplar