twitter.com/.../1579118532553760769
Futbol dünyasında büyük açılım.. Iker Casillas ve Carles Puyol sevgili olduklarını ilan ettiler. Sence cesaret mi, çılgınlık mı?
twitter.com/.../1579118532553760769
Real Madrid'in efsana kalecisi Iker Casillas twitter hesabından eşcinsel olduğunu "Umarım bana saygı duyarsınız: Ben eşcinselim." sözleriyle açıkladı. Barcelona'nın unutulmaz defans oyuncusu Carles Puyol'da o tweetin altına "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker." yazarak ilişkilerini duyurmuş oldu.
Espero que me respeten: soy gay. #felizdomingo
— Iker Casillas (@IkerCasillas) October 9, 2022
Bence mahsuru yok. Ama bunu ulusa seslenmeleri enteresan. Bir kız ve erkek ilişkilerini ilan ettiklerinde bu diğer avcıları uzaklaştırma maksadıyla yapılır. Konu kapandı denir. Artık bekar arkadaşlara da veda vakti gelmiştir. Yeni bir ortam, yeni bir vizyon, yeni bir heyecan vardır. Kimisi hava atmak için konuşur, aveldir. Falan filan. İki gay ilişkisini açıklarken sanırım bu mantaliteden biraz farklı durumlar da söz konusu. Bunu bir öncülük, bir kahramanlık gibi hissediyor olabilirler. Yoksa topu hangi kaleye yolladığınızı sanırım kimse umursamaz.
İnsanların kendi tercihleri, saygı duyuyorum. Bu konuda yorum yapmak, eleştirmek bana (insanlara) düşmez. Saygı duyulması gerekiyor.
Iker Casillas ve Carles Puyol'u severim. Kendi mevkiilerinde başarılı insanlar. Mutluluklar dilerim. 🤷🏻
Cevap
70Cevap
Yalan haberdir o 😅 şakasına söylemiştir.
Gerçekse kendi kararları, kimseyi ilgilendirmez
Küresel bi proje bu lgbt Netlflix dizi film ünlü isimler kullanılarak büyük fonlarla zehirlemeye çalışıyorlar yeni nesili başka bisey degill
Doğru bulmasam da milletin kendi kişisel tercihleri hakkında yorum yapmayı tercih etmiyorum. Bir söz vardır :Kınama. Kınadığını yaşamadan ölmezsin. Buna çok şahit olduğum için yorumsuzum.
E biz napak? Suymus buymuş biZe ne la. Milletin saçmalığı. Duyurmak gibi sacmalik olur mu. Ne ederlerse etsinler ne diye millete afişe ediyorlar.
Soruyu görünce hayır ya olamaz olmamalı dedim. İker'ler böyle iş mi olur dedim 😃. Neyse ki güncelleme ile rahatladım. Puyol ne dedi sonra acaba😃?
Bizde önce anneye babaya anlatırsın 😃 İspanya'da yasal bir durum zaten haliyle şaşırmadım. Puyol hemen destek verince tabi insanlar noluyor yav? moduna girdi
Cesaret veya çılgınlık ne alaka pardon? Bunları siz böyle karşılıyorsunuz diğer milletlerdeki insanlar böyle karşılamıyor. Eşcinsellik onlarda yasal bir şey?
Futbol camiası;
benim için büyük hayal kırıklığı oldu umarım şaka filan yapıyorlardır :/
Şaka ya hacklemisler
@Elmayanak01 evet öyleymiş rahatladım 😂
Tam bir saçmalık allah bu topluma acil şifalar versin , yeni nesil berbat olacak çok kötü bir toplum yetişecek mazallah
Canı isteyen istediği gibi yaşar kimseyi ilgilendirmez.
Kim ki namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu odur.
Allah ikisine de akıl fikir versin nereye kusuyoruz.
Ohaaaaaaaaaaaaaaa :D :D yeminle büyük şok içindeyim.
Hocam anlamadığım şey var şimdi bu koca koca adamlar birbirinin elinemi vermiş?
Keşke detay bilmeden paylaşım yapmasanız. Haber yalanlandı. Casillas hesabının çalındığını açıkladı.
ya ilkerin hesap hacklendide puyol ne alaka ki bence reyting icin kurmaca hepsi
Vay rolcü canlı yayında bi kadın spikeri öpmüştü..
olum tüm çocukluğum gözümün önünde yıkıldı mk
Büyük cesaret. Tebrik ediyorum mutluluklar diliyorum.. 🤠🤠
Kimsenin hayatına karışamayız herkes istediği tercihi yapabilir ama biraz garip hissettim :D
Niye garip hissettin?
Hadi iker durumu yalanladı peki hikayemiz diyen puyol? Oda mi hacklendi
Adam hesabın hacklendigini söylemiş bu ne hız hemen sevgililer diye başlık acmissiniz. Puyol da çok yakın arkadaşı olduğu icin goy goy gecmis
Bence troll yapıyorlar. Daha bir hafta önce Casillas'ın Shakira ile sevgili oldukları haberini gördüm, ne ara gay oldu da Puyol ile çıkmaya başladı?
Casillas hesabım heklendi yazmış ya yalan söyledi ya da puyol trolledi
yıllardır en iyi kaleci dediğimiz casillasın yaptığına bak meğer kurtardığı goller kadar kurtaramadığı goller varmış
Cesaret ifadesi bu manaya sığıyorsa artık ne bileyim. 😃 Makyaklık başka bir şey değil.
Yuhhhhh acaba kim kime vuruyo ,🧐 iğrenç fdjjdd
Hesabı çalınmış adamın ne çabuk yaymaya meyilliyiz herşeyi ya
Dikkat çekmek için ne yapacaklarını şaşırdılar artık
şu zaman da yaşadığım için artık gerçekten utanıyorum
Ya sadece şakadan ibaret başka bir şey değil. Gerçek el clásico jfjgjffj
Vallahi su durumu normalleştirenleri anlamıyorum hele müslüman olup nomallestireni hiç anlamıyorum
Mide bulandırıcı, tiksinç, iğrenç...
Anlaşılan puyolun hesabı da hacklenmis☺️
adamın psikolojisi bozuk, trolldür
🤣🤣🤣🤣 ağır sesl güldüm 🤣🤣
Cidden buna inandın mı birde 😄😄
Hesabının hacklendiğini açıkladı sonra.
Bazen sözler kifayetsiz kalır yaa.
Kadınlara yönelsinler
Bir yastıkta kocasınlar 😀
Geryzekalılık başka bir şey değil..
Hadi ikerin hesabı hack idi, peki puyol ne ayak 😂
Oha. Ben bırakıyorum her seyi