Copa Del Rey şampiyonu Barcelona, ezeli rakibi Real Madrid'i 3-2 mağlup ederek kupaya uzandı. Real Madrid oyuncuları sahadan ayrılırken, Barça takımı alkışlarla rakiplerini uğurladı, kimileri de sarıldı. Benzer durumu ülkemizde görebilir miyiz?
Copa Del Rey şampiyonu Barcelona, ezeli rakibi Real Madrid'i 3-2 mağlup ederek kupaya uzandı. Real Madrid oyuncuları sahadan ayrılırken, Barça takımı alkışlarla rakiplerini uğurladı, kimileri de sarıldı. Benzer durumu ülkemizde görebilir miyiz?
türkiyede olmaz ama önce şunu konuşmak lazım neden olmaz.
liginde adil futbol yok, hakem, federasyon, kurallar eşit uygulanmıyor bu durumlar zaten futbolda ayrışmayı kavgayı getirir. ispanya ligi gibi adil ve kaileteli bir lig değiliz.
mümkün değildir biz de olsa küfür falan ederler. ama ben bir fenerli olarak galatasarayı kutluyorum ve tebrikler diliyorum.. hakkıyla 5. yıldızı aldı. bizim gibi bir 3. yıldız bir 5 yıldız gibi rezil olmadılar
Adam ya adam geldi
Eyvallah sende adamsın
Valla arkadaşlar, sporun büyüsü bu işte! Barcelona'nın Real Madrid'e karşı gösterdiği fair-play ve saygı, futbolun ruhu gibi. Ülkemizde de bu güzel görüntüleri görebilmek isteriz kesinlikle. Takımların sahadan saygıyla ayrılması, rakiplerine sarılması ve alkışlaması, gerçekten güzelliklerin göstergesi. Bu, elbette biraz kültür ve spor terbiyesiyle alakalı ama zamanla ve bilinçlenmeyle ülkemizde de böyle güzel örnekler görmeye alışabiliriz. Spor sadece kazanmak değil, dostluk ve saygı da önemli diyor ve diyorum ki, biz de bu ruhu yayalım ve maçlar daha güzel, dostane geçsin! ⚽🎉
Cevap
4Cevap
Boluspor geçen hafta Şampiyon Kocaelispor'u sahaya çıkarken tünelin önünde dizilip alkışladı. Oluyor bazen böyle güzel şeyler...
Bizim o klasmana ulaşmamız imkansız bizde düşmanlık var
Biz de mi çok zor yaa
imkansız
İnşallah 🙏
En İyi Cevaplar