Spor Uefa Süper Kupa'da şampiyon Real Madrid oldu! Sizce hak ettiler mi? akıllanamadım Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Uefa Süper Kupa 5. kez Real Madrid'in oldu. Hak ettiler mi? Uefa Süper Kupa'da şampiyon Real Madrid oldu! Sizce hak ettiler mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Hak ettiler 0 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Real Madrid farklı bir seviye ya. Cidden çok iyi yönetiliyor kulüp. 0 0 Yorumla
harrylinka Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Bu tip maçlarda favori birden çok galibiyeti rozeti olanlardır. 0 1 Yorumla harrylinka +1 yıl hakettiler. Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl FM'de yönettiğim takımlar gibi sürekli kupa alıyorlar. :D Beklediğimiz bir şeydi. 0 0 Yorumla
Blaack35karaka Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Bence hak ettiler Frankfurt’a ne olmuş böyle anlamadım 0 4 Yorumla Nwo_666 +1 yıl Reale karşı köy takımı sayılırlar zaten Yorumla Blaack35karaka +1 yıl @Nwo_666 ne alaka Frankfurt büyük takımlarla oynamayı severler Ama bu maçta şaşırdım UEFA’da zorlu takımlara hepsini elemiş bir takımdan bahsediyoruz Yorumla Nwo_666 +1 yıl Real Madrid başka bir seviyedir Yorumla Blaack35karaka +1 yıl @Nwo_666 olabilir Yorumla
Nickimouse33 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Tabiki hak ettiler adamlar canlarını dişlerine takarak savaştılar. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hak ettiler 0 0 Yorumla
ClodiaLambert Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Krallar takımı daima en iyisini hak eder. :) <3 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hak ettiler
Real Madrid farklı bir seviye ya. Cidden çok iyi yönetiliyor kulüp.
Bu tip maçlarda favori birden çok galibiyeti rozeti olanlardır.
hakettiler.
FM'de yönettiğim takımlar gibi sürekli kupa alıyorlar. :D Beklediğimiz bir şeydi.
Bence hak ettiler Frankfurt’a ne olmuş böyle anlamadım
Reale karşı köy takımı sayılırlar zaten
@Nwo_666 ne alaka Frankfurt büyük takımlarla oynamayı severler Ama bu maçta şaşırdım UEFA’da zorlu takımlara hepsini elemiş bir takımdan bahsediyoruz
Real Madrid başka bir seviyedir
@Nwo_666 olabilir
Tabiki hak ettiler adamlar canlarını dişlerine takarak savaştılar.
Ettiler
Hayır.
Hak ettiler
Hak ettiler
Krallar takımı daima en iyisini hak eder. :) <3
Bu tip büyük maçların favorisi şaşırtmadı yine
Adamlar harika
Real madrid efsoo
Etmediler