13 dakikada 800 şınav çektim, yeni rekorum iyi mi? ↗
30 dakikada 1100 şınav çektim, iyi mi?
13 dakikada 800 şınav çektim, yeni rekorum iyi mi? ↗
Sabah ta 1300 çektim 2400 oldu bugün yeni rekor kırmak istiyorum inşallah olur
Abartma. Yazıyla oluyorsa bende 5 saniye de 100 milyon şınav çektim.
Rekorlar kitabına girenler o civarlarda çekiyor o sürede.
Ayrıca o kadar şınav sadece sayı ve rekor ifade eder.
Kas vb. gelişim isteniyorsa kası hissetmek gerekir. 1100 şınavda kası tam randımanlı hissederek dünyada kimse çekemez çoktan kas yırtılmış vs. olurdu.
Her gün yapıyorum bende disiplin var sadece spor yapıp müzik dinliyorum ve kitap okuyorum
Belki bir gün bende ülkeyi temsil ederim kim bilir
evet çok iyi
Cevap
7Cevap
İmkansız be kankam.
Ortalama bir vücutta 2000 3000 vücut bir saatten sonra nasıl kaldıracak trol sorumu?
Dünya şınav rekorlarına bak benim ki nedir ki 1 saatte 3200 şınav çeken var
Yapamadığıız için kıskanıyoruz ozaman :D
Ben yeni yapmıyorum ama ilk defa bu kadar disiplinle başladım çünkü biraz intikam hırsı da var bunun için de yoksa 2 yıldır başlayıp bırakıyor dum ama bu sefer çok aşırı sarıldım ve güzel sonuçlar aldım
Ne kadar sıklıkla yapıyorsun, gym dışında evdede mi devam ediyorsun
Gym gitmedim evde işte yapıyorum şınav çekiyorum barfiks çekiyorum evde Lastik onunla yumruk çalışıyorum kaldırım taşıyla dumbell kaldırıyorum karpuz alırsam benc press yapıyorum ya da kaya ile kendime parça almaya baslicam farklı harcamalar yaptığım için birden olmuyor zaten disiplin yoksa evi spor aletleri ile dondurmanın bir anlamı yok
Sabah uyanınca şınav çekiyorum durağa kadar koşuyorum işe varınca bir daha spor yapıyorum şınav mekik sonra 2 saat aradan sonra bir daha yapıyorum böyle 2 saat Aralıklarla devam ediyorum çay içiyorum
Maşallah nasıl çektin okasar sınavı
50 gündür yapıyorum rekorum 4000 50 günde 53 bin şınav ekstra spor ve sonuç? ↗
Disiplin sayesinde ve kendimi aç bırakmadığım için
Reis hani rekor 3200 dü :D :D :D
Trol trol sorular sormayın canım olmayan anlar zaten disiplinli olsan bile o kadar sürede o kadar süre dayanman imkansız be kardeşim 1 saat diyorsun insanın bir enerjisi var.
@Yaşarbekoz00 Duyanlar inanamadı! Bir saat içerisinde çektiği şınavla dünya rekoru kırdı
Avustralyalı bir sporcu bir saat içinde 3 bin 182 şınav çekerek ikinci kez Guinness Dünya Rekorunu kırdı. Daniel Scali adlı sporcu rekoru resmen kırdığını duyururken o anlar ise böyle kaydedildi
Aboo böyle yalanı hayatım boyunca görmedim
Avustralyalı bir sporcu bir saat içinde 3 bin 182 şınav çekerek ikinci kez Guinness Dünya Rekorunu kırdı. Daniel Scali adlı sporcu rekoru resmen kırdığını duyururken o anlar ise böyle kaydedildi. Avustralyalı bir sporcu bir saat içinde 3 bin 182 şınav çekerek ikinci kez Guinness Dünya Rekorunu kırdı.18 Haz 2022
Ee sonra
Devam ediyorum
Kardasim iyi guzelde belini sakatliyabilirsin bunu biliyorsun degilmi? Spor iyi fakat fazlasi zarar bel fitigi olursun
3500 de bıraktım ben 2 saatte bir 10 15 dakika çalışıyorum uzun süre yapmıyorum 18 saate yayarak yapıyorum ve olmaması gerektiği yerde bırakıyorum
Sırt bölgen nasıl
İyi görünüyor
2 haftada bir rekor denemesi yapıyordum 5000 rekorum var ama moralim bozuk olduğu için 3500 bıraktım o gün inanmıştım çünkü kısa sürede yaptığım sayı 50 günlük spora göre çok iyiydi bugün 1000 bıraktım artık başka sefere kendimi iyi hissedince yaparım inşallah kolay değil gerçekten
Zor..
İyi iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?