Vücut ısın artarsa ağrıyı hissetmezsin bunun için koşu ya da kardıyo ip atlama hep aynı yeri çalıştırmak zorunda değiliz kol göğüs olmuyorsa karın bölgesi yaparız o olmuyor bacak geliştiririz
Kendine hasar vermeden devam et kardeşim, spor iyidir.
Koşuyla vs kardiyoyla destekle. Başarılar ^^
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her sabah durağa kadar koşuyorum şınav mekik çekiyorum barfiks Lastik çekme bazen dumbell Lastikle yumruk yeterli dinlenme yaparsam karışık spor yapıyorum iyi hissetmeyince zorlamıyorum
Günde 9 saat çalışıyorum mola vakitlerini de spor yaparak geçiyorum eve gelene kadar 2 saat yakın spor yapıyorum demir gibiyim zaten spor salonuna gitmesem de malzeme alıyorum yavaş yavaş bende disiplin var çünkü 60 gün oldu bir gün spor yapmasam diğer gün acısını çıkarıyorum ve sporun acı beni mutlu ediyor
Doğru benim için zor yine de bileklerim sorunlu güç olarak genetik kaslı yapım var ama benden 30 kg az olan ve sadece fit olan karıma bilek güreşinde kaybediyorum
Kas erimesi proteinsizlikten ve gevşeklikten olur yani hareketsiz bir yaşamdan... Protein alımındaki azalma, kas erimesinin en önemli nedeni. Yaşlandıkça besin, özellikle protein alımındaki azalmanın yanı sıra, fiziksel aktivite azlığı da kas erimesini artıran en önemli nedenler arasında geliyor. Kas gelişimi ve dayanıklılığının sürdürülebilmesi için önemli bir faktör de kaslara gelen kan akımıdır.
Eğer bir sorun olsaydı 60 gün dayanamazdım başlarken protein yetersizliği sebebiyle çabuk yoruluyordum halsizlik iştahsızlık ama bunu halledince daha iyi olmaya başladım
Anlatamam ama bir inat söz konusu harekete geçmem için bir kıvılcım oldu ve durmuyorum inanmayanlara aldırmıyorum amacım dünya rekoru kıranların ötesin de kendini bilmezleri susturmak için iyi dil kullanmanın yeterli olmadığını biliyorum ama bu yüzden de değil ben de kalsın çok doluyum sadece o kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Harika bie tempo ve hız
Gercekten bunu nasl yapıyorsn
Düzenli yaptığım için vücudum hızlandı önceden 6 saatte yaptığım sayı 15 düştü böyle devam edicem ilk defa bu kadar uzun süre üst üste spor yapıyorum
Ben 1 tane bile çekemiyorm
Plank yaparak başlayabilirsin
Tebrikler gayet iyi
Kas ağrısı varken yapma bence bro. Vücudu sakatlarsın.
Kolluk aldım dirsekleri desteklemek için
Anladim. Araştır yine de farklı kaynaklardan. Bazen yanıltıcı oluyor izlediğin video veya okuduğun kaynak
Vücut ısın artarsa ağrıyı hissetmezsin bunun için koşu ya da kardıyo ip atlama hep aynı yeri çalıştırmak zorunda değiliz kol göğüs olmuyorsa karın bölgesi yaparız o olmuyor bacak geliştiririz
Kendine hasar vermeden devam et kardeşim, spor iyidir.
Koşuyla vs kardiyoyla destekle. Başarılar ^^
Her sabah durağa kadar koşuyorum şınav mekik çekiyorum barfiks Lastik çekme bazen dumbell Lastikle yumruk yeterli dinlenme yaparsam karışık spor yapıyorum iyi hissetmeyince zorlamıyorum
En güzeli, spor salonuna da git imkan varsa. Maddi açıdan belediyenin, halk eğitimin yerleri iyi olur.
Günde 9 saat çalışıyorum mola vakitlerini de spor yaparak geçiyorum eve gelene kadar 2 saat yakın spor yapıyorum demir gibiyim zaten spor salonuna gitmesem de malzeme alıyorum yavaş yavaş bende disiplin var çünkü 60 gün oldu bir gün spor yapmasam diğer gün acısını çıkarıyorum ve sporun acı beni mutlu ediyor
Mükemmel, benim arka arkaya 10 yapmaya gücüm yetmiyor, tebrik ederim
Gerçekten çok zor ama düzenli bir şekilde yaptığın da sürekli yapmak istersin
Teşekkür ediyorum
Yok daha farklı sorunu seviyorum yaz istersen
Kaslı vücudum var gücüm yok
Şınav çekmek enerji verir telefonu şarj etmek gibi düşün ne kadar düzenli yaparsan o kadar iyi hissedersin ve hızlanırsın
Doğru benim için zor yine de bileklerim sorunlu güç olarak genetik kaslı yapım var ama benden 30 kg az olan ve sadece fit olan karıma bilek güreşinde kaybediyorum
Bilek yayı al ve bilgisayar oynuyorsan bırak bileğine limon sür iyi gelir spor yaparken bilek eldiveni kullan
Kaslarinimi eritiyorsun?
Benim kol yapım iyi kas kütlemi koruyorum aç bırakmıyorum kendimi yağlı değilim kollarım taş gibi
Bu sekilde kaslarin gelismez eritirsin kardesim.. Maraton ve 100 Metre kosucusu arasindaki bacak kasi farkini düsün.
Son 5 gündür ağrılar arttı o yüzden dinleniyorum
Kas erimesi proteinsizlikten ve gevşeklikten olur yani hareketsiz bir yaşamdan... Protein alımındaki azalma, kas erimesinin en önemli nedeni. Yaşlandıkça besin, özellikle protein alımındaki azalmanın yanı sıra, fiziksel aktivite azlığı da kas erimesini artıran en önemli nedenler arasında geliyor. Kas gelişimi ve dayanıklılığının sürdürülebilmesi için önemli bir faktör de kaslara gelen kan akımıdır.
Hareket etmek kasları eritmez zaten şınav çekmek bir koşudan daha az yoruyor
1000 tane şınav çekmem 20 dakika sürüyor 20 dakikada sorun olmaz ve en uzun sporum 30 dakika sürüyor
Tamam, tartismaya gerek yok, bildigin gibi devam et.
Eğer bir sorun olsaydı 60 gün dayanamazdım başlarken protein yetersizliği sebebiyle çabuk yoruluyordum halsizlik iştahsızlık ama bunu halledince daha iyi olmaya başladım
Vücudu at o kadar şınav çektin madem görelim
Attığım sorular var yeni rekor kırmadan atmam 5000 geçersem atarım
amaç ne tam olarak
Anlatamam ama bir inat söz konusu harekete geçmem için bir kıvılcım oldu ve durmuyorum inanmayanlara aldırmıyorum amacım dünya rekoru kıranların ötesin de kendini bilmezleri susturmak için iyi dil kullanmanın yeterli olmadığını biliyorum ama bu yüzden de değil ben de kalsın çok doluyum sadece o kadar
İyii
Harika