Spor Bilek güreşinde kilo avantaj mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce? Güncellemeler+1 yıl Güncel Bilek güreşinde kilo avantaj mıdır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. profesyonel olarak bakılırsa evet bilek güreşlerinde katagoriler kiloya göre burdanda anlasılabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorsunuz bu işlerden Yorumla safety_razor +1 yıl sizinle bilek güreşi yapmak isterdim Yorumla candygirl34 +1 yıl anlamak değil sonucta bilek güreşi yapan insanlar kilosuna göre gruplandırılmıs yani tartısmaya bile kapalı bir şey Yorumla Soran +1 yıl Aşağıda feryat figan etmişler hayır diye hahahsh 😂 Yorumla
qoala Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bilek güreşi çok teknik bir spor bence kilonun önemi yok 2 0 Yorumla
yargıccMERT Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 69% +1 yıl Bilek güreşinde pek bi avantaj sayılmaz lakin normal güreşte fazlasıyla avantaj 0 0 Yorumla
Atsız_Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bilek güreşinde kol kası avantajlıdır... Kilo değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl güç ve kuvvet gerektiren her türlü sporda ya da işte kilo avantajdır bu konu görüşle alakalı değil 0 0 Yorumla
Mustafabey9002 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Tabiki avantajlıdır. ama sen her gün şınav çekip kollarını güçlü tutarsan rakibi yenebilirsin. 0 0 Yorumla
YiğitAr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl En önemli etken bilek genetiği yani prof olmayan kişiler için 20 30 kilo farkının pek önemi yok. Cok fazla bilek güreşi yapdım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sanmiyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yendin demekki.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeniyordum valla Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosun sorması ayıp 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 64 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
profesyonel olarak bakılırsa evet bilek güreşlerinde katagoriler kiloya göre burdanda anlasılabilir
Anlıyorsunuz bu işlerden
sizinle bilek güreşi yapmak isterdim
anlamak değil sonucta bilek güreşi yapan insanlar kilosuna göre gruplandırılmıs yani tartısmaya bile kapalı bir şey
Aşağıda feryat figan etmişler hayır diye hahahsh 😂
Bilek güreşi çok teknik bir spor bence kilonun önemi yok
Bilek güreşinde pek bi avantaj sayılmaz lakin normal güreşte fazlasıyla avantaj
Bilek güreşinde kol kası avantajlıdır... Kilo değil
güç ve kuvvet gerektiren her türlü sporda ya da işte kilo avantajdır bu konu görüşle alakalı değil
Tabiki avantajlıdır. ama sen her gün şınav çekip kollarını güçlü tutarsan rakibi yenebilirsin.
En önemli etken bilek genetiği yani prof olmayan kişiler için 20 30 kilo farkının pek önemi yok. Cok fazla bilek güreşi yapdım
Hayır kavrama gücü avantajdır
Alakası yok bence
Yok 😄 buna eminim
Sanmiyorum
Yendin demekki..
Yeniyordum valla
Kaç kilosun sorması ayıp 🥺
64
Hayir