Spor Sabahları yürüyüş yapar mısınız? _Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Sabahları yürüyüş yapar mısınız? Güncellemeler+1 yıl 45 dk yürüdüm ölüyorum😀 ama iyi geldi🥳 Sabahları yürüyüş yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Yapmıyorum 1 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl İşten yeni çıktım birazdan servisten inip eve kadar yürüyeceğim... Sayılır mı 😅 1 2 Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Tabii😀 Yorumla DeathXIII +1 yıl 100 metre falan sürüyor sabah yürüyüşüm 🤣 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Sabah işten çıktığımda bisikletle eve gidiyorum sonrasında ise programlı akşam yürüyüş veya bisiklet turu yapıyorum 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 304 cevap paylaştı. Her sabah iş yerime mesai saatinden 1,5 saat önce gelirim ve en az 1 saat yürüyüş yaptıktan sonra işime başlarım. 1 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Burada ancak pazar sabahı yürüyüş olabilir. Diğer günler işe gidenler arasınds ezilme ihtimalin var 😄 1 3 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Tövbe 😀 Yorumla Odunumsuİnsan +1 yıl Burası İstanbul 😬 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Ama neresi Emirgan Korusu da İstanbul'dayım İstiklal Caddesi de... Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Her sabah 30 dk servise giderken yürüyüş yapıyorum ve akşama kadar sürekli yürüyorum. Sayılır galiba 😅 1 0 Yorumla
Hannahandgeorge Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır. Uyuyorum, uykumu çok seviyorum. Uykum değerli, uykum faydalı. Canım uykum. 2 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl 😀😃😃 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır ben yataktan zor cikiyorum 😂😂😂 yürüyüş nasıl yapayım 2 0 Yorumla
sarrafî Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Yürüyüş yapamıyorum. Çok istiyorum. Güzel bir yürüyüş ardından deniz. 1 0 Yorumla
Adıcan_mustafa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Yapmıyorum. Ama fırsat oldukça yapmayı çok isterdim. 1 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sabah 3:00-4:00 arası yürürüm döner duşumu alırım 4:30 gibi evden çıkmış olurum 1 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Hiç yok. Ev asansör asansör ve araba arasisadece 1 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ben hava aydınlanmadan koşu yaparım sonrası biraz yürüyüş... 🥂 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sabahları pilates yapıyorum aslında yürüyüş yapacaksam daha çok akşam üstü… 1 0 Yorumla
repreplik2 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl hafta sonları yapıyorum, yürüyüşten yeni geldim 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Spor konusunda 985 cevap paylaştı. toplu taşıma araçları arasında bır yürüme mesafesı var zaten, sonrasında gün içindekı rutin yürüyüşlerim var. ekstra yürümeye ıhtıyaç duymuyorum 1 0 Yorumla
nevaezra Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Evden dışarı adımımı atmıyorum bi de yürüyüş mü 🤦🏽♀️ 2 2 Yorumla nevaezra +1 yıl İyi yürüyüşler Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl hayır ben hiç yürüyüş yapmam ki evin içinde yürüyüş yaparım iş yerinin içinde 🫣 günde 500 adım falan atıyorumdur herhalde 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Hayır ben hiç yürüyüş yapamıyorum senelerdir hiç evden dışarı çıkamıyorum maalesef evde çürüyorum 1 0 Yorumla
Frdeliff Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eskiden yapardım şimdi spora gittiğim için yapmıyorum ama sınavdan sonra tekrar giderim herhalde uyanabilirsem 0 0 Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 510 cevap paylaştı. Yok yapmıyorum. Sabah esneme ve germe hareketleri yapıyorum. 1 0 Yorumla
STSe_asigim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kışın yapıyorum bazen de yazın gitmiyo. 2 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 379 cevap paylaştı. Ekmek almaya giderim. Bu da yürüyüş. 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Yapmak isterdim ama yapamıyorum 1 0 Yorumla
yigit6443 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Sabahları değilde boş kalınca yürümeyi severim 1 0 Yorumla
Karahan55 Takip Et Xper 6 Yaş: 56 , eic 96% +1 yıl Evt. Haftada 4-5 gün. İnsanı zinde yapıyıyor.😊 1 0 Yorumla
Yamaç3553 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sabah sporumu yapıp deniz sonra duş iş öyle 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Spor konusunda 401 cevap paylaştı. Akşamları yapıyorum 1 0 Yorumla
Gece_aşkı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Sabah enerjimi baska yere harcarim 1 1 Yorumla Gece_aşkı +1 yıl Her gun mu gidiyorsunuz Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Spor konusunda 517 cevap paylaştı. Direk fitness... Birazdan cikacagim :) 1 0 Yorumla
wendettaaa Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Evet yaparım alırım telefonu gözüme kestirdiğim kadına yürürüm 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Akşamüstü yapmayı planlıyorum 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Her zaman değil vaktim oldukça yapıyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok ya kimseye yürümem 😂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Spor konusunda 489 cevap paylaştı. yapıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Yapmıyorum
İşten yeni çıktım birazdan servisten inip eve kadar yürüyeceğim... Sayılır mı 😅
Tabii😀
100 metre falan sürüyor sabah yürüyüşüm 🤣
Sabah işten çıktığımda bisikletle eve gidiyorum sonrasında ise programlı akşam yürüyüş veya bisiklet turu yapıyorum
Her sabah iş yerime mesai saatinden 1,5 saat önce gelirim ve en az 1 saat yürüyüş yaptıktan sonra işime başlarım.
Burada ancak pazar sabahı yürüyüş olabilir. Diğer günler işe gidenler arasınds ezilme ihtimalin var 😄
Tövbe 😀
Burası İstanbul 😬
Ama neresi
Emirgan Korusu da İstanbul'dayım
İstiklal Caddesi de...
Her sabah 30 dk servise giderken yürüyüş yapıyorum ve akşama kadar sürekli yürüyorum. Sayılır galiba 😅
Hayır. Uyuyorum, uykumu çok seviyorum. Uykum değerli, uykum faydalı. Canım uykum.
😀😃😃
Hayır ben yataktan zor cikiyorum 😂😂😂 yürüyüş nasıl yapayım
Yürüyüş yapamıyorum. Çok istiyorum. Güzel bir yürüyüş ardından deniz.
Yapmıyorum. Ama fırsat oldukça yapmayı çok isterdim.
Sabah 3:00-4:00 arası yürürüm döner duşumu alırım 4:30 gibi evden çıkmış olurum
Hiç yok. Ev asansör asansör ve araba arasisadece
Ben hava aydınlanmadan koşu yaparım sonrası biraz yürüyüş... 🥂
Sabahları pilates yapıyorum aslında yürüyüş yapacaksam daha çok akşam üstü…
hafta sonları yapıyorum, yürüyüşten yeni geldim
toplu taşıma araçları arasında bır yürüme mesafesı var zaten, sonrasında gün içindekı rutin yürüyüşlerim var. ekstra yürümeye ıhtıyaç duymuyorum
Evden dışarı adımımı atmıyorum bi de yürüyüş mü 🤦🏽♀️
İyi yürüyüşler
Teşekkürler
Hayır ben hiç yürüyüş yapamıyorum senelerdir hiç evden dışarı çıkamıyorum maalesef evde çürüyorum
Eskiden yapardım şimdi spora gittiğim için yapmıyorum ama sınavdan sonra tekrar giderim herhalde uyanabilirsem
Yok yapmıyorum. Sabah esneme ve germe hareketleri yapıyorum.
Çok yapmak isterim ama hayır yapmıyorum
Uzun zamandır yapmiyorum, özledim..
Kışın yapıyorum bazen de yazın gitmiyo.
Ekmek almaya giderim. Bu da yürüyüş.
Vaktim olsa çok isterim gerçekten de.
Koşu tabi her zaman
Yapmak isterdim ama yapamıyorum
Sabahları değilde boş kalınca yürümeyi severim
Yakında başlayacağım
Evt. Haftada 4-5 gün. İnsanı zinde yapıyıyor.😊
Genelde akşamları yaparım
Hayır özellikle yürüyüşe çıkmıyorum.
Evet yapıyorum 1 saatten fazla yürüyorum
Sabah sporumu yapıp deniz sonra duş iş öyle
Akşamları yapıyorum
Sabah enerjimi baska yere harcarim
Her gun mu gidiyorsunuz
Direk fitness... Birazdan cikacagim :)
Evet yaparım alırım telefonu gözüme kestirdiğim kadına yürürüm
Şu an yaptığım gibi :)
İşsizsem evet yapıyorum çalışırken olmuyor
ben direk yürümeyi sevmiyorum :)
Evin içinde yürüyorum
hergun yururum
Akşamüstü yapmayı planlıyorum
Her zaman değil vaktim oldukça yapıyorum
asla yapmam yoruluyorum
Abartmasana aplaaa🤪
Sabah rutinimdir 6da kalkıp 7 km koşmak.
işe yürüyerek gidiyorum
Henüz hiç çıkmadım.
Hayir kendime eziyet görüyorum 😀
Evet
Yok ya kimseye yürümem 😂
Evet
Her zaman değil
yapıyorum
Yaparım
evden çıkmam pek
Evett