Sabah yürüyüşü yapmadan ve ardından kahve içmeden ayılamıyorum ve güne başlayamıyorum. Bu tarz aktiviteler sayesinde bütün gün boyunca kendimi daha dinç ve zinde hissediyorum. Ruhum dinleniyor ve kendimle baş başa kalıyorum.
Sabah 5 te kalkar yarım saat yürür sonra duş alır kahvaltımı hazırlar ve kahvaltımı yaptıktan sonra 1 saat kitap okur 1 film izler gündemi takip eder peşine işim ve hobilerimle ilgili araştırmalar yapar yenilikleri takip eder 1 saat kadar kendi işinle ilgilenir ve sonra güne adım atmış olurdum. Ama yeni taşındığım evde bunu gerçekleştiremiyorum. Hepsi var spor yok çünkü sokak köpek kaynıyor. Normalde köpekten korkmam ama buradakiler sabah ve akşam saatlerinde saldırdığı için insan çıkamıyor hava karanlıkken dışarıya. Bu sebeple eve koşu bandı almayı düşünüyorum.
Düzenli bisiklete biniyordum. Ancak iş temposundan uzak kaldım. Tenis oynamaya çalışıyorum. Yüzme ve amerikan futbolunu askıya aldım. Arada basketbol için atış yapıyorum. Yürüyüş çok önemli. Namaz kılmaklada insan ciddi antreman yapıyor. Esas olan mental kararlılık.
Yok hocam benim is var aksam ustu yine dun gibi o yuzden tam bu saatte yatip uyusam ise gitmeden bir kac saat once uyanmis olacam iste enerjik olacam nasil plan ama kdfjgkfdj saka saka bundan ziyade 1 senenin ardindan tekrardan fitness a basladim bu hafta bile iki kere gittim ama malum hafta sonu is oldugu icin gidemiyom ama haftaya tekrar kaldigimiz yerden devam, sana da tavsiye ederim az vucudunu sekillendir...