Spor Sabah yürüyüşü yapmayı sever misiniz? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Konfor alanımın dışına çıktığım nadir zamanlardan biri😀Günaydın 🌸 Sabah yürüyüşü yapmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Günaydın 🌸 evet sabah yürüyüşü yapmayı severim 2 6 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Bana eşlik etmek ister misin 😀 u Barış_LonelyForever +1 yıl İsterim tabi ki de nereye yürüyoruz :D u _Süveyda +1 yıl Ben sana, sen nereye istersen😂😂😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl O zaman bende sana yüreyim abla karşılıklı 😂😂😂😂 u _Süveyda +1 yıl Vayy bak sen 😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😂😂🌸
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Konfor alanım dediği de arabanın içi 😅😂Her sabah işe bisiklet ya da yürüyerek gidiyorum. Benim konfor alanım direkt sıcak yatak 😄 1 5 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Yoo evden bahsettim bende😀 Yorumla BalalarBabası +1 yıl Tabi, arabaya binmek için de evden çıkmak lazım 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl 😀😀 Yorumla BalalarBabası +1 yıl Sitenin incisi sensin süveyda.. Yorumla u _Süveyda +1 yıl Teşekkürler efendim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mekan iyiymiş superReyis Yüzümü yıkamak için yürüyorum bence yeterli 😂 1 7 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Fazla bile 😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ben manitaya yürüyorum 😎 Yorumla u _Süveyda +1 yıl En güzel spor 😀😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ata sporum benim o 😎 Yürüyüş = manitaya yürümek Yükselen burç = manitadan başkasına yükselmem 😂😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Astroloji seninle gurur duyuyor😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl O kim kız 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Ohooo😀 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Dün sahil kenarındaydım keşke böyle imkanlara sahip olarak yaşasak :D 1 2 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Çok iyi olur ama işte Yorumla muhammets8 +1 yıl Hayatı bir daha baştan sorgulatıyor harbiden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyi geliyor bazen. Resimden nerde oturduğunu bulayım mı? 🤣 1 8 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Bul bakim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ödül nedir Yorumla u _Süveyda +1 yıl Sen ne istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senle kahva içmek sjsjsj Yorumla u _Süveyda +1 yıl Hadi ordan shsbs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaaa üzdü tamam yemek yiyelim Yorumla u _Süveyda +1 yıl Ne yemeği ne kahvesi bukacaksan bul saçmalamayı bırak. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulmuyorum Yorumla
KaradenizBeyefendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sıcak yatağı bırakıp soğukta yürüyüş yapmak zulüm geliyor 1 0 Yorumla
qonulyazici Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Sabah hicbisey yapmayi sevmem. Ahhahaha uyumak varken 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Severim de hafta içi çalışıyorum bu tür aktivitelere zaman olmuyor maalesef 1 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Sabah yürüyüşü yapmaya vaktimiz olmuyor günlük koşuşturmaca sayılıyorsa o başka 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sevmem.. Zaten tam uyanamamışımdır, yanlış yollara saparım muhtemelen.. 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Yürüyüş mü? Yok. 7/24 yatış benimkisi 😅 2 3 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Az hareket😀 Yorumla Menethil +1 yıl Ama çok yorucu yaa. Hele bi de o saatte. 5 dk daha uyusam yürümek yerine olmaz mı? 😅 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Olur sen nasıl istersen ben karışmam 😀 Yorumla
Doğuanadolulu Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yürümeyi unuttum o derece çoktandır yürümedim 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hafta sonlari evet hafta içi mümkün olmuyor 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Keşke dışarı çıkabilsem de temiz havada yürüyüş yapabilsem buna çok ihtiyacım var 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 469 cevap paylaştı. Ben çok severim 🥺🥺 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl HayırÇünkü çalışmak gibi bir hobim var. 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Fırsat bulursam akşamları yürüyorum. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Spor konusunda 349 cevap paylaştı. Düzenli olarak her hafta sonu 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 688 cevap paylaştı. Yürüyorum bandımda :D 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet arada severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Günaydın 🌸 evet sabah yürüyüşü yapmayı severim
Bana eşlik etmek ister misin 😀
İsterim tabi ki de nereye yürüyoruz :D
Ben sana, sen nereye istersen😂😂😂😂
O zaman bende sana yüreyim abla karşılıklı 😂😂😂😂
Vayy bak sen 😂😂
😂😂🌸
Konfor alanım dediği de arabanın içi 😅😂
Her sabah işe bisiklet ya da yürüyerek gidiyorum. Benim konfor alanım direkt sıcak yatak 😄
Yoo evden bahsettim bende😀
Tabi, arabaya binmek için de evden çıkmak lazım 😂
😀😀
Sitenin incisi sensin süveyda..
Teşekkürler efendim
Mekan iyiymiş superReyis
Yüzümü yıkamak için yürüyorum bence yeterli 😂
Fazla bile 😀
Ben manitaya yürüyorum 😎
En güzel spor 😀😀
Ata sporum benim o 😎
Yürüyüş = manitaya yürümek
Yükselen burç = manitadan başkasına yükselmem
😂😂
Astroloji seninle gurur duyuyor😀
O kim kız 😂
Ohooo😀
Dün sahil kenarındaydım keşke böyle imkanlara sahip olarak yaşasak :D
Çok iyi olur ama işte
Hayatı bir daha baştan sorgulatıyor harbiden
İyi geliyor bazen. Resimden nerde oturduğunu bulayım mı? 🤣
Bul bakim
Ödül nedir
Sen ne istiyorsun
Senle kahva içmek sjsjsj
Hadi ordan shsbs
Aaaa üzdü tamam yemek yiyelim
Ne yemeği ne kahvesi bukacaksan bul saçmalamayı bırak.
Bulmuyorum
Sıcak yatağı bırakıp soğukta yürüyüş yapmak zulüm geliyor
Sabah hicbisey yapmayi sevmem. Ahhahaha uyumak varken
Severim de hafta içi çalışıyorum bu tür aktivitelere zaman olmuyor maalesef
Sabah yürüyüşü yapmaya vaktimiz olmuyor günlük koşuşturmaca sayılıyorsa o başka
Sevmem.. Zaten tam uyanamamışımdır, yanlış yollara saparım muhtemelen..
Yürüyüş mü? Yok. 7/24 yatış benimkisi 😅
Az hareket😀
Ama çok yorucu yaa. Hele bi de o saatte. 5 dk daha uyusam yürümek yerine olmaz mı? 😅
Olur sen nasıl istersen ben karışmam 😀
Yürümeyi unuttum o derece çoktandır yürümedim
Hafta sonlari evet hafta içi mümkün olmuyor
Çok severim sabah sporu sabah yürüşü sabahı çok severim.
Keşke dışarı çıkabilsem de temiz havada yürüyüş yapabilsem buna çok ihtiyacım var
Yok sevmem daha gözümü açamıyorum
sabah hiçbir şey yapmayı sevmem
Ben çok severim 🥺🥺
Hayır
Çünkü çalışmak gibi bir hobim var.
Severim ama yapmam
Ben yatağımdan çıkamıyorum ne yürüyüşü
Fırsat bulursam akşamları yürüyorum.
Düzenli olarak her hafta sonu
Yürüyorum bandımda :D
Öğleden sonra yürüyorum ben 😄
Çok güzel oluyor gerçekten